- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Geçmiş olsun cnm tabi git aksatma ben de gidicemde randevu yok ki hep sorunlar gebeligi düşününce çıkar ortayaHayal Kocak ilişki sırasında değil ama bazen kasık ağrım oluyo benim ve kokulu akıntım var . kültür tahlili temiz çıktı diye doktor normaldir dedi ama nasıl normal olabilir bilmiyorum. bebek olmasına engel bi durumdur diye korkuyo insan bi kere daha doktora gidicem ya da doğal flora düzenleyici fitillerden deniyim diyorum..
Doğu tarafı van da kalıyoruz canım burası çok sıkıntılı anlatamam randevu hiç yokniye öyle nerede yaşıyosun?
Gel deAllah Allah iliski esnasinda agrin varsa kasik agrinda varsa git bi doktora ilk defa mi oldj boyle
Bende anlamadım su anda gidemiyorum canım düşün bugün ilişki yaşamak istemedim yapmadım ne yapayım ağrı olunca isteğim kayboluyor bian önce bu kontrole gitmem gerekAllah Allah iliski esnasinda agrin varsa kasik agrinda varsa git bi doktora ilk defa mi oldj boyle
Ne guzel ben 1 buçuk yil oldu evleneli henuz anne olamadim insallah 2. Bebeginde olur stres yapmaEvet canım ilk defa ama benim hep silik çıkıyor anlamadım
benim bu aydan beklentim yok artikNe guzel ben 1 buçuk yil oldu evleneli henuz anne olamadim insallah 2. Bebeginde olur stres yapma
25 aydır bekliyorum, hayırlısı olsun inşallahSubat ta gebeligi düşünüyorum aranızda varmı düşünenler gelin birlikte bekleyelim gebeligi
Baya olmuş canım herhangi bir sorun varmı doktor ne diyor inşallah olacak canım benim bir tanıdığım yedi yıl sonra oldu hatta daha fazla doğal yolla rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın inşallah25 aydır bekliyorum, hayırlısı olsun inşallah
İnşallah amin canım doktora gittik ikimizde de sorun yok ama olmuyor :/Baya olmuş canım herhangi bir sorun varmı doktor ne diyor inşallah olacak canım benim bir tanıdığım yedi yıl sonra oldu hatta daha fazla doğal yolla rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın inşallah
İnşallah amin canım doktora gittik ikimizde de sorun yok ama olmuyor :/[/QUOTE
Teşekkür ederim kısa zamanda Doktora randevu alıp ilaçtan isteyeceğim. Fakat bahsettiğiniz diyet listesini bulamadım, ne diye aramam gerekseda bazı kişilerin normal vajina sıvısı ph dengesizliği nedeniyle spermleri öldürebiliyomuş turşu baharat vs vücut sıvısına karışacak şeyler içn bi süre diyet uygula güzel beslen bi iki ay böyle dene.internette diyet listeleri var. bi de vajinada olması gereken iyi bakteriler içeren fitiller var ilaç değil . deneyebilirsin zararı olmaz. bazı doktorlar aşılama veya tüp bebek öncesi veriyo desteklesin diye
şimdiden kefir içerek başlayabilirsin bol yoğurt. dene hiçbişey kaybetmezsin sadece sağlıklı beslen. baharatlı ve acı yemekten uzak dur şekerli her şeyden uzak dur bi iki ay bakalım umarım hemen hamile kalırsın :)Teşekkür ederim kısa zamanda Doktora randevu alıp ilaçtan isteyeceğim. Fakat bahsettiğiniz diyet listesini bulamadım, ne diye aramam gerek
ikinci çizgi hep silik çıkar zaten. ama adetten iki üç gün önce pozitif olup da hamile oldğnu öğrenenler olmuş. ama pozitif olucak ikisi de eşit oluck yaniKizlar ovulasyon testiyle gebelik cikar mi adetime 8 gun var ovulasyon testinde 2. Cizgi silik
Bunlarınşimdiden kefir içerek başlayabilirsin bol yoğurt. dene hiçbişey kaybetmezsin sadece sağlıklı beslen. baharatlı ve acı yemekten uzak dur şekerli her şeyden uzak dur bi iki ay bakalım umarım hemen hamile kalırsın :)
sebepsiz kısırlıklarda bunları deneyip başarılı olanlar var . tabi ki acıyı çok tüketen biçok insanın kolayca çocuğu olabilir ama bünyelerimiz farklı farklı canım. kefir flora düzenlemek için en büyük yardımcı. sevmezsen diye yoğurt dedim ama aynı etkiyi göstermez. kefiri içmeye çalış. her gün bi bardak. yarım bile olur. özellikle şeker her organa zararlı biraz yememeye çalış. belki sorun aslnda çok basittir :) inşallah hepimiz bu ay hamile kalalımBunlarınetki ettiğini bilmiyordum bile şekeri de baharatlı da acıyı da çok tüketirim yoğurdu da bol yerim ama acıyı şekeri tüketince etkisini çok gösteremiyor demekki
Ay inşallah canımm eşime söyleyeyim işten gelirken alsın. Teşekkür ederim inşallah bu sene anne oluruzsebepsiz kısırlıklarda bunları deneyip başarılı olanlar var . tabi ki acıyı çok tüketen biçok insanın kolayca çocuğu olabilir ama bünyelerimiz farklı farklı canım. kefir flora düzenlemek için en büyük yardımcı. sevmezsen diye yoğurt dedim ama aynı etkiyi göstermez. kefiri içmeye çalış. her gün bi bardak. yarım bile olur. özellikle şeker her organa zararlı biraz yememeye çalış. belki sorun aslnda çok basittir :) inşallah hepimiz bu ay hamile kalalım
[/QUOTE]Merhaba kızlar öncelikle nasılsınız?
Bu ay kafama haklıyım diye çok foruma uğramak istemedim ama ara ara takipteyim.
Öncelikle mutlu bebiş haberleri alan arkadaşlarımız adına çok mutlu olduğu u belirtirim.Rabbim sizinde bizlerinde kucağınıza almamızı nasip etsin.:)
Size birşey danışacağım; Şimdi ben bu ay 1 gün erken olarak hastalandım.3 gün orta yoğunlukta geçti 4. Gün lekeleme kaldı.Biz 4. Ve 5. Günü değerlendirdik.Benim bu 4 ve 5. Günüm özellikle bel ve kaşık ağrım oldu. Sizede böyle oluyor mu ben adet bitimi mi yumurtladım? Yada iki kere mi yumurtluyorum anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?