• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 dgs ye hazırlanıyoruz

Bende kitabı elime alınca bin türlü şey geliyo aklıma o yüzden tüm işlerimi halledeyim rahat rahat çalışırım diyorum bu sefer derse vakit kalmıyor bide geçen farkettim çok vakit kaybediyorum normalde normalde mesela yarım saatte çözebileceğim bir testin başında akşamı ediyorum bundan sonra dakika tutarak çözeceğim o zaman süre geçiyor diye oyalanmam en azından. Sende kendine hedef koy ama yapabileceğin kadar olsun ki yaptığını görünce daha iyisini yapmaya çalış
Çalışmaya bi başlasam devamı gelecek te ipin ucunu bi kaçırdım daha toparlayamadim sen çalışıyor musun yoksa evde misin

Benim ders muafiyeti hakkında bir bilgim yok sadece bi arkadaşa sordum oda hukuk icin 3 ten başlatıyor dedi o şekilde öğrendim. Yks ayt yi sormuşsun bunların zaten içeriği ile dgs nin içeriği ayrı atıyorum türkçe de özne yüklem soruyorsa dgs de sözcukte anlam, paragrafta anlama yorumlama tarzı sorular oluyor. Ben dgs yi etkileyeceğini düşünmüyorum dershane dede öyle birşey soylenmedi eğer senin düşündüğün gibi bir şey olsa idi zaten söyler lerdi. Ama yinede öyle birşey duyarsam ben haber veririm canım
Ayy çok sevindim

Geç kalktım offff ve bugünde temizlikte geçecek sanırım neden bu kadar uykuya yenik düşüyorum kızlar sizin günlük rutininiz nasıl bana Bi el atın nolurrrr
Kan değerlerinde mi düşğklük var acaba. Ahh ahh keşke bi düzen kursamda şunu şunu yapıyorum desem :/ bugün birazcık bölünebilme konusuna baktım. Misafir geldi. Şimdide hiç çalışacak mecal yok uyku bastırdı

Kan değerlerinde mi düşğklük var acaba. Ahh ahh keşke bi düzen kursamda şunu şunu yapıyorum desem :/ bugün birazcık bölünebilme konusuna baktım. Misafir geldi. Şimdide hiç çalışacak mecal yok uyku bastırdı
Yok canım ya benimkisi tembellik aslında çok da rahata düşkün değilimdir ama ne bileyim uyuyamadığım zamanların acısını çıkarıyorum sanırım :KK70:misafir gelince zaten çok yorucu oluyor yarın güzel Bi başlangıç yapalım hepimiz bugün Üçümüz de boş geçirdik malesef

Yok canım ya benimkisi tembellik aslında çok da rahata düşkün değilimdir ama ne bileyim uyuyamadığım zamanların acısını çıkarıyorum sanırım :KK70:misafir gelince zaten çok yorucu oluyor yarın güzel Bi başlangıç yapalım hepimiz bugün Üçümüz de boş geçirdik malesef
Yapalım cidden zaman hızlı geçiyor. E yarın birgün havalar ısınacak rehavet çökecek.

günaydın demeye geç kaldım :) evi topladım,çamaşırlarımı astım.afyonumu patlattım geldim:KK73:

Türkçe 50 soru ve mat konu çalışıp çalıştığım konularla ilgili soru çözmek çok fazla yüksek tutmuyorum hedefi çünkü yapamayıp da üzülmek istemiyorum
aynen hedefi tutturamayınca karamsarlık çöküyor banada. bide şansa hava kapalı içim bunalsada bölme yi bitirip mini tekrar edip sorulara başlıycam

Back