Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah yaptın mı test canım ben iki gündür çok yemek yiyorum ve ata ara midem bulanıyor gibi oldum okadar ama
Yaptım ama ne yazık ki negatif çıktı bat a son 3 gün önümüzde ki ay ovulasyon testi yapacağım. Sanırım geç yasa erken yumurtluyorum. Ovulasyon tarihini tutturamıyorum

Yaptım ama ne yazık ki negatif çıktı bat a son 3 gün önümüzde ki ay ovulasyon testi yapacağım. Sanırım geç yasa erken yumurtluyorum. Ovulasyon tarihini tutturamıyorum
Canım belki geç döllenme olmuştur belli olmaz daha adet olmamissin ovulasyon testini dene canım belki onunla bulursun yumurtlama gününü

benim 28. günüm bugün takvimime göre bat bugündü. adet olmadım ama sürekli olack gibi hissediyorum durum aynı test yapmıyorum. daha yumurtlama olalı 9 gün oldu..

canim test nasıl birşey hiç yapmadım. Tarih mi veriyor tan olarak?

Canim ikinci cizgi o her zaman cikan diger cizgiden daha koyu oldugunda ya da ayni koyulukta oldugunda yumurtlamis oluyorsun.Siliklestigi zamanda yunurtan catlamis oluyor.Ordan biliyorsun.
Adetin duzenli ise yumurtlama zamanina yakin duzenli degil ise adetten hemen sonra baslayarak yapabilirsin.Hamilelik testinden ayri olarak uyman gerekenler var.Ona gore yaparsin.

Merhabalar benimde ovu testinden sonraki 10.günüm sabah test yaptım ama negatif galba erken oldugu için.nezaman adet olurum bilmiyorum çünkü 2 aydır progestan kullanıyorum gecen ay 23.günde adet oldum. karnım cok agrıyo ve göğüslerim şişti adet olcakmışım gibi. Acaba ne olcak cok merak ediyorum

Eğer öyleyse daha var biraz daha bekle canım bazen testte çıkmıyor bir hafta daha bekle derim inşallah tutmuştur canım hayirlisiyla

Selam canlar, bugün yumurtlamadan sonra tam 10. Günüm. Bu ay beklentisiz ilerledim. 2 gündür çok yemek yiyorum ama akşamları özellikle midem bulanıyor böyle leyla gibi oluyorum sonra geçiyor. Ev işi yapınca dallanıyor kafam ani hareketlerde.Kasıklarım ara ara gıdıklanıyor gibi oluyor. 17 sinde hastalanmam lazım bakalım.istiyormuyum hayır tabiki bebeğim benimledir inşallah.

Yani sizce bunlar belirti mi?

hayır canım eşimin sperm sayısı düşük ve hareketsizlik var sayıyı ve hareketi artırmak için ilaç kullanıyor, umarım artar artmazsa o zaman aşılama yada tüp bebek olacak.
Tedaviye kaçıncı ayınızda başladınız acaba biz 7 aylık evliyiz evlendigimizden beri korunuyoruz hala bisey yok :/ ben ultrasona girdim ve tüm kan tahlillerime baktrdm tertemiz eşim işinden dolayı gidemedi gidecek inş. Hastane icin erken mi acaba

biz 13. ayımızda başladık canım 1 yılın dolmasını bekledik doktorlarda öyle tavsiye ediyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…