- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Bende ovulasyon testi yokta hayatım telefon uygulamasınan bakıyorum doğru değilmi ki o acaba?[/QUOTE]Canım benimde adetim erken bitmişti bende değerlendirdim o zamandan beri hep ovulasyon testi yaptım ama hep silik çıktı anlamadım bir hafta öyleydi ama şimdi hiç bişey yok silikte çıkmadı bugün sen ovulasyon testi dene Canım
Bi doktora gitsen daha iyi olmaz mı? Yaşadım böyle şeyi ilk defa duydum bana kalsa normal değil dr giderim hemnkızlar geçen pazar adet oldum şimdiye kadar bitmesi lazımdı ama bitmiyor. bu sabah sanki adetimin ilk günüymüş gibi kıpkırmızı hatta pıhtılı kan geldi hala adetim. ilk korunmadığı ayda böyle şeyler yaşayanlar var mı? anormal bi adet dönemi geçiriyorum korkuyorum..
Yedin gün den fazla mi oldu canım pıhtı genelde kisten de oluyor yada herhangi bir sebep yokken stres yapma canım uzun surers bu doktora gorun canımkızlar geçen pazar adet oldum şimdiye kadar bitmesi lazımdı ama bitmiyor. bu sabah sanki adetimin ilk günüymüş gibi kıpkırmızı hatta pıhtılı kan geldi hala adetim. ilk korunmadığı ayda böyle şeyler yaşayanlar var mı? anormal bi adet dönemi geçiriyorum korkuyorum..
İnsallah herkes en kısa zamanda verirKızlar nerdesiniz durumlariniz nasıl hamilelik haberi veren yokmu
Aynen inşallah rabbim nasip eder hepimizeİnsallah herkes en kısa zamanda verir
Sabırsızlanıyorum o gün için
Korunmadik herhangi bişey le zaten 10 ay vajinusmus hastasiydim birliktelik hiç olmadi ondan kurtulali 7 ay oldu bu sure içinde hic korunmadimbenim bu aydan beklentim yok artik
Peki süreç içinde hiç korundun mu canım
çok geçmiş olsun canımKorunmadik herhangi bişey le zaten 10 ay vajinusmus hastasiydim birliktelik hiç olmadi ondan kurtulali 7 ay oldu bu sure içinde hic korunmadim
Bilmiyorum hic umudum yok ama gecikmem oldu 3 gün kasiklarim agriyo heran adet olacak misim gibi duzenli bi çalışmada olmadi hani stresten mu gecikme oldu hiç bikmiyorunçok geçmiş olsun canım
Peki bat kaç canım senin bu aydan beklentin varmo
Test yapsana canım çıkar korkma İnsallah vardır ya hemen umutsuzluğa kapılmaBilmiyorum hic umudum yok ama gecikmem oldu 3 gün kasiklarim agriyo heran adet olacak misim gibi duzenli bi çalışmada olmadi hani stresten mu gecikme oldu hiç bikmiyorun
Hic cesaretim yok korkuyorum canim bide dedim ya duzenli birliktelik falan olmayinca hamileligi beklemem bile anlamsiz benim aslinda umut ışteTest yapsana canım çıkar korkma İnsallah vardır ya hemen umutsuzluğa kapılma
Hayırlısı inşallah canım benimMerhaba arkadaşlar. Şubatta nasip olmadı Marta inş.
Belli olmaz belki yaptığın o an tuttmustur istersen bir iki gun daha bekle olmasan test yap canımHic cesaretim yok korkuyorum canim bide dedim ya duzenli birliktelik falan olmayinca hamileligi beklemem bile anlamsiz benim aslinda umut ışte
Bakalim insallah yaBelli olmaz belki yaptığın o an tuttmustur istersen bir iki gun daha bekle olmasan test yap canım
bitti canım. rahim tabi sperm görmeyeli çok olunca şaşırdı heralde bilmiyorum :) gecikme ve üstüne de uzun sancılı bi adet oldu sonunda bitti . tahmini ovulasyon tarihim 3 4 mart bekliyorum. sen naptın?selozy sen ne yaptin canım regl in bitmedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?