Ben oluruna bırakmıştım zaten Allah büyük Sabrını verir inşaallah sağolun iyi dilekleriniz için

Su gibi geçiyor zaman :)
Bide bana sor
Pskiloşjim bozuldu iyice ya
Eşimle en ufak atışsak
Kaşığıma ağrı giriyor
Aha diyprım öldü bebek
Stres zararlı düşük yapar die de bi kaç yazı okudum okumaz olaydım
Yani ciddi ciddi şöyle uyutsalar beni
9 ay sonra uyansam
Bebekle
Ne güzel olurdu .iyice kafayı bozdum da hayırlsı

Ben oluruna bırakmıştım zaten Allah büyük Sabrını verir inşaallah sağolun iyi dilekleriniz için
Canm kafana takma allahtwn Ümit kesilmez
O işler hiç belli olmıyor
Kese ufak diyorlar bi anda büyüyor
Çocuk geriden geliyor diyorlar
Bi anda haftasının önüne geçiyor
Son ana ker ümidini kaybetme
Başa nE geliyorsa stresten kendimden biliyorum
Benmde kesenin biri ufak
çocuk haftasına göre normal ama kese ufak yok olabilir dedi
Ama nette okudum bi çok bu şekilde denip
Yaşayan bebek var
Yani aslında son ana kadar ümidini kaybetme
Hakkında hayırlsı olsın

Son düzenleme:

Demeyin öyle seyler ya. Kafanızı meşgul edecek meşgale bulmaya çalışın.

İnşaallah hayırlısı olsun siz de çok takmayın devamı gelir Allah ın izniyle

kızlar kalp atışlarını sata göre ne zaman duydunuz ben şuan 7+ 5 im perşembe günü 8+1 oluyorum duyabilirim bi sıkıntı yoksa dimi ?

kızlar kalp atışlarını sata göre ne zaman duydunuz ben şuan 7+ 5 im perşembe günü 8+1 oluyorum duyabilirim bi sıkıntı yoksa dimi ?
Duyarsin canim sata gore 7+5 ultrasonda 6+5 cikti karindan kalp atisini duydum bu gun hatta pit pit ekranda gordum attigini

Neden o kadar çok? Ben yatmadan önce bir tane 200 mg alıyorum. 400 mg aldığım zamanlar da oldu tedavi sürecinde önlem olsun diye, gerçekten çok ağır gelmişti.
Tüp bebek olduğu için çok ilaç veriliyor canım malesef, hergün düzenli içtiğim rahat 6 tane hap var progestan ve iğneler hariç. Ama 8.haftafa bir kısmını kesecekler heyecanla o günü bekliyorum

Duyarsin canim sata gore 7+5 ultrasonda 6+5 cikti karindan kalp atisini duydum bu gun hatta pit pit ekranda gordum attigini
teşekkür ederim canım inşallah bende senin gibi güzel haberi alırım hayırlı olsun evladın inşallah

Merhaba kızlar şimdi doktordan geldik. Bugün 6+3 gün şükür kalp atışlarını duyduk. Ama doktorum kese biraz büyük dedi. aranızda bu durumu yaşayanlar varmı benim gibi çok korkuyorum bu benim 4. gebeliğin ve ilk defa kalp atışlarını duyduk daha önce 1 dış 2 boş gebelik geçirdim.. lütfen yardımcı olun bana

İlk defa duyuyorum canım içini ferah tut sağlıkla doğacak bebeğin

Medicallerde reflü yastığı diye geçer tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…