• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 da hsg çektirip hamile olmayı bekleyenler 🙏🏻

Meraba bende yarin hsg çekileceğim doktorum anestezili yapacağım dedi acaba lokal mi genel mi olacağını sormadim çekilen arkadaşlar sizinki nasildi acaba
Merhabalar benim anestezili oldu ve çok rahattı zaten 15 dk sonra uyandım sadece bir iki gün leke oldu ağrım falan olmadı

Ben de dun hsg cektirdim. Sisli echomar’da Cevat Bayrak yapti islemi. (C kollu cihaz ile) yaklasik bir dk kadar surdu ve hic aci hissetmedim. Resmen bosuna korkup ertelemisim onca zaman. Dusunenler icin kesinlikle burayi oneririm. Cihazin c kollu olmasi cok onemli. Fiyati 650 tl.

merhaba bende hsg çektirdim 10 gün oldu temiz çıktı bu ay ovulasyon testini de kullandım doktorum hsgden sonra hamile kalma şansı artıyo dedi bekliyorum şimdi inşallah herkes hayırlı haberler alır:)

bende ocak ayında çektirdim her ay aynı umutla bekliyorum ama henüz gebelik oluşmadı
Ben zaten kasıma kadar saldım bekliyorum direk tüp bebeğe gidicem
Daha önce 2 kere kimyasal gebelik yaşadım doğal yolla elbet olucak inanıyorum ama biraz zaman ve sabırr (oda çok zor)

Back