Ay Allah razı olsun canım beklediğim cevap buydu, bana niye dokundu anlamadım olmazsa bebe aspirini içeyim

İnşaallah canım senin gebeliğin devam eder bakalım şimdi daha rahatım hayırlısı olsun

Selam, ilk kontrole hala gitmedim. Ankara Medicana’da Süleyman Akarsu için herkes iyi diyor ama adamın randevuları hep bomboş. Niye kimse tercih etmiyor ki acaba?

Beni de mide yanması uykumdan uyandırıryor, hatta daha hamile olduğumu bilmeden başlamıştı, bir gece tam beş defa kalktım, bulantıya çevirmişti.
Yatak başlığının ayaklarını altına takoz gibi bir şey koy. Kısaca yatağının baş tarafını en az 6 -7 cm yükselir. Çift yastık falan ise yaramıyor. Ben ilk gebeligimde 2 ay sesim kısık gezdim. Mide asiti ses tellerimi yaptı. Sonra tv de bir programdaduydum yaptik ise yaradı. Şimdi haftasonu yine yapacağız. Ağzıma aci su gelmesi mahvetti beni.

Demedi Canım ama kese büyümemiş sağlıksız gebelik büyük ihtimalle
Canim Allah yardimcin olsun. Meryem süresini ac oku. Bol bol dua et. En önemlisi pozitif ol. Hakkinda hayirlisi olsun

Sağol canım Allah sabır versin tüp bebek negatifinden daha zor bu ikinci gebeliğim hayırlısı olsun
Ben 2 negatiften sonra sakin mayi öğrendim. Stres cidden çok olumsuz etkiliyor. Sakin kal ve dua et. Cidden ise yatıyor. En azından rahatliyorsun. Geç döllenme ise az olur zaten kalp atışları. Bence ilerler diye dusunuyorum

Kızlar ben sabah 2 akşam 2 progestan alıyorum ve 200 mg. Yani toplam 800 mg almış oluyorum bir de 3 günde bir iğnesi de yapılıyor ama benim bünye alışık artık pek yan etki yapmıyor ama tabi fitil olarak kullanıyorum

Yere sıfır baza için uygun değil sanırım bu anlattığınız. Çift yastık işe yarıyor bende ama boynum tutuluyor bu defa. Dün farklı bir yöntem denedim yastığımın altına kalın bir hırka koydum, hem yükseldi hem de boynuma zarar vermedi. Gece yanmayla da uyanmadım.

Selam kızlar. Sanırım Eylül annesi olacağım bende. Net emin olmamakla beraber :) ikinci bebeğim olacak. İlki sezaryen idi. Bu da büyük ihtimal erken gelecektir :)
Hayırlı olsun :) Ben de Eylül annesi koydum adımı ama sezeryan olursa ağustos olabilir :) Sağlıkla gelsinler de, ne zaman gelecekleri farketmez.

Neden o kadar çok? Ben yatmadan önce bir tane 200 mg alıyorum. 400 mg aldığım zamanlar da oldu tedavi sürecinde önlem olsun diye, gerçekten çok ağır gelmişti.

Selam, ilk kontrole hala gitmedim. Ankara Medicana’da Süleyman Akarsu için herkes iyi diyor ama adamın randevuları hep bomboş. Niye kimse tercih etmiyor ki acaba?
ben koru hastanesinde çiğdem güler'e gidiyorum çok sıcak kanlı çok sevdim.. sanada fikir olsun..

Kızımda bende hep uyuyordum halsiz bitkindim. Ama çok tatlı yiyordum. Allah gönlüne göre versin inşallah

Protestan bende 200 mg günde üç kere alıyorum vajinal yoldan.şimdiye kdr bir yan etki görmedim ama bünyeye göre değişiyor sanırım.
Yalnız nerdeyse sürekli uzanıyorum ayakta kalsam hemen yoğun bi karın ağrııs bacağa yayılan .öncreki düşüklerden pskşlojim gitti iyice
Panik atak nüksetti sanırım en ufak Ağrı’da krizler girmeye başladım .
Napıcam bilmşyroum inş bu krizlerin bebeklere zararı olmazdır çok zor

Son düzenleme:
Stres yapma iyi düşün. Hepsi geçecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…