2019 dgs ye hazırlanıyoruz

Benim umut sıffırr sıffırr sıffır. Neyse önümüzde ki maçlara bakıcağız artık. Bir kaç gün (çalışmafığım halde) karalar bağlayacağım için topiğe uğramayabilirim 😢

İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız başarılar.

Nasıl geçti sınavlar kızlar.ben kısaca günümü anlatayım size gece uyuyamadım uzun bir süre bu nedenle sabahta gözümü açamadım kalkıyorum geri yatıyorum falan neyse ki kalktım kahvaltı yaptım çıktık trafik var ben hala rahatım hiç stres yapmıyorum bu ne rahatlık falan diyorum kendi kendime sonra Bi beni stres sardı geç kalcam diye 5 dk kala girdim sınav salonuna nasıl titriyorum ellerim ayaklarım uzun süre kendime gelemedim. Sınavım nasıl geçti bende anlamadım. Ama Türkçe bana zor geldi matematik de zaten kolay soruları yaptım Türkçeyle uğraşmaktan matematiğe pek vakit ayıramadım. İnşallah güzel puanlar alırız kızlar :KK200:

Nasıl geçti sınavlar kızlar.ben kısaca günümü anlatayım size gece uyuyamadım uzun bir süre bu nedenle sabahta gözümü açamadım kalkıyorum geri yatıyorum falan neyse ki kalktım kahvaltı yaptım çıktık trafik var ben hala rahatım hiç stres yapmıyorum bu ne rahatlık falan diyorum kendi kendime sonra Bi beni stres sardı geç kalcam diye 5 dk kala girdim sınav salonuna nasıl titriyorum ellerim ayaklarım uzun süre kendime gelemedim. Sınavım nasıl geçti bende anlamadım. Ama Türkçe bana zor geldi matematik de zaten kolay soruları yaptım Türkçeyle uğraşmaktan matematiğe pek vakit ayıramadım. İnşallah güzel puanlar alırız kızlar :KK200:
Bende de durum aynı Türkçe bitti mattan 10 11 soru yaptım. Kafayı bi kaldırdım saat 12:44 idi bıraktım kalemi kağıdı boş boş baktım etrafa. Acaba diyorum bi sonra ki girişimde. Hızlı ve kaliteli okuma kursları gibi şeyler oluyor onlara mı katılsam? Bu süre harcamama olayını oturtabilirsem kpss de de çok büyük avantajı olur. Kpss nin çok büyük çoğunluğu sözel zaten.

Dgs içinde öyle büyük umutlarla girmedim. Eşimde girdi dgs sınavına matematiği çok iyidir. O bile sürede sıkıntı yaşayıp mattan sadece 30 tane yapabilmiş. Bu durumdan öttrüü üzülmedim

Aynen zaman yetişmiyor. Cevapları vermişler baktınız mı ben Bi kaç baktım doğru yaptığıma inandığım yanlış çıkınca bakmayı bıraktım moralim bozuldu. Sence puanlar düşer mi.mantık sorularını yapabildin mi

dgs gerçekten de çalışma pratik ve soru çözümü isteyen bir sınav. ben bir kere kendim denedim ama ne yazıkki o disipline giremedim. Şimdi ise bir ev hanımı olarak sanırım istanbulda kalarak bir üniversiteye yerleşeceğim. Netlerim matematikte 39 türkçe ise 51 olarak hesaplanıyor. ÖZellikle matematikte 5 net bile çıkaramıyordum ilk başladığımda. Beni oradan alıp buraya getiren ve her seferinde desteğini hissettiren Kadıköy Murat eğitimden matematik hocası Taylan hocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Yarın açıklanacak ama umut kalmadı gibi bende ama yinede belki ucundan gelir mi diyorum çok düşük alırsam da Bi daha uğraşmam yaa stres oluyorum çok kpss ye uğraşcam. Sende durumlar nasıl
Heyecanım yoktu. Facebookta ki gruplara girip baktıkça istemsiz heyecan oluyo bende de umut hiç yok puanımı merak ediyorum :)

Üniversite sonuçları erken açıklanmıştı. Dgs de de olur diye millet tetikte bekliyor.

Başladım ufaktan çalışmaya. Hem dgs hem kpss deneyeceğim tekrar. Hani bi ara ders çalışma isteği kaybolmuştu ya havalardan dolayı bi rehavet vardı o kalktı şükürler olsun inşallah hiç gelmezde seneye istediğim sonucu alırım :)

Heyecanım yoktu. Facebookta ki gruplara girip baktıkça istemsiz heyecan oluyo bende de umut hiç yok puanımı merak ediyorum :)

Üniversite sonuçları erken açıklanmıştı. Dgs de de olur diye millet tetikte bekliyor.

Başladım ufaktan çalışmaya. Hem dgs hem kpss deneyeceğim tekrar. Hani bi ara ders çalışma isteği kaybolmuştu ya havalardan dolayı bi rehavet vardı o kalktı şükürler olsun inşallah hiç gelmezde seneye istediğim sonucu alırım :)
Şuan hala yok Bi sonuç ama Açıklansa bile bakamıcam sanırım çok heyecan yaptım

Önlisans puanımı düşük hesaplamışlar puan daha tam yazılmamış benimkinde yanlış doğru var sadece çok kötü sonuçlar 🙁

Sayısaldan hiç soru çözmedim diye puanım hesaplanmıyomuş tercih hakkım yokmuş çok moralim bozuldu böyle bi haksızlık olabilir mi ya ben niye yanlış yapacağım bi soruyu cevaplıyım gitti bir yılım 😞
Geç oldu ama mesajı görünce yazmak istedim geçen sene 05 kuralı gelmişti sizin bilginiz yok muydu bundan ? Sayısal yapanlar sözel de yapmak zorundaydı az da olsa , sözel yapanlar da sayısal yapmak zorundalar yoksa hesaplanmıyor puan üzüldüm sizin adınıza.

Sizlere birşey sorsam bayanlar belki bilginiz vardır kardeşim için soruyorum
DGS girdi aynı zamanda üni sınavına da girdi iyi bir puan aldı öylesine tercih yapmıştı ki 4.yıllık bir üni kazandı DGS malum hala başlamadı tercihler sorum şu
Üniye kayıt yaptırdı diyelim DGS açıklanmama durumu olabilir mi ? Çakışacak çünkü DGS olmazsa diye de kazandığı üni den olmak istemiyor ama öyle bir duyum var ortada örgün eğitim okur görünürken DGS sonucun açıklanmaz diye birşey var mı ?

X