Allah digerini sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin canim.

Evde bir dünya işim var ama hic enerjim yok benim. Makineye 2 tabak yerleştiriyorum hemen yoruluyorum. Minnoşum halsiz bıraktı beni ☺
Canim az iş yap, cok dinlen. Benim de işler çok ama yapmıyorum. aksam gelince esim yapmaya calisiyor. Su ilk 3 ayimiz dolsun.

Kilo aldınmı peki

Piriri beni yolcak ama aslında 10. Hafta diye gecmemesi lazım doktor daha cumartesi 8+3 dedi bugun 9.haftam baslıyor diye düşünüyorum :)
O değişir her ölçümde ya. Sen sat a göre hesap yap. Bana doktorum elimi minicik oynatsam resmen 1 hafta ilerliyor onu çok kaale alma dedi bana. Ki ultrasonda -+5 yazıyor ölçtüklerinde. Bşr de biteni değil girdiğin haftyı dicen. 9 hafta dolduysa 10. Haftanın içindesin

Kızlar bide sac boyatma hakkında ne düşünüyorsunuz:)
Hani bitkisel falan
Bitkisel yazanlarda sadece amonyak yok geri kalanlar aynı. İlk üç ay asla boyanmamalı. Bir çok doktor normal zamanda bile boyamıyor saçını. Benim fizyoloji profesörü hocam hiç boyatmamış mesela. Çok zararlı kimyasallardan demişti boya için. Emzirmemin 1. Senesinde boyamıştım ben ilk. Kızılsa kına yapabilirsin belki

Kahverengi Allahtan sarı değilim
Siyah kına var ama yapmam herhalde ya
Gercekten zararlı biliyorum ama beyazımda cok
Ünlüler ne yapıyolar acaba :)

9+4üm yada 9+3 hic sevmiyorum matematigi hic :)

Günaydın kızlar. Bende sürekli burun akıntısı/tıkanması oluyor hasta mi oluyorum diyorum o da değil.

Yasayan var mı?
Gebelikte burun içindeki etler şişebiliyor ödem yapabiliyor o sebeple tıkanabilir ama genelde son aylarda oluyor o. Sen vitaminli beslen bolca da hasta olma kuzu

Sana tavsiyem hamileler için karatay beslenmesi kitabını al ve onu uygula. İnan diyetisyenlerle hep kilo aldıö mahvettiker beni. Okuldayken de gördükki az az sık sık beslenmek iyi bir şey değil. İnsülini artırıyor. Onun içindeki gibi beslen çok rahatlıcaksın

Allah diğerini size bağışlasın canım

Kilo aldınmı peki
Su an 1.5 kilo aldim. Su 3 haftada 500 veya 600 gram akşam süper olur böylelikle ilk 3 ayı 2 kilo ile kapatmış olurum. Elinde diyet listelerim var ama hamileyim diye yapmak istemiyorum. Allah korusun birşey olsa kendimi affedemem.

Ne bileyim canım başlarda sarıydı hiç takılmadım ama şimdi hafif kahverengimsi bulanık. Bu aralar olsaydı 2. adetimin günleri. Annem onunla alakalı olabilir diyor.
Canım benim Allah diğerine ömür versin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
benimde tam tersi bi bakiyorum su gibi islanmis pantolonuma cikmiss
Canım peki şeffaf mı rengi? Benim bu ara açıl kahverengimsi tuvalet kağıdına geliyor yoğun kıvamlı.
Kızlar hiç kötü belirti aramayın. Hep güzel şeyler düşünün. Güzel şeyler geldi başımıza cok şükür hamileyiz. Bizimkiler yeni yil hediyesi bize.
Evettt yeni yıl hediyesi bebeklerimiz

İlk gebelikte 35 kg aldım. Bunda almamam lazım. Yoksa kızımla ilgilenemem. İnş dikkat edicem

O kitaba bakacağım. Zararlı olarak yediğim tatlı var sadece ama o da abartı değil. Bendeki sıkıntı yemek miktarını fazla yiyorum. tutamiyorum kendimi.
Kızlar sakin saç falan boyatmayin. Normal zamanda zararlı ama hamileyken direk o kimyasallar bebise gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…