Aynı yazarın yeni annelere muciza cözümler kitabıda varmıs o ne üzerine

Aynı yazarın yeni annelere muciza cözümler kitabıda varmıs o ne üzerine
Onu okumadım canım
Üzerinde easy yöntemi ( bu benim dediğim kitapta da var )
Katı gıdaya geçiş ,bebeğinizin karekterini anlama ,banyo , masaj yazıyor

Benim dediğim hazırlık döneminde okunuyor,2014 Ocak anneleri hepimiz okumuştuk Bebek bakımında mucize çözümleri
Bu bi sonraki aşamada uygulanacaklar galiba katı gıda karekteri anlama falan

Aynen canım 33 yaşımdayım büyük oğlum 15 ortanca 11 minik prensesin de 5 yasında
Bizde dort kardeşiz tam sizin minik gibi sürpriz gelen benim.. benim büyükler başta pek memnun kalmamislar benim gelişimden ama sonra paylaşamamislar. Halada kuymetlileriyim çok şükür. Kalabalık aile muhteşem bişe sağlıkla kucağınıza kucağımixa alırız insallah

Oh sende iyi demişsin walla
Rabbim gönlüne göre vermiş daha iyi olmuş hatta birlikte büyürler 40 onda da sana çay kahve getirirler evi falan toplarlar

İnternetten bakıyorumda simdi
Dediginizin alt baslıgında uyku-beslenme-davranıs-tuvalet yazıyor
Yeni annelere mucize cözümlerde easy-tarcynin ücgün mucizesi-karakteri anlama-katı gıdaya geciş vs yazıyor

Canlar birde kalbini duyduktan sonra doktor ne kadar süre sonra tekrar cagırdı ?
Testleri ne zaman yaptırdınız ?

Canlar birde kalbini duyduktan sonra doktor ne kadar süre sonra tekrar cagırdı ?
Testleri ne zaman yaptırdınız ?
Ilk 4+6da gittim ve tum testlerim yapildi. En son 8+0 gittim ve 1 ay sonraya cagirdi. Hem kontrol hem ikili test icin. Sen genel kan tahlillerini yaptirmadin mi? Yaptirmadiysan bence en kisa surede yaptirmalisin

sonradan olan bebek her zaman daha tatlı oluyor şimdiden bizimkilerde öyleler kızım diyor kız olacak siz zaten iki tanesinin bizde iki olacaz erkekler diyor erkek olacak biz çoğunluk olacaz Rabbim hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin inşallah

Oh sende iyi demişsin walla
Rabbim gönlüne göre vermiş daha iyi olmuş hatta birlikte büyürler 40 onda da sana çay kahve getirirler evi falan toplarlar
Aynen canım hakedene cevabını vereceksin zaten sağolsun büyük oğlum çok yardımcı oluyor bana elim Ayağım resmen Rabbim acılarını göstermesin inşallah

Hayırlı güzel haberlerle gel canım inşallah .Siz deyince ben heyecanlanıyorum burda yemin ederim. Ben daha hiç muayene olmadım ya

Ben de aynı durumdayım 30 ocağa gün sayıyorum valla
Burada okuyunca heyecanlanıyorum çok güzel oluyor
Bize de hayırlı güzel haberler duymayı nasib etsin Rabbim

Merhaba kızlar
Uzun zmndır konuyu takipteyim normal üstü karamsar olduğum için (4 düşük yaşadığım için )
Herşey netleşmeden konuya dahil olmak istemedim ama
Bugün kalp atışı için gittik
Şoktsyım hala
Resmen iki kalp dinledik
İkizmiş
İkinci kese ufak dedi sadece belki yok olabilir dedi doktor
Ama kalp atışlar duyduk sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ciddi şoktsyım

Olumlu düşün olumlu olsun canım. Hoşgeldin

Ayy ne guzel Rabbim kayiplarina karsilik ne guzel bir hediye nasip etmis. Insallah saglikla sihhatle buyusunler. Ikizlerde bir kese daha kucuk oluyor zamanla duzelir ins. Cok sevindim senin adina.

Olumlu düşün olumlu olsun canım. Hoşgeldin
Hoşbuldum canm :)
Keseyi görmeye gittiğimizde
Doktor keseyi gördü herşey yolunda demişti fakat
köşede bişi daha görünüyor ama
Muhtemelen kist olabilir ya da ufak bi kanama belli eder demişti .bu hafta ben orası kanama alanıysa inş Yok olmuştır derken
Bi baktık gününe uyumlu bi Bebiş daha var başka kesede
Herşey çok normal
Sadede kesesi ufak kalmış
Hayrlsı acayip şaşkınım
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inş

Ayy ne guzel Rabbim kayiplarina karsilik ne guzel bir hediye nasip etmis. Insallah saglikla sihhatle buyusunler. Ikizlerde bir kese daha kucuk oluyor zamanla duzelir ins. Cok sevindim senin adina.
Sağol canm inş yaaa
İçimi korku sardı
Öncekilerde genelde kalp durması dış gebelik o bu yaşadım zaten o korku iyice yordu beni
Ama bu haber
Gerçektn Allah’ın mucizesi kendime gelemedim ciddi ciddi
Hayırlsı olsın inş dwvamı gelir inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…