Canım olumlu düşün Allahın izniyle birşey olmaz inşallah. Ama benim nacizane tavsiyem düşük geçmişi olan biri olarak farklı doktor da dene. Tamamen birine takılı kalmak bazen üzücü olabiliyor

Canım olumlu düşün Allahın izniyle birşey olmaz inşallah. Ama benim nacizane tavsiyem düşük geçmişi olan biri olarak farklı doktor da dene. Tamamen birine takılı kalmak bazen üzücü olabiliyor

Anladım canım başka doktora da gitmeyi düşünüyorum

Gözün aydın darısı bizim başımıza artık. Tam olarak kaç haftalıktın cnm?
6+2 olmuştum bugün canım ultrasonda da 6+1 çıktı. Çok zor duyduk zaten çok kısa dinledik ama çok güzel görünüyor şişip sönen balon gibi kalbin atışı bizim ilk kontroldü. İnşallah sizede görürsünüz hemen

Canım daha bugün doktorum dediki belirtiler ile sakın gebeliği kafanda eşleme, kendini dinleyip evham yapma belirtiler bazen olur bazen olmaz dedi. İnşallah seninki de geçici bir durumdur. Hem zaten baş ağrısı, kusma bunlar hamilelik belirtisi zaten. Kahverengi akıntı da normal kabul ediliyor. Sen kendine dikkat et bol bol. Keşke progestan verseydi doktorun en azından için rahat olurdu. Ben tüp bebekle hamile kaldım tedbir amaçlı o kadar çok ilaç verdiler ki

Bu akşam acile gdecem zaten canım progestan isteyecem

Çok sevindim Canım senin yaşadıklarını yaşadığım için sevincinin ne kadar değerli olduğunu hissediyorum inşaallah sağlıkla devam eder benim de bu kadar büyük çikolata kisti ve düşük amh ya rağmen normal yolla gebeliklerime doktorlar o kadar şaşırıyor ki bi de sağlıklı embriyo mucizesi olsa inşallah

Sağol canım benim :) bu arada kisti sordum doktora bakmadı bile artık kistle işimiz bitti ne hali varsa görsün dedi

Kızlar cinsel ilişki sırasında yanma yaşayan var mı ?

Canim nasil ultrason da goruldu
Karin mi wajen mi

Allah yardımcımız olsun, bugün çocuk düşecek gözüyle baktım ne kadar saçmalık az bişey olsa hemen umutsuzluğa kapılıyorum
Daha bugün doktorum dediki bugünler bi daha geri gelmez tadını çıkar, olumsuz şeylere takılıp bu güzel günleri kaçırma ... O yüzden hep olumlu düşünmeye çalışalım

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende beklemedeyim daha keseyi görmeyede gitmedim aşağı yukarı 6+ da belli oluyor demek kalp atışı. Benim ikinci çocuğum ilkinde yaşadım o heyecanı gerçekten çok özel duygular içine giriyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…