Benim ilk hamileliğimde Sag tarafında agrım vardı hep hatta apandis falan mı diye gidip hamile olduğold öğrenmiştim ve hep sagımda hissediyodum kızım oldu bide 12 13 haftalık ultrasonda vücud yapısı belli değildi dagınık gibiydi erkeklerin vücud yapısı daha çabuk belli oluyor bu zamana kadar kimin ultrasonuna bakıp cinsiyet tahmin ettiysem hep tuttu bakalım benimki ne olucak şimdide sol tarafımda agrı var hepSağında benim valla hem takvim hem bu kız diyor hem de hislerm tabi
Deme yaa bende hep sezaryandan oldu diye düşünüyordum.Cok çektik biz de alerjiden malesefBenim 2 çocuğumda normal doğru ikisi de alerjik
Hele oğlum çoklu gıda
Et süt yumurta buğday tavuk balık hindi tüm Çerez’lere çoğu meyve patatese alerjisi vardı
Kaç haftalık ultrasondan anlıyorsunuz. Alınca size yollayayım :))Benim ilk hamileliğimde Sag tarafında agrım vardı hep hatta apandis falan mı diye gidip hamile olduğold öğrenmiştim ve hep sagımda hissediyodum kızım oldu bide 12 13 haftalık ultrasonda vücud yapısı belli değildi dagınık gibiydi erkeklerin vücud yapısı daha çabuk belli oluyor bu zamana kadar kimin ultrasonuna bakıp cinsiyet tahmin ettiysem hep tuttu bakalım benimki ne olucak şimdide sol tarafımda agrı var hep
Bu arada bende kızımda hep sağ da agrı hissettim. Bu sefer sol çok batıyor benimde.Benim ilk hamileliğimde Sag tarafında agrım vardı hep hatta apandis falan mı diye gidip hamile olduğold öğrenmiştim ve hep sagımda hissediyodum kızım oldu bide 12 13 haftalık ultrasonda vücud yapısı belli değildi dagınık gibiydi erkeklerin vücud yapısı daha çabuk belli oluyor bu zamana kadar kimin ultrasonuna bakıp cinsiyet tahmin ettiysem hep tuttu bakalım benimki ne olucak şimdide sol tarafımda agrı var hep
Baktıklarım hep 11 12 haftalık falandılarKaç haftalık ultrasondan anlıyorsunuz. Alınca size yollayayım :))
Aynen benimde şu son bir haftadır hep sol kasıgım agrıyor o yüzden bu sefer erkek galiba diyorumBu arada bende kızımda hep sağ da agrı hissettim. Bu sefer sol çok batıyor benimde.
Ya işte o kısım biraz sıkıntılı. Hani ben öyle bile olsa kıyamam demek istediniz sandım.Down sendromlu deyip sağlam olması ya da değil deyip down lı doğması işte orası çok sıkıntılı gerçekten.. Hatalar olabiliyor. Bir arkadaşım Amerika ya test göndermişti. Pahalı bir testmiş.Benden kan aldılar demişti.O testte bazı genetik rahatsızlıklar, down sendromu ve tabi ki cinsiyeti gösterir rapor 1 hafta içinde gelmiş. Güvenilirliği %99 demiş doktoru. 8.haftada yapmışlar.Cinsiyeti Türkiye de bu haftada söylemek yasak ama size söyleyeceğim demiş aldırma ihtimaliniz olmadığını biliyorum demiş. Çok ilgimi çekti ama pahalıAma test yüzde yüz değilki
Bu forumda bile yazanlar buldum hem ikilide hem üçlüde down demişler ama değilmiş
Uzmanlarda yorum yapmıs tanı testi değil tarama testi diye
Nasıl güvenip kıyabilirsin ki ya değilse ?
Merhabalar...
Ben bu forumun çok eski üyesiyim. İlk kuzum da bu forumda gezindi hep......
12 sene sonra bugün 6 haftalık hamileyim...
Raabim hepinize kucağınıza almak nasip etsin inşalah...
teşekkür ederim...Sizin de inşallah...Sağlıkla gelsin bebeğin :) hosgeldin
bende tahmin istiyorummm6-7-8. haftadaki ultrason görüntüsünde bebek kesenin sağında veya sağına yakınsa kız, solunda veya soluna yakınsa erkek :) bakın bakalım merak ettm
Seninki sağda. :)bende tahmin istiyorummm
Hadi gözün aydinArkadaşlar bende bugün tekrar kan verdim sonucum 4.7 den 40 a yükselmiş doktor hamilesin 10 gün sonra gel ultrasonda da bakalım dedi
vajinal mi bu? vajinalde pek bilgim yok sanırım tam tersi oluyor. eğer karındansa kız :)bende tahmin istiyorummm
Bence kız :)bende tahmin istiyorummm
Bu da benim. Ama karın değil vajinal ultrason. Bir de fasulye ya da yuvarlak diyordunuz ama dikkat ederseniz görüntü yayılıyor biraz ekranda. Tahmin var mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?