Rabbime sukurler olsun bugun kalp atisini duyduk gozlerimiz doldu babayla birlikte ama belli etmemeye calistik birbirimize Rabbim ben 6. Yilda bu mutlulugu yasadim kimseye bu kadar uzun aratmadan nasip etsin insallah icimde o atan kalp atisini gormek dunyanin en tarif edilmez ama en mukemmel duygusuymus
Bana da az once doktor progestan verdi kapsul hafif hafif kahve akintim vardi
Kese karindan gorundu kalp atisini wajenden gorurum ama su an gerek yok bence dedi haftaya gel dedi
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende beklemedeyim daha keseyi görmeyede gitmedim aşağı yukarı 6+ da belli oluyor demek kalp atışı. Benim ikinci çocuğum ilkinde yaşadım o heyecanı gerçekten çok özel duygular içine giriyor insan
Evet ya bugün ilk kez aşık olmuş genç kızlar gibi leyla leyla dolanıp duruyorum, sürekli bebişi getiriyorum gözümün önüne :) inşallah siz de görürsünüz.
Rabbime sukurler olsun bugun kalp atisini duyduk gozlerimiz doldu babayla birlikte ama belli etmemeye calistik birbirimize Rabbim ben 6. Yilda bu mutlulugu yasadim kimseye bu kadar uzun aratmadan nasip etsin insallah icimde o atan kalp atisini gormek dunyanin en tarif edilmez ama en mukemmel duygusuymus
Kese karindan gorundu kalp atisini wajenden gorurum ama su an gerek yok bence dedi haftaya gel dedi
Canim listeyi duzenlemissi eline saglik. Kilo 73 yas 30 olarak ekleme yapar misin? Ayrica daha once de yazmistim ama boyle biraz karisik olmus gibi. Dogum tarihine gore siralama yapar misin?
Evet cnm zaten 1 kutu progestan 15 gun gidiyor bugun dr gittim lekelenmeler bittigi halde dr bir kutu daha yazdi onlem amacli basta cok lekenmeler oldugu icin kesmeyelim dedi sakin dr solemeden birakma bitincede hatirlat
Benim tüp bebek progestanı baştan beri kullanıyorum hem de sabah 2 akşam 2. Üstelik iğne de oluyorum progesteron içerikli. Ama 8.haftada azaltacakmış doktor ilaçları çok sevindim 12.haftada da kesicek sanırım
Cok sukur Rabbime hamd olsun insallah hepsi saglikli bir sekilde kucaklarimizdada olucak Allahin izniyle hele ki biz ikimiz yillardir bu ani bekliyoruz ya cok ayri bi duygu yuklu bi durum hala aglayasim gelio
Benim tüp bebek progestanı baştan beri kullanıyorum hem de sabah 2 akşam 2. Üstelik iğne de oluyorum progesteron içerikli. Ama 8.haftada azaltacakmış doktor ilaçları çok sevindim 12.haftada da kesicek sanırım
Kızlar benden 1 damla kırmızı-pembe gibi kan gelmiş, muayeneden dolayı mı oldu acaba diyorum 1 damlacık diye önemsemedim ama doktora yarın bi mesaj atıp sorsam mı bilemedim. Sizce?
Daha bugün doktorum dediki bugünler bi daha geri gelmez tadını çıkar, olumsuz şeylere takılıp bu güzel günleri kaçırma ... O yüzden hep olumlu düşünmeye çalışalım
Acilden geldim canım, dün 5 haftalık demişti bugün başka doktor vardı 6+2 dedi. Bebişimi ve kalp atışını gördü :) dün görmemiştim, yumurtalıkta kist varmış o ağrı yapar dedi progestan verdi :) bi sıkıntı yokmuş şimdilik şükür
Acilden geldim canım, dün 5 haftalık demişti bugün başka doktor vardı 6+2 dedi. Bebişimi ve kalp atışını gördü :) dün görmemiştim, yumurtalıkta kist varmış o ağrı yapar dedi progestan verdi :) bi sıkıntı yokmuş şimdilik şükür
Çok sevindim canım Ohhh ne güzel maşallah. Benim de 1 damlacık leke gelmiş ama heralde bugünkü muayeneden oldu diyorum ya da bugün çok yürüdüm ondan da olmuş olabilir.
Çok sevindim canım Ohhh ne güzel maşallah. Benim de 1 damlacık leke gelmiş ama heralde bugünkü muayeneden oldu diyorum ya da bugün çok yürüdüm ondan da olmuş olabilir.
Ben bugün çok kötüydğm canım daha önce bir düşük, bir kürtaj oldum o yüzden çok korktum ama şükür bişey yokmuş, birde bugün başım çok ağrıdı zaten migrenim vardı. Ama dün 5 haftalıktı, bugün 6 haftalık dedi. Dün doktor daha bebeği görmedim 10 gün sonra gel dedi, bugün doktor bebek de kalp atışıda gördü nasıl oluyor bu
Ben bugün çok kötüydğm canım daha önce bir düşük, bir kürtaj oldum o yüzden çok korktum ama şükür bişey yokmuş, birde bugün başım çok ağrıdı zaten migrenim vardı. Ama dün 5 haftalıktı, bugün 6 haftalık dedi. Dün doktor daha bebeği görmedim 10 gün sonra gel dedi, bugün doktor bebek de kalp atışıda gördü nasıl oluyor bu