Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bitti canım. rahim tabi sperm görmeyeli çok olunca şaşırdı heralde bilmiyorum :) gecikme ve üstüne de uzun sancılı bi adet oldu sonunda bitti . tahmini ovulasyon tarihim 3 4 mart bekliyorum. sen naptın?
Ilk ay genelde öyle oluyor niye ki acaba bende daha 9 gün var

İyi geceler bende katılayım aranıza şubatta nasip olmadı martta insallah diyorum

Yeni mi bıraktın korunmayı

2 yıllık evliyim vajinismustum ve daha yeni yendim 1 ayı geçti yeneli korunmadık hiç ama hani bebek için de çalışmadık yanı dikkat etmedik yumurtlama dönemi falan diye. Reglim gecikince şüphelenmiştik sadece.. nasipte ne zaman varsa artık

Vücut kendini alıştırıyo olabilir ondan gecikme yaşamşsindr hadi hayırlısı olsun sabır beklicez

Canım sende belirti falan var mı ve ne zaman test yapmayı düşünüyorsun. Benim de 5 mart. Cuma yada cumartesi yapayım diyorum. Varsa 4 kala çıkar bence.
Pazartesi yada salı yaparım canım ama hiç belirti yok arada kaşık ağrısı hariç bende genelde adet gunu gecitikten sonra belirti çıkar :)sende belirti varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…