Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy benide haberdar et nolurr
Ağrılarımın şekli değişti bugün. Normalde adet ağrısı gibi ağrı yaşarken bugün sabahtan beri oturunca ve pantolondan sıkışınca sol yumurtalığımda batmalar oldu. Bacağıma ve belime vurdu sadece soldan. Her ay adetten önceki gece başımda hafif ağrı olur şu ana kadar bişey yok. Nefesimi tuttum ve gelmemesini bekliyorum

Ağrılarımın şekli değişti bugün. Normalde adet ağrısı gibi ağrı yaşarken bugün sabahtan beri oturunca ve pantolondan sıkışınca sol yumurtalığımda batmalar oldu. Bacağıma ve belime vurdu sadece soldan. Her ay adetten önceki gece başımda hafif ağrı olur şu ana kadar bişey yok. Nefesimi tuttum ve gelmemesini bekliyorum
Canim bende ayni durumdayim dun gecede bu gecede hastanedeydim yumurta catlayip dollenmek icin yada dollendigi icin tüpe girince catlamanin etkisiyle yumurta icindeki kanli sivi bosaliyomus rahme onun agrisiymis korkulacak birsey yok dedi dr 3 gune gecmesi lazimmis

Canim bende ayni durumdayim dun gecede bu gecede hastanedeydim yumurta catlayip dollenmek icin yada dollendigi icin tüpe girince catlamanin etkisiyle yumurta icindeki kanli sivi bosaliyomus rahme onun agrisiymis korkulacak birsey yok dedi dr 3 gune gecmesi lazimmis
Ya sol bacağım uyuşuyo bu akşam artık korkmaya başladım. Sol bel kemiğimden kalçama bacağıma kadar ağrı ve uyuşma başladı.Çok rhatsızlık veriyo. Kasık ağrılaeım geçti bu başladı şimdi. Bel fıtığı falan mı diye korkmaya başladım bu sefer. Yarın görcez bakalım adet günüm. Çok tşkr ederim canım sağol bu arada.

Ya sol bacağım uyuşuyo bu akşam artık korkmaya başladım. Sol bel kemiğimden kalçama bacağıma kadar ağrı ve uyuşma başladı.Çok rhatsızlık veriyo. Kasık ağrılaeım geçti bu başladı şimdi. Bel fıtığı falan mı diye korkmaya başladım bu sefer. Yarın görcez bakalım adet günüm. Çok tşkr ederim canım sağol bu arada.
Benimde ayni bacak ve bobrege vuruyo ben sagdan yumurtluyorum benimde sag agriyo.ordan anlarsin sende muhtemelen haberdar et beni merak ederim :) ins. Hayirli haber alirsin

Benimde ayni bacak ve bobrege vuruyo ben sagdan yumurtluyorum benimde sag agriyo.ordan anlarsin sende muhtemelen haberdar et beni merak ederim :) ins. Hayirli haber alirsin
Benimde sağ tarafta bel kemiği ağrısı var göğüslermde ara ara batma gibi ağrılar oluyor. Kasıklarımda sağ ksıkta özellikle baloncuk gaz gibi hareketlenme var. Bir de idrarımın rengi değişti bazen çok koyu bazen de tuhaf bir sarı rengini alıyor. Kokusuda keskinleşti. İdrara fazla çıkmaya başladım sanki. Bir bardak şey içsem direk idrara gidiyorum normalde böyle değildim bat 2 mart bakalımmö

merhaba hanımlar, sat 21 ocaktı bat 18 şubat. 18 şubatta idrar testi negatifti hala adet olmadım bat günü idrar testi negatif olup kanda pozitif gören var mı? kan verdim ama henüz çıkmadı. 2 düşük bir rahim ameliyatı süreci çok yordu yine bir sağlıksız hamilelik değildir umarım.

merhaba hanımlar, sat 21 ocaktı bat 18 şubat. 18 şubatta idrar testi negatifti hala adet olmadım bat günü idrar testi negatif olup kanda pozitif gören var mı? kan verdim ama henüz çıkmadı. 2 düşük bir rahim ameliyatı süreci çok yordu yine bir sağlıksız hamilelik değildir umarım.
daha idrara geçmemiş olabilir ama varsa kanda kesin çıkar. sonucun ne zaman çıkacak umarm hamilesindir

daha idrara geçmemiş olabilir ama varsa kanda kesin çıkar. sonucun ne zaman çıkacak umarm hamilesindir
bugün 10 gibi arayacağım sağlık ocağını. yoruldum düşüklerden hcg takibinden :( bir de denediğimiz ay hemen oluo ama düşükle sonuçlanıyo. umarım ameliyatım işe yaramıştır.

