- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.041
Bence bunları düşünme şimdilik ben burda 3transferi hiç okumadım..inşallah güzel haberlerini alacağız...Merhaba arkadaşlar öncelikle ne güzelmiş bu konuyu konuşabilmek Doktorum öğle uygun gördü bir tanesi 4 hücreliydi onun tutunma ihtimali az dedi yaşım 34 ilk kontolde eşimde sperm problemi çıktı tüp bebek olmadan neredeyse imkansız dendi sonra bir anda kendimizi bu sürecin içinde bulduk işin ilginç yanı benim vucudum hormonlara cevap vermedi sadece 3 tane yumurta toplandı 3. De döllendi doktor üçününüde transfer ermekte fayda var dedi şuan açıkçası biraz pişmanım keşke bir tanesini dondursaydık en azından olmazsa bir umudumuz kalmış olacaktı.
23’ünde yaptırsan sonucun senin de belli olacak demek kiEvet 5.gün canım
Acikcasi sansinizi artirmissiniz 3 embriyoyla.bu iyi birsey cunku ilk deneme ve 35 yas alti bu pek rastlanan bisi degil.dondurulmus kismini da simdi hic dusunme.test gunun ne zmn? Burda ozel hayat yok bu arada,hersey sorulup konusulabiliyorMerhaba arkadaşlar öncelikle ne güzelmiş bu konuyu konuşabilmek Doktorum öğle uygun gördü bir tanesi 4 hücreliydi onun tutunma ihtimali az dedi yaşım 34 ilk kontolde eşimde sperm problemi çıktı tüp bebek olmadan neredeyse imkansız dendi sonra bir anda kendimizi bu sürecin içinde bulduk işin ilginç yanı benim vucudum hormonlara cevap vermedi sadece 3 tane yumurta toplandı 3. De döllendi doktor üçününüde transfer ermekte fayda var dedi şuan açıkçası biraz pişmanım keşke bir tanesini dondursaydık en azından olmazsa bir umudumuz kalmış olacaktı.
Taze transfer mi dondurulmuş mu canım taze transferse çatlatma iğnesinin etkisinden de pozitif çıkabilir ama inşallah bebişlerinin habercisidir o çizgiTest günüm çarşamba ama yarın yani 10. Günde test yaptıracağım daha önce 7. Günde erken gebelik testi yaptım hayal meyal bi ilinci çizgi çıktı ama görmek için baya şaşı oldum 3. Gün embriyosu 7. Günde çıkmazmış zaten ancak şöyle birşeyde oldu testi atmamıştım bugün ikinci silik cizgi belirginleşmiş testin kullanma klavuzunda 10 dakikadan sonra ciddiye almayın yazmışşar o yüzden umutlanmadım... bende sayfalarca kadınlar kulübünü okudukça başım ağrıyor ben çareyi bolbol yürüyüşte temiz havada buldum umarım doğru yapıyorumdur
Peki tutundu mu bebeginizBen de kullandım sordum doktoruma engel durum yok dedi hemde iki kutu kullandım transferden bı gün önce biraktrdi
Merhaba canım dün transfer oldum 29 ekim test günüm. Dün kasıklarımda ağrı vardı sabah kalktım hiç ağrım sızım yok. Belirti hemen mi başlar acaba?Kizlarr ne zamn sizin test gununuz insallah hepiniz pozitif sonuclari alirsiniz heycanla bekliyoruz bol bol bebis olsun topik
belirtilerimiz nedir kızlar , bende neredeyse hiç belirti yok birkaç gece ter içinde uyandım, nadiren kasıklarımda hissettim o kadar...
[/QUOTE
ne zaman transfer oldun canım?
Ben de dün oldum ama şu an olmamış gibiyim hiç bir ağrı sızı yok geçti. Ama evde geziniyorum sürekli yatamıyorum. Hatta 10 gün rapor aldım daha azını veremiyoruz dediler ama şu an pişmanım ben hayatta evde oturamam o kadar zaman.
Kapsıyor canım 30 Ekim de iş başı test günümden bir gün sonra10 gün rapor cumartesi pazarı kapsıyor mu canım? Hangi gün işbası yapcaksın? Hayırlı ugurlu pozıtıflı saglıklı olsun sonucun
günaydın herkesee :) bugün benimde transfer günü hariç 9. günüm ama benimde test tarihim 23 üBenim 23 ekim ama hiç baktırasım yok böyle daha iyi
Günaydıngünaydın herkesee :) bugün benimde transfer günü hariç 9. günüm ama benimde test tarihim 23 üinşallah güzel haberler verebilriz birbirimize hepimiz ama ben yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorm
Canim ilk islem gunu agrim oldu islemden dolayi sonra 3.gune kdr agrim olmadi. 3.gun acayip adet sancisina tutuldum oluyorum sandim ondan snrada hafif hafif agrim devam etti.. gazim cok vardi bide cok usuyodum donuyodum resmen..Merhaba canım dün transfer oldum 29 ekim test günüm. Dün kasıklarımda ağrı vardı sabah kalktım hiç ağrım sızım yok. Belirti hemen mi başlar acaba?
26 ekim canımKapsıyor canım 30 Ekim de iş başı test günümden bir gün sonrainş bebişimle dönerim iş yerine Allah’ım hepimizin emeklerini sağlıklı evlatla taçlandırsın canım Senin Test günün ne zaman canım?
benim 23 ü yanlız 11.günüm oluyor sanki biraz erken istediler gibi geldi ama hayırlısı artıkGünaydın ☀ Test yaptırma kararını destekliyorum ama benim hala cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?