Amin teşekkürlerRabbim şifa versin sana bağışlasın inşallah.
İnşllh canımm inşllhRabbim sifalarini versin canim uzulme kucuk oldugu icindir hemen toparlarlar. onlar minik savascilar gunu gelicek sutunu bile yetistiremicen obur olucaklar
Haklisin canm ya bi arada ben birsey sorcam bi arkadas önerdi bana bu damlayı o oda sıcaklığında tutabilirsin dedi prospektusune de baktm öyle yazıyor açıldıktan snra oda sıcaklığında kalsin diye ama eczacı esimin kuzeni oda buzdolabında kalsn ddi anlamadm gitti bu sefer korktum bi sağlık çalıSani arkadas var ona sordum buzdolabına koymadiysan at gitsin dedi bide doktör haberi olmadan niye kullaniyosn bilmediğin şeyi bu yek başına kullanılan birsey değil dedi korktm ne yapmalıyımBen 1 cay kasigi kimyon cayi veriyodum canim. Biogaia denedim ama fayda gormedim ben nurse diye var o biraz ise yaradi bizde. Biogaia yi ayni saatte vermen gerekiyormus ve 5 damla ver mutlaka canim zaten bi kismi kasikta kaliyo. Az buyuduklerinde de masaj yapip bacaklarini hafif karinlarina bastiriyoduk rahat gaz cikariyolardi.ama naparsan yap bi sure o gazi maalesef cekiyosun. Sansliysaniz ilacla hafifliyo ama tamamen asla kesilmiyo ikinmalari falan bi sure cekiyosun canim
Toparlanacaklar annesi çok güçlü onlar emin ol onlarda sana kavuşmak için can atıyorlar birazcık sabır bu günlere şükürAmin canım çok teşekkürler ,Rabbim sana da hayırlısıyla vakti saatinde doğum nasıp etsin.
Erken Doğum çok zormuş bebeklerimi orada bırakıp çıkmak beni mahvetti. İnşllh çabucak toparlarlar
Tek basina da kullanilan bisey canim illa yaninda baska bisey kullanman gerekmiyo. Ben doktordan gaz damlasi istedigimde 2 haftaliklardi daha kucukler demisti en azindan azin 1 aylik olsunlar demisti ama kiz ikinmaktan uyuyamadigi ve kustugu icin yazmisti belki arkadasin o yuzden doktora sormadan kullanma demistir. Icinde bildigim kadariyla bagirsak duzenleyici canli organizmalar var bize de eczaci dolaba koyun demisti. 1 hafta disarda kaldi sonra dolaba koydum ama kullanmayi biraktigim icin disarda mi dursun dolaba mi koy tam bisey diyemicem. Yerine nurse deneyebilirsin en etkili bitkisel olan o. Zaten zeytin yagi gibi. Hatta cantanem de hem biogaia ve nurse kullanmisti yanlis hatirlamiyosamHaklisin canm ya bi arada ben birsey sorcam bi arkadas önerdi bana bu damlayı o oda sıcaklığında tutabilirsin dedi prospektusune de baktm öyle yazıyor açıldıktan snra oda sıcaklığında kalsin diye ama eczacı esimin kuzeni oda buzdolabında kalsn ddi anlamadm gitti bu sefer korktum bi sağlık çalıSani arkadas var ona sordum buzdolabına koymadiysan at gitsin dedi bide doktör haberi olmadan niye kullaniyosn bilmediğin şeyi bu yek başına kullanılan birsey değil dedi korktm ne yapmalıyım
Öyle canım hamdolsun neleri atlatmadık bunu da atlatıcaklar inşllhToparlanacaklar annesi çok güçlü onlar emin ol onlarda sana kavuşmak için can atıyorlar birazcık sabır bu günlere şükür
Süpersin ben verdiğim kiloyu geri aldım sütüm az ye sütüm az ye diyerekHamilelikle oncesi sonrasi yapamiyorum kizlar hastane harici duzgun bi resim cekinmemisim gruba arada attiklarim vardi onlari da bulamiyorum siz az cok biliyosunuz onceki halimi. Nasipse 2 gun sonra dogum yapali 3 ay olmus olacak. Cok sukur bu kadar kaldi karnim nasipse onu da verince eski halime donucem
Bende 60a dusmustum sutum azaliyo diye bende yedim yedim 3 kilo almisim ama sutumde bi degisiklik olmadi nedense. Artik kilo verme moduna girmem gerek en az 55i gormeliyim su cikinti da gitsin karnimdan oturunca fazla portluyoSüpersin ben verdiğim kiloyu geri aldım sütüm az ye sütüm az ye diyerek
