- 1 Mart 2012
- 6.088
- 3.357
- 373
Ay Allah razı olsun canım beklediğim cevap buydu, bana niye dokundu anlamadım olmazsa bebe aspirini içeyimCanim coraspin aslabeyin kanamasi yapmazmis benimde 3 kimyasal 2 dusugum 1 de dis gebeligim var dr hem cleaxne hemde coraspin kullan dedi bende direk beyin kanamasi gecirirsem die sordum dr.cvbi bu sulandiricalarla beyin kanamasi gecirirsen bir ilk olursun dedi yani hic bi zarari yokmus ayrica genetik testte kan pihlasmasida cikmamisti onlem amacli verdi
Erkek çıktı kuzum
İnşaallah canım senin gebeliğin devam eder bakalım şimdi daha rahatım hayırlısı olsunDefalarca yazdım arkadaslara ayıp olcak ama moralinizi belki yerine getirir diye bir daha yazacagım :)
Ben ilk gittigimde hcg rakamı büyük olmasına ragmen kese görünmedi eyvah nasıl kese görünmez oldu üc gün sonra gittim kese gözüktü haftasına göre kücük dedi bir hafta sonra gene gittim bu sefer bebek haftasına göre cok kücük kalp atısı yok dendi bir hafta sonra gene gittim bu sefer kalp ritmi düşük dedi
Pozitif bişey duyana kadar 5 kere muayne oldum
Pozitifi duydugumdada kendim hastaydım serumlar iğneler antibiyotik kullanıyorum bi yüzüm gülemedi yani
Ama moralimi hiç bozmadım
Sende kötüyü düşünüp kötüyü cagırma derim
İnşallah saglıkla hepimiz kavusalım bebeklerimize :)İnşaallah canım senin gebeliğin devam eder bakalım şimdi daha rahatım hayırlısı olsun
Yatak başlığının ayaklarını altına takoz gibi bir şey koy. Kısaca yatağının baş tarafını en az 6 -7 cm yükselir. Çift yastık falan ise yaramıyor. Ben ilk gebeligimde 2 ay sesim kısık gezdim. Mide asiti ses tellerimi yaptı. Sonra tv de bir programdaduydum yaptik ise yaradı. Şimdi haftasonu yine yapacağız. Ağzıma aci su gelmesi mahvetti beni.Beni de mide yanması uykumdan uyandırıryor, hatta daha hamile olduğumu bilmeden başlamıştı, bir gece tam beş defa kalktım, bulantıya çevirmişti.
Canim Allah yardimcin olsun. Meryem süresini ac oku. Bol bol dua et. En önemlisi pozitif ol. Hakkinda hayirlisi olsunDemedi Canım ama kese büyümemiş sağlıksız gebelik büyük ihtimalle
Sağol canım Allah sabır versin tüp bebek negatifinden daha zor bu ikinci gebeliğim hayırlısı olsunCanim Allah yardimcin olsun. Meryem süresini ac oku. Bol bol dua et. En önemlisi pozitif ol. Hakkinda hayirlisi olsun
Ben 2 negatiften sonra sakin mayi öğrendim. Stres cidden çok olumsuz etkiliyor. Sakin kal ve dua et. Cidden ise yatıyor. En azından rahatliyorsun. Geç döllenme ise az olur zaten kalp atışları. Bence ilerler diye dusunuyorumSağol canım Allah sabır versin tüp bebek negatifinden daha zor bu ikinci gebeliğim hayırlısı olsun
Yere sıfır baza için uygun değil sanırım bu anlattığınız. Çift yastık işe yarıyor bende ama boynum tutuluyor bu defa. Dün farklı bir yöntem denedim yastığımın altına kalın bir hırka koydum, hem yükseldi hem de boynuma zarar vermedi. Gece yanmayla da uyanmadım.Yatak başlığının ayaklarını altına takoz gibi bir şey koy. Kısaca yatağının baş tarafını en az 6 -7 cm yükselir. Çift yastık falan ise yaramıyor. Ben ilk gebeligimde 2 ay sesim kısık gezdim. Mide asiti ses tellerimi yaptı. Sonra tv de bir programdaduydum yaptik ise yaradı. Şimdi haftasonu yine yapacağız. Ağzıma aci su gelmesi mahvetti beni.
Hayırlı olsun :) Ben de Eylül annesi koydum adımı ama sezeryan olursa ağustos olabilir :) Sağlıkla gelsinler de, ne zaman gelecekleri farketmez.Selam kızlar. Sanırım Eylül annesi olacağım bende. Net emin olmamakla beraber :) ikinci bebeğim olacak. İlki sezaryen idi. Bu da büyük ihtimal erken gelecektir :)
Neden o kadar çok? Ben yatmadan önce bir tane 200 mg alıyorum. 400 mg aldığım zamanlar da oldu tedavi sürecinde önlem olsun diye, gerçekten çok ağır gelmişti.Kızlar ben sabah 2 akşam 2 progestan alıyorum ve 200 mg. Yani toplam 800 mg almış oluyorum bir de 3 günde bir iğnesi de yapılıyorama benim bünye alışık artık pek yan etki yapmıyor ama tabi fitil olarak kullanıyorum
Eyvah o zmn ehehe yok rahme tutunma gibi sanırım. Son adetiniz ne zamandı iki aya da bakarız
ben koru hastanesinde çiğdem güler'e gidiyorum çok sıcak kanlı çok sevdim.. sanada fikir olsun..Selam, ilk kontrole hala gitmedim. Ankara Medicana’da Süleyman Akarsu için herkes iyi diyor ama adamın randevuları hep bomboş. Niye kimse tercih etmiyor ki acaba?
Aaa çok sağol canım internette Çin takvimi de erkek diyor, beni her gören kızın olcak diyorsürekli hasta gibi bir halim var ve ekşi-tuzlu düşkünlüğüm oldu. Bakalım hangisi tutacak. 5 buçuk sene bekledim bu kuzuyu sağlıkla gelsin yeter bana ama hayalini kurmak bile ne güzelmiş
Stres yapma iyi düşün. Hepsi geçecek :)Protestan bende 200 mg günde üç kere alıyorum vajinal yoldan.şimdiye kdr bir yan etki görmedim ama bünyeye göre değişiyor sanırım.
Yalnız nerdeyse sürekli uzanıyorum ayakta kalsam hemen yoğun bi karın ağrııs bacağa yayılan .öncreki düşüklerden pskşlojim gitti iyice
Panik atak nüksetti sanırım en ufak Ağrı’da krizler girmeye başladım .
Napıcam bilmşyroum inş bu krizlerin bebeklere zararı olmazdır çok zor offf
İnşşşşşStres yapma iyi düşün. Hepsi geçecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?