Hsg rahim filmi. Yumurtaliklarin açık olup olmadığına bakılıyor. Rahimde bir yapışıklık olursa açıldığını duydum. Bu yapışıklıktan dolayı hamile kalanlar oluyor. Ama hsg filmi cekildi diye kesin hamile kalınacak diye birşey yok. 5-6 ay doktorunuzun neden beklediğini anlamadim.Herkese merhabalar, ben yeni üye oldum. Uzun zamandır takip ediyordum burayı.1,5 senedir bebek istiyoruz ve hiçbir sorun yokken maalesef olmuyorbu ayın başında hsg çekildim ve herşey normaldi ama yine adet oldum. Doktorum 5-6 ay bekleyeceğiz dedi. Hsg çekilip bekleyenler yada hamile kalanlar var mı? Ne kadar sorma hamile kaldınız ?Doktor size de bekleyin dedi mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet evet kesin değil biliyorum ama doğal gebelik ihtimalini artırıyor o yüzden bekleyelim dedi doktor . Hsg çekildikten sonra hamile kalanları okudukça da insan umutlanıyorHsg rahim filmi. Yumurtaliklarin açık olup olmadığına bakılıyor. Rahimde bir yapışıklık olursa açıldığını duydum. Bu yapışıklıktan dolayı hamile kalanlar oluyor. Ama hsg filmi cekildi diye kesin hamile kalınacak diye birşey yok. 5-6 ay doktorunuzun neden beklediğini anlamadim.
Evet evet yaptırdı normal çıktı herşey.İster istemez stres yapıyorum uzun zamandır deniyoruz çünkü bu ay da ovulasyon testi mi yapsam acaba diyorumCanim hicbirsey yokken gebelik oluşmaması tamamen yaptığın stres ile alakalı sadece.
Ne zaman stresten uzaklasirsan o zaman hamile kalırsın inan ki.
Bir de eşin test yaptırdı mı?
Herseyin temiz çıkması öncelikle sizin adınıza cok güzel arkadaşım.Evet evet yaptırdı normal çıktı herşey.İster istemez stres yapıyorum uzun zamandır deniyoruz çünkü bu ay da ovulasyon testi mi yapsam acaba diyorum
Ne kadar güzel yazmışsın arkadaşım, inşallah Allahım dileyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip eder. Sipariş verdim testleri sizin ovulasyon yardımı ile hamile kalmanızda umut verdi inşallah güzel sonuç alırım .peki size bu süreçte hsg çekilmişmiydiHerseyin temiz çıkması öncelikle sizin adınıza cok güzel arkadaşım.
Ovulasyon testini deneyin tabii ki bende o şekilde hamile kaldım Rabbimin izni ile eşimde varikosel olmasına rağmen. Hemde 4.senemize girmeye az bir zaman kalmışken.
Ama testi yaptıktan zor biliyorum düşünmemek çok zor ama düsünmeyin, kendinizde belirti aramayın, adete gün saymayın. Kendinize bir uğraş bulmaya çalışın. Inşallah Allahin izni ile Rabbim nasip eder tez vakitte sağlıkla hayırlı evlat.
Amin amin inşallah, tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin Rabbim.Ne kadar güzel yazmışsın arkadaşım, inşallah Allahım dileyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip eder. Sipariş verdim testleri sizin ovulasyon yardımı ile hamile kalmanızda umut verdi inşallah güzel sonuç alırım .peki size bu süreçte hsg çekilmişmiydi
Anladım canım sonu güzel olmuş çok şükür . Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun ben de başlayacağım ovulasyon testine dualarınızı bekliyorumAmin amin inşallah, tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin Rabbim.
Ovulasyon zamanından 1bucuk sene önce çekilmiştim o dönem bana da hamile kalabilirsin demişlerdi bende cok umutlanmıştım ama bilmiyordum ki eşim de sorun varmış.
Binlerce kez şükürler olsun ki güzel oldu sonucumuz darısı tez vakitte başına inşallah arkadaşım.Anladım canım sonu güzel olmuş çok şükür . Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun ben de başlayacağım ovulasyon testine dualarınızı bekliyorum
Amin amin amin çok teşekkür ediyorum inşallahBinlerce kez şükürler olsun ki güzel oldu sonucumuz darısı tez vakitte başına inşallah arkadaşım.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Bende çekildim ama benim süt hormonu çok yüksek dedi imkansız dedi gene bi umut bekliyorum bendeBekleyen ve bu durumu yaşayan başka kimseler yok mu kızlarrrrr
Hep beraber güzel sonuçlar alırız inşallah peki hormon için ilaç mı başladılarBende çekildim ama benim süt hormonu çok yüksek dedi imkansız dedi gene bi umut bekliyorum bende
Amiiin inşallah. Başka bi doktoradaha gostereyim sonucu dedim çünkü kendi doktorum tüp bebek dedi. Bende bakayım başkası ne dicek diye Gittim doktora işte benimle düzgün muhatap bile olmadı sözde çok iyi doktor evet bakalım düşecek mi ilaçla ama ben yokum 5 mayısa kadar dedi. Onuda bekleyemem 2 ay hiç bisey yapmicam bi umut rahim filminden sonra bakayım nolcak diye bekliyorumHep beraber güzel sonuçlar alırız inşallah peki hormon için ilaç mı başladılar
Bende çekildikten 1 ay sonra hamile kaldım ama sağlıkla ilerlemedi, şimdide bekliyorum her ay bir umutla,sabredeceğiz başka çare yok vakti ne zaman gelirse artık..en kısa zamanda hamile kalırsınız inşallahHerkese merhabalar, ben yeni üye oldum. Uzun zamandır takip ediyordum burayı.1,5 senedir bebek istiyoruz ve hiçbir sorun yokken maalesef olmuyorbu ayın başında hsg çekildim ve herşey normaldi ama yine adet oldum. Doktorum 5-6 ay bekleyeceğiz dedi. Hsg çekilip bekleyenler yada hamile kalanlar var mı? Ne kadar sorma hamile kaldınız ?Doktor size de bekleyin dedi mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Hep beraber güzel sonuçlar alırız inşallah peki hormon için ilaç mı başladılar
Herşey düzelir ve inşallah tez zamanda güzel bir gelişme olur ,beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok.Amiiin inşallah. Başka bi doktoradaha gostereyim sonucu dedim çünkü kendi doktorum tüp bebek dedi. Bende bakayım başkası ne dicek diye Gittim doktora işte benimle düzgün muhatap bile olmadı sözde çok iyi doktor evet bakalım düşecek mi ilaçla ama ben yokum 5 mayısa kadar dedi. Onuda bekleyemem 2 ay hiç bisey yapmicam bi umut rahim filminden sonra bakayım nolcak diye bekliyorum
Benimde 1. Ayda olmadı bakalım 2. Aydan Umut dolu bekliyorum. İnşallah yine en yakında gebeliğiniz olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınızBende çekildikten 1 ay sonra hamile kaldım ama sağlıkla ilerlemedi, şimdide bekliyorum her ay bir umutla,sabredeceğiz başka çare yok vakti ne zaman gelirse artık..en kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah
İnşallah canım umutlarımız gerçekleşir hep beraber tüm isteyenler için, teşekkür ederimBenimde 1. Ayda olmadı bakalım 2. Aydan Umut dolu bekliyorum. İnşallah yine en yakında gebeliğiniz olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?