• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktoru değiştircem canım zaten dün bebeği göremedim dedi, bugün acildekş doktor heme bebeği hem kalp atışı gördü nasıl oldu
Gerçekten yaa çok sinir bozucu. Düşünsene ona guvensen beklesen en az bir hafta zehir olacak stresten bişey olacak Allah esirgesin. Çok sevindim senin adına. Bende gün sayıyorum üç gün kaldı salı günü gidicem. İnsalllah sizler gibi bende yazarım buraya bebeğimi gördüm diye

Gerçekten yaa çok sinir bozucu. Düşünsene ona guvensen beklesen en az bir hafta zehir olacak stresten bişey olacak Allah esirgesin. Çok sevindim senin adına. Bende gün sayıyorum üç gün kaldı salı günü gidicem. İnsalllah sizler gibi bende yazarım buraya bebeğimi gördüm diye

Aynen canım sende görürsün inşallah

Cok sukur Rabbime hamd olsun insallah hepsi saglikli bir sekilde kucaklarimizdada olucak Allahin izniyle hele ki biz ikimiz yillardir bu ani bekliyoruz ya cok ayri bi duygu yuklu bi durum hala aglayasim gelio:KK23::KK61:
Ben de varım 6,5 yıllık evliliğin mutluluğunu 2 aşılama 6 tüp bebekte gördük sadece kese ama kalp atımları başlamış dedi doktor eşim gördüğünü söyledi zaten biz daha 5+2 haftaya Cumartesi kalp duyacağız inşallah rabbim bize çok görmesin n olur

Ben bugün çok kötüydğm canım daha önce bir düşük, bir kürtaj oldum o yüzden çok korktum ama şükür bişey yokmuş, birde bugün başım çok ağrıdı zaten migrenim vardı. Ama dün 5 haftalıktı, bugün 6 haftalık dedi. Dün doktor daha bebeği görmedim 10 gün sonra gel dedi, bugün doktor bebek de kalp atışıda gördü nasıl oluyor bu
Cok ilgincmis gercekten benimki ne zaman karindan duyulur acaba bosa gitmek de istemiyorum...

Ben de varım 6,5 yıllık evliliğin mutluluğunu 2 aşılama 6 tüp bebekte gördük sadece kese ama kalp atımları başlamış dedi doktor eşim gördüğünü söyledi zaten biz daha 5+2 haftaya Cumartesi kalp duyacağız inşallah rabbim bize çok görmesin n olur
Bende sizdenim kızlar. 6 yılı doldurduk Ekim'de .. üç düşük yaşadım malesef sonuncusuna ancak keseyi gördüm ve ertesi gün kaybettim... Yani gebeliği farkettiğinde zaten geç olmuş oluyordu.. bu defa adet öncesi HCG baktirinca yakaladım inşallah hemen iğneye başladık.. salı günü inşallah güzel haberlerini alırım... Rabbim isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın ve sevincimizi yarıda bırakmasın inşallah... Tamamına erdirsin rabbim

Kızlar benden 1 damla kırmızı-pembe gibi kan gelmiş, muayeneden dolayı mı oldu acaba diyorum 1 damlacık diye önemsemedim ama doktora yarın bi mesaj atıp sorsam mı bilemedim. Sizce?
devami yoksa korkma canimm bende de arada kirmizi arada kahverengi oluyorr ;)

ShinSeGi ShinSeGi canim kirmizi her leke kotu anlama gelmeyebilir ama bir doktoruna danis bence. Tehlikeli bir durumu da cagristiriyor olabilir. Kahverengi gelmesi eski bir kanin isaretiyken, kirmizi renk taze kani isaret eder. Sen icini ferah tut. Vajinal ultrasondan da kaynakli olabilir ama doktorunla muhakkak yarin gorus. Burada icini ferahlatmak seni strese sokmamak icin iyi yorumlarla karsilasabilirsin. Ama gercekler baska da olabilir. Her ihtimali goz onunde bulundurmak gerek. Hafife alinmamali. Benim doktorum en ufak bir pembe yada kirmizi lekelenmen olursa, benimle iletisime gec dedi.
Nuhra2 Nuhra2 Cinsel iliski sirasinda agri, yanma, vajinal rahatsizlik hisleri oldugunda iliskiye girmememiz gerektigi bilgisini verdi. Eger normal surecte yanma yoksa ve gebelik sonrasi yanmalar basladiysa doktorunla gorusebilirsin. Enfeksiyon olabilir. Dikkatli olmakta fayda var.
Hepimiz Allaha emanet olalim... hayirli huzurlu bir uyku olsun guzel anneler:KK200:

