- 11 Ağustos 2018
- 442
- 332
- 53
- 30
- Konu Sahibi Gebelikaski
Bende transfer oldum bugün 5.günümBenim gibi transfer olup gün sayan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende transfer oldum bugün 5.günümBenim gibi transfer olup gün sayan varmı
Canim sana bisey sorcam. Sen hic transferden sonra vucut isisi takibi yapiyomusun?Bende transfer oldum bugün 5.günüm
Yok canım hiç yapmadım ısı takibi.ama genel olarak üşüyorum bazende bi anda ateş basıyoCanim sana bisey sorcam. Sen hic transferden sonra vucut isisi takibi yapiyomusun?
Ayni bende oleyim canim evet yapiyorum ama hep sabit isim canim hic yukslme olmadi insallah tutmustur bebisimYok canım hiç yapmadım ısı takibi.ama genel olarak üşüyorum bazende bi anda ateş basıyo
Sen yaptın mı ?
Kaç ısın canım ?Ayni bende oleyim canim evet yapiyorum ama hep sabit isim canim hic yukslme olmadi insallah tutmustur bebisim
36.4 canimKaç ısın canım ?
Rabbim büyüktür canım o ol dediyse olmuştur36.4 canim
Oyle canim insallah hamis haberimizi birlikte aliriz bilmiyorum ikimizde guzel haberi alcaz gbi geliyorRabbim büyüktür canım o ol dediyse olmuştur
Ağzından bal damlıyo balll .ben hissizim bilmem hiçbişey hissetmiyorum nötrOyle canim insallah hamis haberimizi birlikte aliriz bilmiyorum ikimizde guzel haberi alcaz gbi geliyor
Valla ben hissediyorum canim ya yarin erken gebelik mi yapcan norml mi canimAğzından bal damlıyo balll .ben hissizim bilmem hiçbişey hissetmiyorum nötr
Eşim hiç istemiyo yapmamı ya sabah beri kavga ediyoruz onla Evde bitane vardı erken gebelik testi onu yapcam canımValla ben hissediyorum canim ya yarin erken gebelik mi yapcan norml mi canim
Benimkide kiziyor ama soylemiycem yapcagmi ya cok merak ediyom napiyimEşim hiç istemiyo yapmamı ya sabah beri kavga ediyoruz onla ☹☹ Evde bitane vardı erken gebelik testi onu yapcam canım
Anlamıyolar hiç anlamıyolar bu eşler niye böylr acabaBenimkide kiziyor ama soylemiycem yapcagmi ya cok merak ediyom napiyim
Bide adet tarihin ne zaman canım? Benim göğüslerimde falanda hiç değişiklik yok yaBenimkide kiziyor ama soylemiycem yapcagmi ya cok merak ediyom napiyim
Kesinlikle canim onlarda cok heycanli bizim uzulmemizi istemiyorlar ondan.. adet tarihim 13 ekim canim senin?Anlamıyolar hiç anlamıyolar bu eşler niye böylr acaba
Canım benimde aynı çıktı36.4 canim
Benim de 15 i canım Bi gğn sonrasıda test günüm zatenKesinlikle canim onlarda cok heycanli bizim uzulmemizi istemiyorlar ondan.. adet tarihim 13 ekim canim senin?
Ne zamn kan vermeyi dusunuyosun canim ben 13 unde vercemBenim de 15 i canım ☺ Bi gğn sonrasıda test günüm zaten
Daha onceleri nasldi canimCanım benimde aynı çıktı
Bugün üşüyorum canım daha sıcak hissettiğim oluyorduDaha onceleri nasldi canim