Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B
ben geçen ay gebelik düşündüğüm için kan testi yaptırmıştım demir deposu hariç tüm değerler normal aralıkta çıkmıştı. yalnz şimdi inceleyince bir şey farkketim tsh değerim 3.48 bu değer hamileliğe engel mi? 2018 yılında yaptırdğım son testte 1.9 . niye bu kadar artmış ki ya :KK43:
Enim de tsh öyke. 3 doktor da öyle bir şey söylemedi. Ayrıcavarladaşımınki de 3ün üzerindeydi hamile kaldı. Burada okuduklarımızdan etkilenip ikimiz de kendi doktorlarımıza sorduk sıkıntı yok dediler. Siz de sorun içiniz rahat etsin.

Kizlar dun dr.a gittim yumurtam catlamis tupe girmis yanliz kanama yumurtlama kanamasiymis iki gun daha devam ederse tutmamis anlamina gelir dedi aksam eve geldim hemen kesildi kanama cok sukur. Eger gebelik olmazsa 1inde adet 8inde catlatma ignesi yapariz dedi.hic olan varmi catlatma ignesini etkileri oldu mu .bu arada yumurtamda yada catlamasinda sorun yokmus bu igneyi rahimde kanama olmamasi icin kalinlastirsin diye yapicam dedi

penelopem penelopem teşekkür ederim herhalde bazen dalgalanma olabiliyo . çünkü bende kansızlık var sık sık kan veririm tsh bir yerinde durmuyo. ama hep ideal aralıkta geziyo tabii. hastalık hastası olucam galiba doğurana kadar :)

Bat 2 mart. Yumurtlama 14 şubat. Bu gün kasıklarımda hreketlenme var. İdrarım geliyor bir damla yapıyorum tekrar geliyor. Böbrek kısımlarımda ağrılarım var. Sağ kasığımda ağrı oluyor sanki içinde baloncuk var gibii. Birde bu sabah peçeteye kahverengi sarı gibi bir akıntı gördüm. 1 damlacık. Sizce bunlar gebelik oluştuğuna mı işeret :)

Bat 2 mart. Yumurtlama 14 şubat. Bu gün kasıklarımda hreketlenme var. İdrarım geliyor bir damla yapıyorum tekrar geliyor. Böbrek kısımlarımda ağrılarım var. Sağ kasığımda ağrı oluyor sanki içinde baloncuk var gibii. Birde bu sabah peçeteye kahverengi sarı gibi bir akıntı gördüm. 1 damlacık. Sizce bunlar gebelik oluştuğuna mı işeret :)
Valla benim de tıpkı seninki gibi 5 gün sonra başladı. Ama önce sürekli bel ağrısı ara ara kasık ağrısı.Yarın gelmeyesice bat günüm ve bugünde ağrıdan çok sol lasıkta ani hafeketleede ve sıkısma anında batmalar var. İnşallah bebişlerimize işarettir.

Valla benim de tıpkı seninki gibi 5 gün sonra başladı. Ama önce sürekli bel ağrısı ara ara kasık ağrısı.Yarın gelmeyesice bat günüm ve bugünde ağrıdan çok sol lasıkta ani hafeketleede ve sıkısma anında batmalar var. İnşallah bebişlerimize işarettir.
Kuzum aynı şeyleri yaşıyoruz benmde ilk bel ağrısıyla vurdu bende sık ilişkiye girmeye yormuştum ama peşinde bu belirtiler geldi bat kaç gün var :)

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum sizlere. Ben klomen+ovitrelle tedavisi görüyorum geçen ay olmadı bu ayda beklemedeyim. Çatlatma iğnemin 15. Günü bugün. Geçen ay 17. Günde adet olmuştum. Bugün 15. Gün fakat 3-4 gündür adet sancısı girip çıkıyor oldum sanıyorum gidip bakıyorum beyaz akıntı geliyor. Adet sancısı gibi ama ağrılar. Bugün sabahta kahvaltı yaparken domatesten birden tiksindim afedersiniz zor yetiştim banyoya kustum. Sizce test yapsam çıkar mı ?

Kuzum aynı şeyleri yaşıyoruz benmde ilk bel ağrısıyla vurdu bende sık ilişkiye girmeye yormuştum ama peşinde bu belirtiler geldi bat kaç gün var :)
Bat yarın canım. 10 gündür bel bacak son günlerde kalçam bile ağrımaya başlamıştı artık. Hiç yaşamadım bu belirtileri. 3 gün once test yaptım negatif. Umarım bebişler baskın çıkar.

Kızlar merhaba. Ben kasım ayında kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için yavrumun :( pkos var. Bu ayda adet günüme 2-3 gün var ama testler negatif. Diğer sefer 5 gün kala ucuz testle öğrenmiştim o yüzden bütün umudum bitti :( inanılmaz sağ yumurta ağrım var iltihap yada kist mi oldu ne oldu anlamadım ya :( gebelikle ilgili tüm belirtilerde vardı oysaki neden olmadı :(

Kizlar benim yine sag tarafimda sanki yeni yumurtluyomusum gibi batmalar var dun dr yumurtamin coktan catladigini ve dollenmek uzere yada dollenmis oldugunu suan tüpte oldugunu gordugunu soyledi bu batmalar normalmi resmen bobregime vuruyor ya

26 günde bir canım şükür sasmiyor hiç
adetin başladığı günden itibaren 11. ve 12.gün takip et bakalım kasık ağrısı şeffaf uzayan akıntı gibi belirtiler oluyo mu? muhtemelen o gün yumurtluyosun. ama en iyisi adet bittiiği gibi 2 günde bi ilişkye girip günleri boşvermek :)

Kızlar merhaba. Ben kasım ayında kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için yavrumun :KK43: pkos var. Bu ayda adet günüme 2-3 gün var ama testler negatif. Diğer sefer 5 gün kala ucuz testle öğrenmiştim o yüzden bütün umudum bitti :KK43: inanılmaz sağ yumurta ağrım var iltihap yada kist mi oldu ne oldu anlamadım ya :KK43: gebelikle ilgili tüm belirtilerde vardı oysaki neden olmadı :KK43:
allah sana sağlıklı bebekler versin inşallah canım böyle ümitsizliğe kapılma daha sonra olur niye kendini üzüyosun kist falan aklına getirme. ağrın devam ederse bi muayene olursun ama sanmıyorum bazı aylar çok ağrı olabilir normaldir

ben geçen ay gebelik düşündüğüm için kan testi yaptırmıştım demir deposu hariç tüm değerler normal aralıkta çıkmıştı. yalnz şimdi inceleyince bir şey farkketim tsh değerim 3.48 bu değer hamileliğe engel mi? 2018 yılında yaptırdğım son testte 1.9 . niye bu kadar artmış ki ya :KK43:
Doktora gitmeni tavsiye edrim canım ya

adetin başladığı günden itibaren 11. ve 12.gün takip et bakalım kasık ağrısı şeffaf uzayan akıntı gibi belirtiler oluyo mu? muhtemelen o gün yumurtluyosun. ama en iyisi adet bittiiği gibi 2 günde bi ilişkye girip günleri boşvermek :)
uykusuz geceler başlasın o zaman offf :halay::işsiz:

Back