ShinSeGi ShinSeGi canim kirmizi her leke kotu anlama gelmeyebilir ama bir doktoruna danis bence. Tehlikeli bir durumu da cagristiriyor olabilir. Kahverengi gelmesi eski bir kanin isaretiyken, kirmizi renk taze kani isaret eder. Sen icini ferah tut. Vajinal ultrasondan da kaynakli olabilir ama doktorunla muhakkak yarin gorus. Burada icini ferahlatmak seni strese sokmamak icin iyi yorumlarla karsilasabilirsin. Ama gercekler baska da olabilir. Her ihtimali goz onunde bulundurmak gerek. Hafife alinmamali. Benim doktorum en ufak bir pembe yada kirmizi lekelenmen olursa, benimle iletisime gec dedi.
Nuhra2 Nuhra2 Cinsel iliski sirasinda agri, yanma, vajinal rahatsizlik hisleri oldugunda iliskiye girmememiz gerektigi bilgisini verdi. Eger normal surecte yanma yoksa ve gebelik sonrasi yanmalar basladiysa doktorunla gorusebilirsin. Enfeksiyon olabilir. Dikkatli olmakta fayda var.
Hepimiz Allaha emanet olalim... hayirli huzurlu bir uyku olsun guzel anneler:KK200:
Sağol kuzum tam kırmızı değildi kırmızı kahve gibiydi ve 1 damlaydı çok küçücük mercimek kadar bir leke ilk tedirgin olsam da devamı gelmeyince rahatladım

Arkadaşlar bende bişey sorucam bu dönemde adet olacakmış gibi bel agrısı normal mi acaba
Normal sanırım. Ben de adet olacağım zaman gelince adet sancısı gibi kasik ağrısı yaşadım 2 ile 3 bu arası şimdi yok. Hatta vajinaya vuran hafif sancı gibiydi. Hemen gidip yattim. Dinlen bence.

Beni de progestan etkiliyor sanırım. Ilaci aldıktan 1 2 saat sonra acayip halsizlik ve sersemlik geliyor ustume. Hafif sarhoş gibi oluyorum.
Evi temizlemem lazım esim kızıyor yat sen diye. Kendisi de yapamıyor. Mutfak kaldı supurulmeden ve silinmeden.
Adama da hak veriyorum bu bizim son şansımız diyor. Geçen ocakta tup bebek tedavisi ile kimyasal mi dış gebelik mi derken sağlıksız bir gebelik yaşadım ve düşmüştü. Ondan da korkuyoruz.
Bakalım beklemece.

Herkese merhaba
Dr a gitmedim hala, o yüzden yazmakta geri durdum ama dayanamadım. Sata göre 7.haftadayım. Kısmetse ayın 5inde gidicem doktora. 2.olunca sabırlı oluyor insan galiba. 1.de iki haftada bir doktordaydım. Dr kızmasın diye de iki farklı hastaneye gidiyordum :)
Şimdi süreci bildiğim için hedefim 20.haftaya kadar sadece 3kez ultrasona girmiş olmak.
Eylül 2017 annesiyim. Rabbim tamamına erdirirse bu sefer de Eylül 2019 annesi olucam. Hepimize rahat sıkıntısız bir gebelik süreci nasip olsun inşaallah

Beni de progestan etkiliyor sanırım. Ilaci aldıktan 1 2 saat sonra acayip halsizlik ve sersemlik geliyor ustume. Hafif sarhoş gibi oluyorum.
Evi temizlemem lazım esim kızıyor yat sen diye. Kendisi de yapamıyor. Mutfak kaldı supurulmeden ve silinmeden.
Adama da hak veriyorum bu bizim son şansımız diyor. Geçen ocakta tup bebek tedavisi ile kimyasal mi dış gebelik mi derken sağlıksız bir gebelik yaşadım ve düşmüştü. Ondan da korkuyoruz.
Bakalım beklemece.
Eşin de destekliyormuş madem, yat dinlen. Benim ilk gebeliğimde 15haftam kanamalı geçti işten geri durduğum halde dayanamayıp yapıyordum sonra kanamam çok oluyordu ardından gözyaşları içinde pişman pişman yatıyordum. Sonrasında korkumdan hep yattım. Çok şükür oğlum şimdi 16aylık.
İş güç gelip geçer bırak yapma. Ev kokmuş dağınıkmış boşver. Önemli olan karnındaki ve tabii ki sen.

Back