Valla bana doktorum tüm bitki çaylarını içebilirsin sadece 5/10bardak içme yeter dedi. Gebelerin Bitki çaylarından mahrum kalması gereksiz dedi. Ben her gün bir büyük bardak zencefil içiyorum mideme iyi geliyor bari. Eskiden yeşilçaya bile içmeyin diyorlardı şimdi içebilirsiniz yazıyor her yerdeAy bide bikaç doktor videosu izledim rezene zararsız diyorlar halbuki zararlı biliyordum :/
Hic icen var mı ya gercekten patlayacak gibiyim
Ayy çok geçmiş olsun Allah korumuşGebelik kategorisi c insanlarda etkisi bilinmiyor demek stres yapmayın bence bu stres size daha çok zarar verir, biraz rahatlayın olumlu düşünün :)
Geçen hafta damaryolu alınan bilaçtan dolayı anaflaxi gelişti bende ve prednol kullanmak zorunda kaldım heran her şey olabilir şu an ikimiz de iyiyiz diye şükrediyorum alınan ilaç alınmıştır artık yormayın çok kafanızı :)
Kategori d olan bi antibiyotik de kullanmış olabilirdiniz
Bence bu zamanların keyfini çıkarın
Giyme canim sıkiyorsa iyi senin sıksada kapaniyor benim popomdan gecmiyo kotlarimAynı benben de hamile pantolonu mu alsam diye düşünüyordum. Normal kotlat karnımı sıktıkça zararı olur mu diye korkuyorun
Ultrasonumuza 10 gün var sabredemiyorum :) İnşallah normaldir, ben de öyle umuyorum. Teşekkür ederim.Ben yaşamadım canım ama normalmiş. Sanırım rahmin genişlemesi esnasında kılcal damarlar kanama yapabiliyormuş. Zaten riskli kanama olsa ultrasonda görünür yeri. Ama sen dikkat et yine de fırsat buldukça dinlen. Progestanı düzenli kullan
Benim de içim çoğu şeyleri almıyor, makarnadan başka bi şey yiyesim gelmiyor, o da kilo yapacak. İnşallah daha kolaylaşır canım bebişler sağlıklı olsun da, bize çektiriyorlar işte biraz, yapacak bir şey yok. Bende halsizlik yok ama iştah sıfır, bütün yemeklerden soğudum.limelemon belki üşütmüş de olabilirsin
Ben de bugün tahlil sonuclari için gideceğim.Benim çok zorlu geçmeye başladıyiyorum daha kötü oluyorum halsizlik de geçmek bilmiyor hayırlısı bakalim
Ben henuz gitmedim..ptesiye randevum var. Bende cok merak ediyorum. Hakkimizda hayirlisi. Daha fazla beklemeye ne benim ne esimin yuregi dayanmiyorBenim gibi doktora dha gitmeyen anneler var mıiki defa gitmeyim direk kalp atışı için gidiyim die bekliyorm haftaya çarşamba gitmeyi düşünüyorum umarım skıntılı bi durum yoktur.
Bende pek belirti yok kızlar akşam sadece şişkinlik oluyo bulantı vs yok meraktan çatlıyorum
Kolay gelsin canim. Sıkma canini . Acelesi yok nasil olsakızlar liste güncellemem zar zor ilerliyor sık sık elden geçiriyorum bunu neden yaptığımı bilmiyorum ama sizler de belki bana bir minicik dua edersiniz gerçekten bu liste hikayesi baya sıkıcı imiş sürekli sistem de hata veriyorum yavaş yavaş tamamlıyorum
eğer çok artarsa veya kırmızıya dönerse hemen gir doktora 10 gün bekleme canımUltrasonumuza 10 gün var sabredemiyorum :) İnşallah normaldir, ben de öyle umuyorum. Teşekkür ederim.
Tamam canım durmam öyle olursa, günde en fazla üç kez tuvalet kağıdına geliyor o kadar. Bu sabah biraz stresli kalktım, ve geldi azıcık, sonrasında bir şey yok. Progestanımı da günde 2'ye çıkardı doktor.eğer çok artarsa veya kırmızıya dönerse hemen gir doktora 10 gün bekleme canım
Ayyy ben ilk gebelikte acaba çocuğu sever miyim. Ya sevmezsem falan diye takıntı yapıyordum. Ama öyle bisey yok. Hepsi hormonlardan. Vücut ne yapacağını şaşırdı.7 haftadan herkese merhaba :) hicbir sey yemek istemiyorum esim resmen asereyim diye basimdaistahim 0 ..sabahlari korkunc bir aclikla uyaniyorumki kraker kemiriyorum midem bulanmasin diye :) ustelik okullar aciliyor calismam lazim..calisan anneler nasil yapiyorsunuz ögünnleri.sabah simit peynir öglen meyve getirmeyi dusunuyorum ama o kadar sık acikiyorum ki :) az az cok sık yeme durumunda kaliyorum.. bir digeri ise anne gibi degilim hic.yasayan var mi :) icimde bir sey var evet onu korumak kollamak icin elimden geleni yapsamda sanki tasiyici anneyim :)) ilk bebegim ondan mi ki :)
O kadar az çoğu kişide oluyor heralde. Progestan keser belki. Sen stres yapmadan keyifle dinlenerek geçir günleriniTamam canım durmam öyle olursa, günde en fazla üç kez tuvalet kağıdına geliyor o kadar. Bu sabah biraz stresli kalktım, ve geldi azıcık, sonrasında bir şey yok. Progestanımı da günde 2'ye çıkardı doktor.
Ay süper yaValla bana doktorum tüm bitki çaylarını içebilirsin sadece 5/10bardak içme yeter dedi. Gebelerin Bitki çaylarından mahrum kalması gereksiz dedi. Ben her gün bir büyük bardak zencefil içiyorum mideme iyi geliyor bari. Eskiden yeşilçaya bile içmeyin diyorlardı şimdi içebilirsiniz yazıyor her yerde
:)kızlar liste güncellemem zar zor ilerliyor sık sık elden geçiriyorum bunu neden yaptığımı bilmiyorum ama sizler de belki bana bir minicik dua edersiniz gerçekten bu liste hikayesi baya sıkıcı imiş sürekli sistem de hata veriyorum yavaş yavaş tamamlıyorum
İnşallah tabi sağlıklı olsunlar da..Benim de içim çoğu şeyleri almıyor, makarnadan başka bi şey yiyesim gelmiyor, o da kilo yapacak. İnşallah daha kolaylaşır canım bebişler sağlıklı olsun da, bize çektiriyorlar işte biraz, yapacak bir şey yok. Bende halsizlik yok ama iştah sıfır, bütün yemeklerden soğudum.
Cok kötü olursanız serum takıyorlarİnşallah tabi sağlıklı olsunlar da..
Takviye istedim yorgunluk halsizlik için yok dedi folik asite devam dedi.ben bir yediğimi bir daha zor yiyorum şu ilk 3 ay geçse çok daha rahat olacak inşallah
Geçmiş olsun aman olsun veririz heralde canımız sagolsunCok kötü olursanız serum takıyorlar
Bana bu haftasonu iki kilo verdim ve enfeksiyon ateş vs var diye iki litre vitaminli serum taktılar
Sonrada bu göbek neden var diyorum :)
Ateş vs durumu var mıGeçmiş olsun aman olsun veririz heralde canımız sagolsun
şimdilik yatıyorum enfeksiyon da çıktı artık haftaya okul acilinca mecbur alırım şimdi evde bir şekilde atlatiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?