- Konu Sahibi minikkalbim
-
İnşallah hepimiz burda istediğimiz yerleri kazandıkkkk diye yazarızİyi dileklerin için çok teşekkür ederim umarım sen de başarırsın ❤ Arkandayım
İnşallah canım destek oluruz birbirimize beraber de kutlarızİnşallah hepimiz burda istediğimiz yerleri kazandıkkkk diye yazarız
Yeni nesil sorulardan sonra pek ümidim yok gibiİnşallah hepimiz burda istediğimiz yerleri kazandıkkkk diye yazarız
GünaydınGünaydın hanımlar grip oldum dünden beri boğazım ağrıyo hiç kalkasım yok siz neler yaptınız
Ne kadar düşük tansiyonun neden düşüyor acabaGünaydın
Geçmiş olsun. Çabucak atlatırsın umarım
Hız problemlerinde yapamadığım 3 soru var onu birilerine sorcam yeni konuya geçmem lazım. Acil temizlik yapmam lazım. Hastaneye gitmem lazım. Tüm bunları yapacak enerjim yok gibi az önce tansiyonumu ölçtüm 8/6 çıktı
Normal tansiyonum 10/6Ne kadar düşük tansiyonun neden düşüyor acaba
Geçmiş olsun. İnşallah çabucak toparlayabileceğin birşeydir.Normal tansiyonum 10/6
Hiç bilmiyorum ki kan değerlerimin sonucunu öğrenmek için öğleden sonra hastaneye gitcem
İnşallah.Geçmiş olsun. İnşallah çabucak toparlayabileceğin birşeydir.
Yaa takviye falan ne vardıKan değerlerim baya düşükmüş.
Nasıl yaniYaa takviye falan ne vardı
Yani ilaç vermedi mi iğne falan ne bileyim ne düşük meselaNasıl yani
Verdi verdi. Daha almadım ilaçlarıYani ilaç vermedi mi iğne falan ne bileyim ne düşük mesela
İhmal etme canım. Dersler bizi beklerVerdi verdi. Daha almadım ilaçları
Aynen bugün hiç bakamadım. Grafik problemlerine çalışmaktı hedefim. Sen neler yaptın?İhmal etme canım. Dersler bizi bekler
İşçi havuz dinledim yarında hareket hız dinleyip artık soru çözümüne geçmek istiyorum. Grafik problemleri videosu var mıAynen bugün hiç bakamadım. Grafik problemlerine çalışmaktı hedefim. Sen neler yaptın?
Evet var ilyas hocadaİşçi havuz dinledim yarında hareket hız dinleyip artık soru çözümüne geçmek istiyorum. Grafik problemleri videosu var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?