Ha daha açmadan 1 hafta oda sıcaklığında mi kalmıştı ben de 2 gündür dolaba koydum yani 4 gündür açtım 2 gün oda sıcaklığında kaldı açılmıştı son 2 gun buzdolabına koydum kullanilablir yani dimi.. Siz 2 haftalikken mi başlamistinz bunu kullanmaya bizimki 1 aylık zaten 5 damla degl 3 damla kullaniyirum etkisi oluyor öyle deTek basina da kullanilan bisey canim illa yaninda baska bisey kullanman gerekmiyo. Ben doktordan gaz damlasi istedigimde 2 haftaliklardi daha kucukler demisti en azindan azin 1 aylik olsunlar demisti ama kiz ikinmaktan uyuyamadigi ve kustugu icin yazmisti belki arkadasin o yuzden doktora sormadan kullanma demistir. Icinde bildigim kadariyla bagirsak duzenleyici canli organizmalar var bize de eczaci dolaba koyun demisti. 1 hafta disarda kaldi sonra dolaba koydum ama kullanmayi biraktigim icin disarda mi dursun dolaba mi koy tam bisey diyemicem. Yerine nurse deneyebilirsin en etkili bitkisel olan o. Zaten zeytin yagi gibi. Hatta cantanem de hem biogaia ve nurse kullanmisti yanlis hatirlamiyosam
Tamam ben açtım 2 gün oda sıcaklığında kaldı son 2 gun dolaba koydum ozman bozulmamıştr atmama gerek yok yaniFatMahmut canim ilaci atmamisim baktim acildiktan sonra 4 hafta oda sicakliginda durabilirmis sonrasinda buzdolabinda saklarsin. Korkma yani bisey olmaz
Kullanilir canim. 2 haftalikken istedim ama vermemisti 1 aylikken yazdi canim. Etkisi varsa 3 damlaya devam etHa daha açmadan 1 hafta oda sıcaklığında mi kalmıştı ben de 2 gündür dolaba koydum yani 4 gündür açtım 2 gün oda sıcaklığında kaldı açılmıştı son 2 gun buzdolabına koydum kullanilablir yani dimi.. Siz 2 haftalikken mi başlamistinz bunu kullanmaya bizimki 1 aylık zaten 5 damla degl 3 damla kullaniyirum etkisi oluyor öyle de
Çok sagl Allah razı olsn canm benm Allah evlatlarini bagislasn inşallah.. ya benm bebegm baksam aşırı derecede kustu kaç gündür az az öksürük var ve burun tıkanıklığı canm bugün acile götürdüm Ciğerleri güzel dedi ciğer öksürük le ilgili dimi sıkıntı. Yok öksürük te yani ciğer iyi dediğine göre ama aşırı kusma oldu bu aksam.. Burun tıkanıklığı içinde sprey yazdı ve Aspiratör ile de temzliyorum.. aceba gün içerisinde bu aspiratoru 3 4 kez kullansam sıkıntı olurmuKullanilir canim. 2 haftalikken istedim ama vermemisti 1 aylikken yazdi canim. Etkisi varsa 3 damlaya devam et
Amin cumlemizin insallah canim. Burnu ne kadar cok tikaniyosa kullan canim zararli bisey degil. Tikandikca huzursuzluk yapar. Geniz akintisi varsa bebiste mide bulantisindan kusturmustur canim. Elinden geldigince burnunu acik tut. 2 ila 3 saat araliklarla besle bebisi mutlakaÇok sagl Allah razı olsn canm benm Allah evlatlarini bagislasn inşallah.. ya benm bebegm baksam aşırı derecede kustu kaç gündür az az öksürük var ve burun tıkanıklığı canm bugün acile götürdüm Ciğerleri güzel dedi ciğer öksürük le ilgili dimi sıkıntı. Yok öksürük te yani ciğer iyi dediğine göre ama aşırı kusma oldu bu aksam.. Burun tıkanıklığı içinde sprey yazdı ve Aspiratör ile de temzliyorum.. aceba gün içerisinde bu aspiratoru 3 4 kez kullansam sıkıntı olurmu
Bende dolaba koyuyorum. Eczacı da dolaba koy dedi. Alırken bile dolaptan verdi eczacı.Kullanilir canim. 2 haftalikken istedim ama vermemisti 1 aylikken yazdi canim. Etkisi varsa 3 damlaya devam et
Ayy ama çok korktm çok fena kustu inşallah genz akintisndan kusmutr dediğin gibi de yalnz bebegm de 8.9 derece sarılık var 2 saatte 1 emziriyorum yada 1.45 dk aralıklarla emziriyirym normal miAmin cumlemizin insallah canim. Burnu ne kadar cok tikaniyosa kullan canim zararli bisey degil. Tikandikca huzursuzluk yapar. Geniz akintisi varsa bebiste mide bulantisindan kusturmustur canim. Elinden geldigince burnunu acik tut. 2 ila 3 saat araliklarla besle bebisi mutlaka
Ha buzdolabında mi.muhafaza edelim hoş üstünde açıldıktan sonra oda sıcaklığında kalabilr diyir ana zaten ben 2 gun oda sıcaklığında biraktm açıldıktan sonraBende dolaba koyuyorum. Eczacı da dolaba koy dedi. Alırken bile dolaptan verdi eczacı.
Normal canim uyuyo diye emzirmeyi ihmal etme insallah en kisa zamanda sariligida gecerAyy ama çok korktm çok fena kustu inşallah genz akintisndan kusmutr dediğin gibi de yalnz bebegm de 8.9 derece sarılık var 2 saatte 1 emziriyorum yada 1.45 dk aralıklarla emziriyirym normal mi