bugün 10 gibi arayacağım sağlık ocağını. yoruldum düşüklerden hcg takibinden :KK43: bir de denediğimiz ay hemen oluo ama düşükle sonuçlanıyo. umarım ameliyatım işe yaramıştır.
sağlık ocağı sonucları artık halk labım diye bi site var oraya da koyuyo sana bi şifre veriyolar bakıyosun verdiler mi? belki çıkmıştır bile. ne ameliyatı oldun canım inşallah seni çok strese sokmadan hemen gelir bebek :)

Sabah kalktım hiçbisey yok ama testi yarın yapıcam canım. Benim de öyle olmuştu. Aynı şeyleri yaşıyoruz galiba. O zaman sana bu ağrıların gün geçtikçe çogalacağını da söyliym. Yarın testimi yapar yapmaz haber vericem canım. Sağlıkla kal.

sağlık ocağı sonucları artık halk labım diye bi site var oraya da koyuyo sana bi şifre veriyolar bakıyosun verdiler mi? belki çıkmıştır bile. ne ameliyatı oldun canım inşallah seni çok strese sokmadan hemen gelir bebek :)
sordum da lab. değişmiş sisteme yüklenmiyormuş :KK43: düşüklerin sebebbi için rahim filmi çektirmiştim kalp rahim çıktı ama ameliyatta kalp rahim değil perde olduğu görüldü o alındı. Ha bide pıhtılaşma var denilmişti ama ameliyat yapan dr bu pıhtılaşmanın önemi yok ilaç kullanma dedi. Umarım bu sefer sorun olmaz

sordum da lab. değişmiş sisteme yüklenmiyormuş :KK43: düşüklerin sebebbi için rahim filmi çektirmiştim kalp rahim çıktı ama ameliyatta kalp rahim değil perde olduğu görüldü o alındı. Ha bide pıhtılaşma var denilmişti ama ameliyat yapan dr bu pıhtılaşmanın önemi yok ilaç kullanma dedi. Umarım bu sefer sorun olmaz
ne oldu hamile misin??

HAYIR 1,20 çıkmış hcg hiç gecikmez adetlerim ve diğer düşüklerimde hcg yüksekken olan belirtiler de muvcutu. belki kimyasaldı adetle atılacak. 3 gün gecikti adet zaten hcg çoktan yükselmeliydi
üzülme sen hamile kalabildiğini biliyosun daha önce kalmşsın bu ay olmasa bidahakinde olur yeter ki bu sefer tutunabilsin . bi ay nedir ki ;)

üzülme sen hamile kalabildiğini biliyosun daha önce kalmşsın bu ay olmasa bidahakinde olur yeter ki bu sefer tutunabilsin . bi ay nedir ki :KK66:
Aynen canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Yalnız adetim gecikmezdi forumda geç döllenme olan ve bu şekilde 1,.. hcg ile başlayıp devam edenler kese görenler de var adet öncesi yumurtlama olmuşsa diye ümitleniyorum yarın üniversite hastanesine gidip teyit edeceğim.

Ay dun yumurtalama gözüküyordu ama bugun kasik agrim var hemde cok kotu ya bian patlayacak zannettim Belimde cok kotu ağrıyor acaba bugün mu yumurtlama ben anlamıyorum ki

Hayal Kocak Hayal Kocak ben ovulasyonla takip ettiğimde o ağrıları yaşarken pikti ertesi sabah yaptığımda silikleşmişti yani çatlamış. senin bence ya çatladı ya da çatlamak üzere canım.. mümkünse yarın sabah değerlendir en iyisi öyle olur. dün değerlendirdysen hem iki gün üst üste olmamş olur hem de sabah ihtimal artıyomuş diyolar :)

Hayal Kocak Hayal Kocak ben ovulasyonla takip ettiğimde o ağrıları yaşarken pikti ertesi sabah yaptığımda silikleşmişti yani çatlamış. senin bence ya çatladı ya da çatlamak üzere canım.. mümkünse yarın sabah değerlendir en iyisi öyle olur. dün değerlendirdysen hem iki gün üst üste olmamş olur hem de sabah ihtimal artıyomuş diyolar :)
Ay hade inşallah ya ama benim anlamadığım ilk defa hiç akintim yok genelde olur cok mu tanıyorum acaba ondan olabilir mi senin de az kaldı regl bitmesine

Ay hade inşallah ya ama benim anlamadığım ilk defa hiç akintim yok genelde olur cok mu tanıyorum acaba ondan olabilir mi senin de az kaldı regl bitmesine
akıntı her ay aynı yoğunlukta olmuyodur gözden kaçmıştır. ağrı varsa yeni çatlıyodur gibime geliyo. takvimin bi gün şaşabilir . sen yarın ve sonraki gün de devam et. evet benm muhtemelen 10 gün sonra filan yumurtlamam olur şimdilik beklemedeyim :)

Ben de düşünüyorum yavaş yavaş.
Kızım 3 yaşını doldurdu.
Spiralimi çıkartttiricam mm
Yaş 33
Hayırlısı bakalım

Back