Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mavi-hayal mavi-hayal merhaba canım :KK54:ilk sayfada gördüm seni hamilesin değil mi 31aralıkta bat'ıma 5 gün var demişsin tüm sayfaları okuyamadım
Benimde tarih aynı seninle 4+5 olduk bugün
Son durumun nedir canım

Sırtım çok ağrıyor belim bide adet sancısı gidip geliyor ve göğüslerim agriyo
Bel ağrısı bende yum zamanı ve adet zamanı hep olduğundan onu hiç ayırt edemem :) ilk hamileligimde göğüs agrım bile olmamıştı bakalım bu kez nasıl bilcem

Mylove Mylove gözün aydın :)
hepinize teşekkürler bikaç gün daha bekliycem sonucu siznle de paylaşırım . dün akşamdan beri idrarımda da değişiklik var. her gün ovulasyon testi yaptğm için farkı daha iyi kestirdim. idrarımda beyaz tortular var. belki de bunlar her ay oluyordu ama dikkat edince farkettm bakalım öğrenicez :)

Bende geldim kızlar geçen ay denedik bütün psikolojik belirtileri yaşadım ama 2 gün
gecikme ile hastalandım.Ogün deli gibi ev işi yaptı dedim rabbim hamile değilsem nolur bir işaret göster.Çünkü gecikmem oldukça insan dahada umutlanıyor.Ben bu duayı ettim affedersiniz lavaboya gittim baktım leke gelmiş.Çok yoğun oldum ve 6 gün sürdü.6.ci günden itibaren sık ilişki ile denedik. 1 yada 2 gün atlamakta sperm 48 saat yaşıyor diye düşünüyorum.Yani rabbim bilir ol derse olur.

İnşallah bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmaz allah hep duam bu.:KK43:

Bu ay bat 17 şubat 10 gün var ama bu ayda hiç belirti yok çok uyuyorum sadece ve iştahım açık. Ama kanmam geçen ayda öyleydi:))
Benimde bat 16 bende belirtileri yaşıyorum ama inanmak istemiyorum. Çarşamba test yapacağım ☺️ İnşllah pozitif olur

Kizlar merhaba araniza yeni katildim yani bu topigi yeni gördüm. Gecen ay adete 1 hafta kala baya agrim oldu bende belirti oldugunu düşünmüştüm ama 3 gun gecikmeli adet oldum. Bu ay yumurtlama 1 şubattı 6 sina kadar gun aşırı iliski oldu. Bata 6 gun var ama hic agri akinti birsey yok. Gebelik olsa belirti olur muydu acaba :110:

D dmlfrk moralini bozma. bazıları belirtileri geç yaşıyo ya da hiç yaşamıyo. yumurtlama 1 şubatmış,gebelik oluşmussa büyük ihtimal yerleşme tamamlanmıştır. iki üç gün sonra kan versen çıkar diye düşünüyorum

idrar için bikaç gün daha lazım.
burda çoğu kişi yumurtlama sonrası gün aşırı ilişkiye girmekten bahsediyor ama sanrm orda bi hata var canlar. yumurta en fazla 24 saat yaşar. yumurta çatladığı günden sonra girilen ilişklern anlamı yoktur. hatta bazen yarım gün bile yaşamaz kişiye göre değişir. yumurtlama sonrası değil yumurtlama öncesi gün aşırı ilişki olmalı çünkü spermler bikaç gün yaşayabiliyor.sperm kalitesine göre değişiyo ama senin 1 şubatta yumurtlaman olduğunda atıyorum 29 ocaktaki ilişkiden kalan sperm yumurtayı dölleyebilir. ama 3 şubatta ilişkye girdiğinde artık yumurtanın ömrü dolmuştur. inşallah bu ay hamilesindir gerek kalmaz ama olmzsa önümüzdeki yumrtlama öncesine önem ver sonrasnda da yapmaya devam et tabi :))

idrar için bikaç gün daha lazım.
burda çoğu kişi yumurtlama sonrası gün aşırı ilişkiye girmekten bahsediyor ama sanrm orda bi hata var canlar. yumurta en fazla 24 saat yaşar. yumurta çatladığı günden sonra girilen ilişklern anlamı yoktur. hatta bazen yarım gün bile yaşamaz kişiye göre değişir. yumurtlama sonrası değil yumurtlama öncesi gün aşırı ilişki olmalı çünkü spermler bikaç gün yaşayabiliyor.sperm kalitesine göre değişiyo ama senin 1 şubatta yumurtlaman olduğunda atıyorum 29 ocaktaki ilişkiden kalan sperm yumurtayı dölleyebilir. ama 3 şubatta ilişkye girdiğinde artık yumurtanın ömrü dolmuştur. inşallah bu ay hamilesindir gerek kalmaz ama olmzsa önümüzdeki yumrtlama öncesine önem ver sonrasnda da yapmaya devam et tabi :))
Adet bitiminden itibaren gün aşırı yaptik sevgili spremler umarim tutunabilmislerdir :) ama 6 sindan sonra bir daha olmadi. Zaten soyledigine gore bir katkisi da olmazmis

Adet bitiminden itibaren gün aşırı yaptik sevgili spremler umarim tutunabilmislerdir :) ama 6 sindan sonra bir daha olmadi. Zaten soyledigine gore bir katkisi da olmazmis
umarım tutunurlar :) biz de adet sonrası gün aşırı yaptık yumurtanın çatladığı gün de ilişki oldu. en verimli gün o gün, yumurta da sperm de hazır bekliyo oluyo. böyle beklemek zor en iyisi plansız hamilelik yaa :)

Kizlar merhaba araniza yeni katildim yani bu topigi yeni gördüm. Gecen ay adete 1 hafta kala baya agrim oldu bende belirti oldugunu düşünmüştüm ama 3 gun gecikmeli adet oldum. Bu ay yumurtlama 1 şubattı 6 sina kadar gun aşırı iliski oldu. Bata 6 gun var ama hic agri akinti birsey yok. Gebelik olsa belirti olur muydu acaba :110:
Hoşgeldin topige canım hayır her zaman belirti olmaz canım az kalmış iki uc gun geçtiğinde test yaparsın inşallah hamissindir canım

umarım tutunurlar :) biz de adet sonrası gün aşırı yaptık yumurtanın çatladığı gün de ilişki oldu. en verimli gün o gün, yumurta da sperm de hazır bekliyo oluyo. böyle beklemek zor en iyisi plansız hamilelik yaa :)
Plansız nasıl oluyor şaşırıyorum aslında. Bir ay bile korunmayı bırakınca insan adet gününü bekliyor hatta bekleyemiyoruz:)

Back