- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Hayal Kocak
33 benimYaşım çok geçmeden olsun istiyorum ama nasip. 28 yaşımdayım. Sizler kaç yaşındasınız?
İkinci için uğraşacağım adetim bitip fitillerimi bitirdigimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 benimYaşım çok geçmeden olsun istiyorum ama nasip. 28 yaşımdayım. Sizler kaç yaşındasınız?
Bende bat gününü bekliyorumbitti canım. rahim tabi sperm görmeyeli çok olunca şaşırdı heralde bilmiyorum :) gecikme ve üstüne de uzun sancılı bi adet oldu sonunda bitti . tahmini ovulasyon tarihim 3 4 mart bekliyorum. sen naptın?
Ilk ay genelde öyle oluyor niye ki acaba bende daha 9 gün varbitti canım. rahim tabi sperm görmeyeli çok olunca şaşırdı heralde bilmiyorum :) gecikme ve üstüne de uzun sancılı bi adet oldu sonunda bitti . tahmini ovulasyon tarihim 3 4 mart bekliyorum. sen naptın?
26 canimYaşım çok geçmeden olsun istiyorum ama nasip. 28 yaşımdayım. Sizler kaç yaşındasınız?
Hoşgeldin hadi hayırlısıHepinize merhaba..Ben de yeni katıldım .Şubat veya Mart gibi hamilelik planlıyoruz nasip olursa tabii.
İnşallah gelin baklm beraber bekleyelimİyi geceler bende katılayım aranızaşubatta nasip olmadı martta insallah diyorum
![]()
Yeni mi bıraktın korunmayıHadi insallah![]()
Yeni mi bıraktın korunmayı
Vücut kendini alıştırıyo olabilir ondan gecikme yaşamşsindr hadi hayırlısı olsun sabır beklicez2 yıllık evliyim vajinismustum ve daha yeni yendim 1 ayı geçti yenelikorunmadık hiç ama hani bebek için de çalışmadık yanı dikkat etmedik yumurtlama dönemi falan diye. Reglim gecikince şüphelenmiştik sadece.. nasipte ne zaman varsa artık
![]()
Vücut kendini alıştırıyo olabilir ondan gecikme yaşamşsindr hadi hayırlısı olsun sabır beklicez
Aynen canım rabbim isteyen herkese tez zamnda versin güzel bi duyguDoğrudur canim o kadar bekledik sabrettik şimdi de bebis icin bekleriz hayırlısı hepimiz icin
Regl tarihiniz hangi gun benim yarin valla bende bekliyorum:)Kızlar heppiniz hoşgeldiniz ben hala bekliyorum Vallah :)
Benim daha çok var canım 7 yada 8 martRegl tarihiniz hangi gun benim yarin valla bende bekliyorum:)
Canım sende belirti falan var mı ve ne zaman test yapmayı düşünüyorsun. Benim de 5 mart. Cuma yada cumartesi yapayım diyorum. Varsa 4 kala çıkar bence.Benim daha çok var canım 7 yada 8 mart
Pazartesi yada salı yaparım canım ama hiç belirti yok arada kaşık ağrısı hariç bende genelde adet gunu gecitikten sonra belirti çıkar :)sende belirti varmıCanım sende belirti falan var mı ve ne zaman test yapmayı düşünüyorsun. Benim de 5 mart. Cuma yada cumartesi yapayım diyorum. Varsa 4 kala çıkar bence.