Hsg filmi çektirip hamile kalanlar

Ayy çok iyi canım maşallah 🥹 bu süreçte dikkat ettiğin bişey oldu mu başka , bir de tüplerle alakalı bir sorunun var mıydı ?
Hiçbişeye dikkat etmedim açıkçası ama kafam çok rahattı olursa olur olmazsa olmaz diye düşünüyordum ayrıca 8-9 cm büyüklüğünde kistim vardı olmaz diye düşünmüştüm süpriz oldu

Hiçbişeye dikkat etmedim açıkçası ama kafam çok rahattı olursa olur olmazsa olmaz diye düşünüyordum ayrıca 8-9 cm büyüklüğünde kistim vardı olmaz diye düşünmüştüm süpriz oldu
Oh maşallah ya , Allah'ım bağışlasın, bana da nasip etsin inşallah 🙏🏻🥹

Kızlar selamlar. Ben Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay her iki tüpümün de kapalı olduğunu öğrendim. Hsg filmi çekti doktorum. Tüpler açıldı dedi. Aranızda böyle olup hsg den sonra hamile kalan var mı acaba? Ne kadar zaman sonra hamilelik oldu ? Bilgi verir misiniz 🙏🏻
Hsg çekilmeden tüplerin kapalı olduğunu nasıl öğrendiniz ki benim bildiğim başka yolu yok da 🤔 Ben hsg çektirdiğim ay adet olmadan gebe kaldım darısı başınıza

Merhaba gebe kalmaya karar verdikten kaç ay sonra çektirdiniz
Benim 2 tane sağlıksız gebeliğim oldu kürtaj olmak zorunda kaldım ikinci kürtajdan 6 ay sonra kendi isteğimle çektirdim, öncesinde 3 ay denemiştik

Kızlar selamlar. Ben Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay her iki tüpümün de kapalı olduğunu öğrendim. Hsg filmi çekti doktorum. Tüpler açıldı dedi. Aranızda böyle olup hsg den sonra hamile kalan var mı acaba? Ne kadar zaman sonra hamilelik oldu ? Bilgi verir misiniz 🙏🏻
Evet hem de 1ay sonra🥰 sonuc normal cikmasina ragmen etki etmisti. Tupler vs sorunsuzdu

Ben rahim filmi çekildim sol kapalı sağ açık çıktı ama bana doktorum on gün ilişki yasağı vermişti zaten arkasına da adet olmuştum nerdeyse enfeksiyona karşı nolur nolmaz diyerek yasaktı yani sonrasında da yumurtlama göremedim bu ay gördüm hayırlısı olsun tek tüplü olunca şansım ne kadar olur bilmem rahim filmini de Ocak ayında çekinmiştim

Ben rahim filmi çekildim sol kapalı sağ açık çıktı ama bana doktorum on gün ilişki yasağı vermişti zaten arkasına da adet olmuştum nerdeyse enfeksiyona karşı nolur nolmaz diyerek yasaktı yani sonrasında da yumurtlama göremedim bu ay gördüm hayırlısı olsun tek tüplü olunca şansım ne kadar olur bilmem rahim filmini de Ocak ayında çekinmiştim
Bana ilişki yasağı koymadı doktorum ben bu ayı değerlendirdim inşallah güzel sonuçlar alırız 🫶🏻

Ben hsg çekildiğim ay hamile kaldım ama kimyasal oldu sonraki ay tekrar hamile kaldım şuan oğlum 5 yaşında çok şükür

Back
X