Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim 19 yumurtlama 7 de bag gunum bakalım ya hayirlisi inşallah bu ay herkes hamile kalir dualrim sizinle rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın zaman da geçmiyor
Dua edelim bende yeni katıldım bu sayfaya 1 bucuk yillik evliyim 7 aydir istiyorum anne olmayi ama yok henuz .ovulasyon testi yapmayi dusunuyorum bu ay bende

Dua edelim bende yeni katıldım bu sayfaya 1 bucuk yillik evliyim 7 aydir istiyorum anne olmayi ama yok henuz .ovulasyon testi yapmayi dusunuyorum bu ay bende
yap çok faydalı bence. koyulaşınca bi iki gün sabah akşam yap ki kaçırma. ben bi ay kullandım olmadı ama silikleştikten sonra ilişki olamamıştı. bakalım bu ikinci olacak :)

Koyulastigi gun ve ertesi gunu olacak demi ☺
adet bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye girerseniz iyi olur spermler uzun yaşıyor. zaten ne zaman çatlıcağnı tam bilemezsin bi gün birden pik yapar test, mesela benmki gitgide koyulaşmıyor yani baya silikken ertesi gün birden pik olmuştu . öncesinde hazır spermler olması lazım :)

Aramıza hoşgeldin canım herhangi bir sorun varmı peki canım ben ovulasyon testi kullandım ama hep silik yane ben anlamadım yumurtlamada gecti

İlk ayda ne çok şey oldu ya kasik ağrım çok oldu ustune akıntı sıfır normalde olur afedersiniz ilişki esnasında iki gündür çok acı çekiyorum hele ki karın ve kasik bölgesinde ne yapacam bilmiyorum umarım bir sorun yoktur ya randevu almak çok zor hiç vermiyorlar sabahın beşinde gitmek lazım sıra almak için o zmanda gidemiyorum çok nadir tesadüfen alabiliyor ınsan kızlar böyle olan varmı ya

niye öyle nerede yaşıyosun?

Hayal Kocak ilişki sırasında değil ama bazen kasık ağrım oluyo benim ve kokulu akıntım var . kültür tahlili temiz çıktı diye doktor normaldir dedi ama nasıl normal olabilir bilmiyorum. bebek olmasına engel bi durumdur diye korkuyo insan bi kere daha doktora gidicem ya da doğal flora düzenleyici fitillerden deniyim diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…