- 1 Mayıs 2012
- 633
- 681
- 303
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Enim de tsh öyke. 3 doktor da öyle bir şey söylemedi. Ayrıcavarladaşımınki de 3ün üzerindeydi hamile kaldı. Burada okuduklarımızdan etkilenip ikimiz de kendi doktorlarımıza sorduk sıkıntı yok dediler. Siz de sorun içiniz rahat etsin.ben geçen ay gebelik düşündüğüm için kan testi yaptırmıştım demir deposu hariç tüm değerler normal aralıkta çıkmıştı. yalnz şimdi inceleyince bir şey farkketim tsh değerim 3.48 bu değer hamileliğe engel mi? 2018 yılında yaptırdğım son testte 1.9 . niye bu kadar artmış ki ya
10uyla 16 si arasi yumurtlamamdi hergun denedim valla ya tutarsa :)ne zamandan beri deniyosun canim bu ay yani. kaçırdım ben yumurtlama gününü :/
ayy hadi bakalım canım10uyla 16 si arasi yumurtlamamdi hergun denedim valla ya tutarsa :)
Valla benim de tıpkı seninki gibi 5 gün sonra başladı. Ama önce sürekli bel ağrısı ara ara kasık ağrısı.Yarın gelmeyesice bat günüm ve bugünde ağrıdan çok sol lasıkta ani hafeketleede ve sıkısma anında batmalar var. İnşallah bebişlerimize işarettir.Bat 2 mart. Yumurtlama 14 şubat. Bu gün kasıklarımda hreketlenme var. İdrarım geliyor bir damla yapıyorum tekrar geliyor. Böbrek kısımlarımda ağrılarım var. Sağ kasığımda ağrı oluyor sanki içinde baloncuk var gibii. Birde bu sabah peçeteye kahverengi sarı gibi bir akıntı gördüm. 1 damlacık. Sizce bunlar gebelik oluştuğuna mı işeret :)
Kuzum aynı şeyleri yaşıyoruz benmde ilk bel ağrısıyla vurdu bende sık ilişkiye girmeye yormuştum ama peşinde bu belirtiler geldi bat kaç gün var :)Valla benim de tıpkı seninki gibi 5 gün sonra başladı. Ama önce sürekli bel ağrısı ara ara kasık ağrısı.Yarın gelmeyesice bat günüm ve bugünde ağrıdan çok sol lasıkta ani hafeketleede ve sıkısma anında batmalar var. İnşallah bebişlerimize işarettir.
Bat yarın canım. 10 gündür bel bacak son günlerde kalçam bile ağrımaya başlamıştı artık. Hiç yaşamadım bu belirtileri. 3 gün once test yaptım negatif. Umarım bebişler baskın çıkar.Kuzum aynı şeyleri yaşıyoruz benmde ilk bel ağrısıyla vurdu bende sık ilişkiye girmeye yormuştum ama peşinde bu belirtiler geldi bat kaç gün var :)
Ayy benide haberdar et nolurrBat yarın canım. 10 gündür bel bacak son günlerde kalçam bile ağrımaya başlamıştı artık. Hiç yaşamadım bu belirtileri. 3 gün once test yaptım negatif. Umarım bebişler baskın çıkar.
Kalan var canim yumurtlama ya bagli döngün kac gunde bir oluyoryumurtlama gününden önce ya da sonra hamile kalınabilir mi acaba
26 günde bir canım şükür sasmiyor hiçKalan var canim yumurtlama ya bagli döngün kac gunde bir oluyor
adetin başladığı günden itibaren 11. ve 12.gün takip et bakalım kasık ağrısı şeffaf uzayan akıntı gibi belirtiler oluyo mu? muhtemelen o gün yumurtluyosun. ama en iyisi adet bittiiği gibi 2 günde bi ilişkye girip günleri boşvermek :)26 günde bir canım şükür sasmiyor hiç
allah sana sağlıklı bebekler versin inşallah canım böyle ümitsizliğe kapılma daha sonra olur niye kendini üzüyosun kist falan aklına getirme. ağrın devam ederse bi muayene olursun ama sanmıyorum bazı aylar çok ağrı olabilir normaldirKızlar merhaba. Ben kasım ayında kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için yavrumunpkos var. Bu ayda adet günüme 2-3 gün var ama testler negatif. Diğer sefer 5 gün kala ucuz testle öğrenmiştim o yüzden bütün umudum bitti inanılmaz sağ yumurta ağrım var iltihap yada kist mi oldu ne oldu anlamadım ya gebelikle ilgili tüm belirtilerde vardı oysaki neden olmadı
Doktora gitmeni tavsiye edrim canım yaben geçen ay gebelik düşündüğüm için kan testi yaptırmıştım demir deposu hariç tüm değerler normal aralıkta çıkmıştı. yalnz şimdi inceleyince bir şey farkketim tsh değerim 3.48 bu değer hamileliğe engel mi? 2018 yılında yaptırdğım son testte 1.9 . niye bu kadar artmış ki ya
uykusuz geceler başlasın o zaman offfadetin başladığı günden itibaren 11. ve 12.gün takip et bakalım kasık ağrısı şeffaf uzayan akıntı gibi belirtiler oluyo mu? muhtemelen o gün yumurtluyosun. ama en iyisi adet bittiiği gibi 2 günde bi ilişkye girip günleri boşvermek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?