- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Yok hayır antibiyotik kullanmama izin vermediEnfeksiyon işi kötü olmuş. Gebelikle uyumlu antıbiotik var mı acaba? Kullamak iyi değil ama enfeksiyonu da gebelikte sıkıntı görüyorlar. Geçmiş olsun
Ayy eşler demek hep böyleöyle mi diyosunpanik atağım ben duramıyorum. Geçenlerde baktığım erkek modelleri ile aynı bir farkı yok sadece yıldızı var üstünde bunun o yüzden unisex olduğunu düşündüğüm için alıcaktım valla az kalsın, eşim yine ayakkabı bakıyo şimdiden o da pek heyecanlı
Erkekler bizden daha heyecanlı , bir de doğsa napçaklarAyy eşler demek hep böyle
Benimkide simdiden oda secmemiz lazım diyor
Oda istemiyorum erkenden zaten yanımızda yatcak bi süre diyorum olurmu öyle odasız alıcaz tabi falan diyo :)
Pabuç dama atılcak gibi :)Erkekler bizden daha heyecanlı , bir de doğsa napçaklar
Ben 6-7aylıkken nasipse almayı planlıyorumKızlar acele etmeyin daha bebek eşyaları için. Hayırlısıyla şu dört ayı bi atlatalım hem cinsiyetler de belli olur. Benim arkadaşım neler neler almıştı bebeği düşünce paramparça etti hepsini. Ve aynı durumun benzerini ben de yaşadım gebe kıyfetlerni almıştım topladım hepsini vermiştim ama bi yerden çıktı mı oturup saatlerce ağlıyordum. Allah kimseye yaşatmasın bu durumu. Ama ben beklicem dört aylık olmasını. Sonra hepsini alırız nasılsa
O ayrı bir durum ve sık yaşanan bir şey diil. Ama ilk üç ay düşük riski çok yüksek. Ki aramızda iğneler progestanlar kullananlar var ben dahil. Riskimiz yüksek bizlerin. Ama içimizi ferah tutuyoruz tutalım da. Hepimizin bebişlerinin sağlıklı doğumlarını görelim inşallahhhBen 6-7aylıkken nasipse almayı planlıyorum
Her ay simdiden 2-3bin kenara atıp artık hareketlerim yavaslamaya basladıgında alırım
Simdi bi konu daha acılmıs 35+1 de kaybetmiş bebegini olacagı varsa oluyor her türlü ama işte düşünmemek lazım olurmu olmaz mı diye
:)O ayrı bir durum ve sık yaşanan bir şey diil. Ama ilk üç ay düşük riski çok yüksek. Ki aramızda iğneler progestanlar kullananlar var ben dahil. Riskimiz yüksek bizlerin. Ama içimizi ferah tutuyoruz tutalım da. Hepimizin bebişlerinin sağlıklı doğumlarını görelim inşallahhh
6-7 ay da çok bee o kdr da dayanamam ehehehehe. Cinsiyetini öğrendiğim an alırım. Kızsa sırf body alcam ztn. Büyük kızımın her şeyi duruyor yepyeni. Erkek olursa mecbur baya bişi alıncak ama şanslıyım ne bebek arabası alcam be ateş ölçer fln. Pahalı olan eşyaları tamam en azından.
Aynen canim. Senin yaptigin gibi para biriktirmek en mantiklisi.:)
Benim yarın belli olucak riskin devam edip etmedigi
Umarım sorunsuz saglıkla kucagımıza alırız yavrularımızı :)
Ateş ölçer evlenirken bebeğide düşünüp iyi bişey almıstım zaten kulak ve alından ölçmeli de tabi araba esya falan yok henüz
Valla herşey elimizin altında maddi acıdan sıkıntı olmadıgı sürece hallederiz hepsini Allahın izniyle
Tabi canım bicok seyi zaten onlar alırlar biz istemeden veya babam direk para gönderir istediginizi alın diye biliyorum ama ben yinede kenara köşeye her ay maaştan kalanı atıcam nasipse hatta basladım ama seyahatlerimiz var onlara gidicek bi kısmı :)Aynen canim. Senin yaptigin gibi para biriktirmek en mantiklisi.
Ilk gebeligimde oyle yapmistim ben.
Gerci aileden birsuru hediye falan gelmisti daha ilk aylardan ama ona yapcak bisey yok :)
Merhaba bende bunları kullanıyorum ama sadece miğdem bulanıyorkızlarr benim karaciğer enzimin ALT 35 olması gerekirken 40 çıkmış yüksek yani
bacaklarımda da kaşıntı başladı kolestaz falan alakası olabilir mi
kan sulandırıcı iğne folik asit progestan.. bunlar mı sebep oldu acaba
tecrübeli anneler yardımmm moralim bozuk(
Yaş 29, kilo 66, sat 11.12. 19, tahmini doğum tarihi 18 Eylül görünüyor. Şehir İzmir, 1.çocuk, hastane irenbe
Canım ben de kullanıyorum ama kaşıntı falan olmadıkızlarr benim karaciğer enzimin ALT 35 olması gerekirken 40 çıkmış yüksek yani
bacaklarımda da kaşıntı başladı kolestaz falan alakası olabilir mi
kan sulandırıcı iğne folik asit progestan.. bunlar mı sebep oldu acaba
tecrübeli anneler yardımmm moralim bozuk(
çok geçmiş olsun. Şu an salgın var. Aman dikkat edin. Benimde içimden bir ses kızım olacağını söylüyor. İnş hayırlısı olurGünaydınnnn kızlarrr. İki gündür uyumamıyorum kızım hasta öksürüyor gece boyu. İnşallah çabucak toparlar. Mide bulantılarım olduğu için gece kalkmak çok zor oluyo.
Ben içimde bir yerlerde kızım olacağını hissediyorum sizde var mı öyle hisler bakalım?
erken eşya almamak çok mantıklı. Ben ilk hamileliğimde 6. Aydan sonra indirim takip ederek aldım. Benimde pahalı şeylerim var. Sadece kıyafet ve bez alıcam inşO ayrı bir durum ve sık yaşanan bir şey diil. Ama ilk üç ay düşük riski çok yüksek. Ki aramızda iğneler progestanlar kullananlar var ben dahil. Riskimiz yüksek bizlerin. Ama içimizi ferah tutuyoruz tutalım da. Hepimizin bebişlerinin sağlıklı doğumlarını görelim inşallahhh
6-7 ay da çok bee o kdr da dayanamam ehehehehe. Cinsiyetini öğrendiğim an alırım. Kızsa sırf body alcam ztn. Büyük kızımın her şeyi duruyor yepyeni. Erkek olursa mecbur baya bişi alıncak ama şanslıyım ne bebek arabası alcam be ateş ölçer fln. Pahalı olan eşyaları tamam en azından.
Gözün aydın darısı bizim başımıza artık. Tam olarak kaç haftalıktın cnm?Kızlaaaar ben de bebişi mi gördüm, çok kısa da olsa kalp atışını duydum  çok şükür bin şükür, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?