2019 EKiM TÜP BEBEK

İnşallahhh canııım senin transfer zamanı belli mi?
Bende pıhtılasma da yok

Kizlar bisi sorcam.bnm dr tedavi başlangıcında hormonlarima bakmadi.hani adetliyken bakilan test vardi sanki sizin dr ler yapti mi? @Meralkaplan snnle dr miz ayni.sana yapti test?

Dondurulmuş embriyo tedavisi mi görüyorsunuz?
Taze transfer zamanı hormonlarıma baya baya bakıldı ama donmuş transferde önemsemediler hiç

Bizim de ilk deneme haziran.2 blastokist ve negatif.esimde ileri hareket sorunsali.bu ay yeni deneme ve kan pihti sorunu.ayni seyleri yasamisiz.kan pihti sorununa ne yaptiniz bu denemede?
Bi genimde heterazigot bi genimde homozigot çıktı hemşire transferden önce ve sonrasında yüksek doz kan sulandırıcı başlayacağız dedi. İlk transferimde de kullanmıştım dedim coraspirin ve iğne ama yetersiz gelmiş olabilir dediler. Adetle beraber başlayacağım 2. Tedaviye henüz bişey kullanmıyorum

Kizlar bisi sorcam.bnm dr tedavi başlangıcında hormonlarima bakmadi.hani adetliyken bakilan test vardi sanki sizin dr ler yapti mi? @Meralkaplan snnle dr miz ayni.sana yapti test?
Bende bakılmıştı hormonlara gonal-f kullandıktan sonra da rahim kalınlığı, estradiol progesteron bakılmıştı transfer öncesi

35 yas altina koyamiyorum dedi canim bilemedim .. bide bana daha once dusuk hikayen var riske atmaya gerek yok dedi

Vardır bildiği cnm. Olumlu olsunda bunlar çok da önemli değil 2 tane mış 3.gün 5.gün.
Rabbim isterse tek embriyo bölünür ikiz olur veya 2.gün embriyo tutunur mesela.

Üzülmeyin benimde ilk transferim Haziran ayında oldu 2 embriyo transfer edildi a malesef negatif çıktı şuan tedavideyim 2. Transfer olacak hayırlısı ile ilkini hiç düşünmüyorum ilkini düşünmeyin bence bu sefer olacak Allah'ın izniyle

Sanada hayırlı olsun crione jel kullanıyormusun? Ben kullanıyorum ama mahvetti beni sanırım mantar oldum, tedavini nerde oldun? Kaçıncı gün embriyosu kaç tane
Sagol canim.. evet kullaniyorum bende bi sikinti olmadi canim doktoruna dedin mi?? 5.gun embryosu tek canim. Diyarbakir bahcecide. Sen?

Sagol canim.. evet kullaniyorum bende bi sikinti olmadi canim doktoruna dedin mi?? 5.gun embryosu tek canim. Diyarbakir bahcecide. Sen?
Hayır doktorumla transfer sonrası hiç görüşmedim Şişli Memorial da tedavi oldum İstanbulda dün Vana döndüm vanda yaşıyorum transfer sonrası hiçbir doktor yüzü görmedim kimse gelip hiçbirşey söylemedi ve sormadı

Gelip konusmasi gerekirdi... bende musta yasiyorum ..ilk denemenmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…