- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
- Konu Sahibi minikkalbim
-
Video ile ilerliyorum. Yarın işlerim var sabahtan yetiştirebilirsem 80 dklık ebob ekok var. Ama asal çarpanlara ayırmada fena tökezledim. Çözüm yaparken yarıya gelip tıkanıyorum. Başka kanalların videolarından tekrar çalışmam gerek moralim bozuldu. Bu konu oturmadan ebob ekok a geçsem ondada zorlanacağımÇözümlü sorulara bakıyorum henüz yoksa soracak kimsem yok. Sen yarın matematik de hangi Konuya geçiyorsun videodanmı ilerliyorsun
dün gece 2 ye kadar asal çarpanlarla uğraştım.geç uyandım malesef :/ 11 di uyandığımda. 08:30 da kalkmaya zorlayacağım kendimi artık.Günaydın kızlar.bugünde bol ders çalışmalı bir gün olur inşallah.kaç gibi uyanıp derse başlıyorsun #Nameles.
Bende erken uyanmak istiyorum ama uyansam da sıcacık yataktan kalkmak zor geliyor ama fedakarlık yapmadan hiçbişey elde edemeyiz malesefdün gece 2 ye kadar asal çarpanlarla uğraştım.geç uyandım malesef :/ 11 di uyandığımda. 08:30 da kalkmaya zorlayacağım kendimi artık.
Ahh ahh :/ keşke temelim sağlam olsaydı çatur çutur çözerdim ne güzel . Bazen kazanamazsam diye endişeleniyorum. Çünkü kpss de önü tıkalı bölümlerde olanlar lisansa tamamlamak istiyor. E temelleride iyi olunca taban puanları yükseltiyorlarBende erken uyanmak istiyorum ama uyansam da sıcacık yataktan kalkmak zor geliyor ama fedakarlık yapmadan hiçbişey elde edemeyiz malesef
Kaç puan çıkarman gerekAhh ahh :/ keşke temelim sağlam olsaydı çatur çutur çözerdim ne güzel . Bazen kazanamazsam diye endişeleniyorum. Çünkü kpss de önü tıkalı bölümlerde olanlar lisansa tamamlamak istiyor. E temelleride iyi olunca taban puanları yükseltiyorlar
Orası öyle tabikide beni endişelendiren yaş. :/Biz gayret edelim de nasipte varsa olur inşallah bazen bende ümitsizliğe kapılıyorum ama en azından temel oluyor kpss ye de hazırlık oluyor diyorum boşuna kürek çekmiş sayılmayız diye avunuyorum
Ben senin ablanımdır ben napim kuzumOrası öyle tabikide beni endişelendiren yaş. :/
285 falan almam gerek sözelden 55 yapmam lazım mat 25 civarı olması gerekSenin hedef kaç bu arada?
Sanmıyorum :) yaşıt sayılırız. Sorsam mı ki bilemedimBen senin ablanımdır ben napim kuzum
Yarına erteledim işlerimi asal çarpanlardayım. Ebob ekok a geçemedim. İçime bi sıkıntı çöreklendi başım ağrıyorHangi konudasın canım şimdi matematik de
Bende bıraktım bugünlük sadece mat çalıştım Bi ara Türkçe çözsem iyi olacak aslında artık mat konulara bakıcam ilk testi çözüp geçicem çünkü ilk konularda bile üslü ifadeleri çarpanlara ayırmayı ilgilendiren Bi çok soru çıkıyor yapamayınca moralim bozuluyor. Tekrar etmek için diğer testlerden devam ederimYarına erteledim işlerimi asal çarpanlardayım. Ebob ekok a geçemedim. İçime bi sıkıntı çöreklendi başım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?