Hayırlısı olsun inşallahhhBende perşembeye randevu alacağım
6+0 olacak inşallah karından hem kese hem kalp atışı görülür.Erken gitmek istemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallahhhBende perşembeye randevu alacağım
6+0 olacak inşallah karından hem kese hem kalp atışı görülür.Erken gitmek istemedim.
Gecmis olsun canimGünaydınnnn kızlarrr. İki gündür uyumamıyorum kızım hasta öksürüyor gece boyu. İnşallah çabucak toparlar. Mide bulantılarım olduğu için gece kalkmak çok zor oluyo.
Ben içimde bir yerlerde kızım olacağını hissediyorum sizde var mı öyle hisler bakalım?
hiç korkma bende de aynı ağrılar mevcut 8+1 deyim bende.. dr.lar kanama olmadığı sürece bu tarz şeyler çok normal diyorlar..kızlar ben sata göre 7+2 yim. bugun başlayan vajina ağrısı batması mevcut. normalde bu aralar adet tarihimdi. acaba ondan olur mu boyle normal mı sizce ,sizde de oluyor mu korkmalı mıyım ?
ay çok güzel hep ikizlerim olsun istemiştim.. inşallah sağlıkla kucağına alırsın..Kızlaaar bugün ikiz oldugunu ögrendim heyecani atamadim hala ama eminde olamiyorum baska doktora gitmeden var mi ikiz bekleyen. 7+2 de bisey dememisti kendi doktorum. 8. Haftada baska doktor ikiz dedi. Dogrudur degilmi
ben 6+1 de vajinal muaneyle duydum.. fakat sat tarihime göre 7+1 olması gerekirken ultrasona göre 6+1 çıktı .. baya net bi şekilde duydum inş.. sende duyarsınYarın sabah kalp atısını dınlemeye gidecegız hayırlısıylaaaa:)) tam 6+4 oluyor yarın bakalım tam net duyacakmıyıızz sağ saliim baska tam duyan varmııı
Geçmiş olsun canımKanda enfeksiyon cıktı klasik salgın varmıs
Dedigin gibi bende paso yanıyorum alev alev ama bu farklı olarak grip gibi basladı gözülerimden ates cıktıgını hissettim zaten öyle hastaneye gitmeyi artık istedim
Cokkk tesekkür ederim :)Geçmiş olsun canım
Aynen bence deinşallah çok teşekkür ederimİyi yapmışsın ben de 6+1 de gittim herşeyi gördük geldik karından böylesi daha iyi, biraz bekleyip gitmek daha güzel oldu sizin için de öyle olur inş bi ferahlıyor insan
Cokkk erken değil mi yaKızlar indirimde şuan 30 tl ye falan geliyor , kırmızıyı alsam erkekte kızda giyer diye düşünüyorum almamak için kendimi zor tutuyorum . Nasıllar ama ??
çok erken biliyorum ve zor tutuyorum kendimi , benim eşim kırmızı mont giydiği için kırmızıyı oğlum olursa bir kaç ay giyebilir diye düşünüyorum alsam mı bilemedimm , çok tatlıı yaCokkk erken değil mi ya
Ayrıca kız ürünü bu
Kırmızı erkekler veya erkek bebeklerde giyer ama gösterdiginiz model kız modeliçok erken biliyorum ve zor tutuyorum kendimi , benim eşim kırmızı mont giydiği için kırmızıyı oğlum olursa bir kaç ay giyebilir diye düşünüyorum alsam mı bilemedimm , çok tatlıı ya
bence çok erken hemde kız montu.. ayrıca bunu ne zaman giyecek yani ne kadarlık almayı düşünüyorusun? 3 ayıkken filan kışa geliyor o zamanda astronot filan giyer.. öbür kısa 1 bucuk yaşında filan olur.. ancak 1buçuk yaş alabilirsin tabi benceKızlar indirimde şuan 30 tl ye falan geliyor , kırmızıyı alsam erkekte kızda giyer diye düşünüyorum almamak için kendimi zor tutuyorum . Nasıllar ama ??
öyle mi diyosun panik atağım ben duramıyorum. Geçenlerde baktığım erkek modelleri ile aynı bir farkı yok sadece yıldızı var üstünde bunun o yüzden unisex olduğunu düşündüğüm için alıcaktım valla az kalsın, eşim yine ayakkabı bakıyo şimdiden o da pek heyecanlıKırmızı erkekler veya erkek bebeklerde giyer ama gösterdiginiz model kız modeli
Yazın indirimden daha neler alırsınız almayın bence daha simdiden bişey
3/6 aylıklar var ya ondan alıcaktım minnak biişibence çok erken hemde kız montu.. ayrıca bunu ne zaman giyecek yani ne kadarlık almayı düşünüyorusun? 3 ayıkken filan kışa geliyor o zamanda astronot filan giyer.. öbür kısa 1 bucuk yaşında filan olur.. ancak 1buçuk yaş alabilirsin tabi bence
sen bilirsin canım3/6 aylıklar var ya ondan alıcaktım minnak biişi
Enfeksiyon işi kötü olmuş. Gebelikle uyumlu antıbiotik var mı acaba? Kullamak iyi değil ama enfeksiyonu da gebelikte sıkıntı görüyorlar. Geçmiş olsunCok teşekkür ederim
Rapor aldım dün dinleniyorum bugun
Yarın doktoruma randevum var bakalım benim riskli gebelik oldugu icin korkuyorum ama hayırlısı Allahtan :)