Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar geçen pazar adet oldum şimdiye kadar bitmesi lazımdı ama bitmiyor. bu sabah sanki adetimin ilk günüymüş gibi kıpkırmızı hatta pıhtılı kan geldi hala adetim. ilk korunmadığı ayda böyle şeyler yaşayanlar var mı? anormal bi adet dönemi geçiriyorum korkuyorum..

Bende düşünüyorum arkadaşlar gecen dr gittik bana klomen verdi kullandım bitti haftaya gidecem bakalım nolcak. Çok heyecanlıyım ben ;)

Canım benimde adetim erken bitmişti bende değerlendirdim o zamandan beri hep ovulasyon testi yaptım ama hep silik çıktı anlamadım bir hafta öyleydi ama şimdi hiç bişey yok silikte çıkmadı bugün sen ovulasyon testi dene Canım
Bende ovulasyon testi yokta hayatım telefon uygulamasınan bakıyorum doğru değilmi ki o acaba?[/QUOTE]
Bende ona göre gittim zaten yumurtlamadan üç dört gün sonra test silik çıkmadi bir iki gun fazla dan silik cikti

kızlar geçen pazar adet oldum şimdiye kadar bitmesi lazımdı ama bitmiyor. bu sabah sanki adetimin ilk günüymüş gibi kıpkırmızı hatta pıhtılı kan geldi hala adetim. ilk korunmadığı ayda böyle şeyler yaşayanlar var mı? anormal bi adet dönemi geçiriyorum korkuyorum..
Bi doktora gitsen daha iyi olmaz mı? Yaşadım böyle şeyi ilk defa duydum bana kalsa normal değil dr giderim hemn

Yedin gün den fazla mi oldu canım pıhtı genelde kisten de oluyor yada herhangi bir sebep yokken stres yapma canım uzun surers bu doktora gorun canım

Yaşım çok geçmeden olsun istiyorum ama nasip. 28 yaşımdayım. Sizler kaç yaşındasınız?

Back