2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Stres yapma canım gelicek sütün. 47.günümüz ve Allah ın izniyle Bi aksilik çıkmazsa bugün taburcuyuz. Perşembe günü Yiğit Mete, 2 numaralım gözlerinden operasyon geçirdi. Göz kanallarını birbirine bağlayan damarlar oluşmamış. Manisa celal bayar üniversite hastanesine götürdüler ikisinide ambulans ile. Efe Kaan için bu hafta tektar kontrol dediler ama Yiğit Mete yi o gün ameliyat ettiler ve iğne işlemi uyguladılar. Şuan göz şişleri indi. Onunda bu hafta kontrolü olacak

A
maşallah kuzulara. Gözün aydın canım, bugun taburcu olup senin sıcacık kollarında olucaklar inşllh. Bebeklerimize Rabbim şaglık şifa versin illa ki bizim bebekler erken doğumdan dolayı özen isteyen bebekler olucaklar canım. Allah büyüktür sende bende elimizden geleni yapıp inşllh buyudukleri günleri göreceğiz

Kuzum cook coookk sevindim rabbim baska dert vermesin. Sonunda bebislerine kavusuyosun

Çok aevindim kuzum Rabbi sağ salim kucakalrımıza almayı nasip etsin bizde iyiyiz elhamdülillah kasılmalarım baya azaldı nidicard sayesinde magnezyum nidicard endol ara sıra alıyorum bu şekilde devam soktorum 36 yı zorlarız eğer yolunda olursa 37 de alıcam dedi ekim sonuna denk geliyor nasipse

Kızlar ben doğum yaptım. Erken doğum riskinden yatıyordum ya uzun suredir bugun tam Cuma vaktı bebeklerim dünyaya geldi çok şükür. 32.haftam dolmuştu 33.e gidiyorlardı. 1700 ve 1735 gram doğdular kuvezdeler

Ayy canım benimmm maşallah bin şükür kiloları çok güzel 2 kiloyu geçsinler taburcu olurlar bin şükür ya riskli zamanları atlattın elhamdülillah şimdi bolca süt sağma zamanı canım yavrularının sütüne ihtiyacı var

Canım seninde hayırlı uğurlu olsun yavrularını eve al hayırlısı ile bin şükür ya çekilen ınca zorluk onca sıkıntı sonrası sağ salim evlere götürmek paha biçilemez Rabbim geride kalan hepimize sağlıklı dığumlar nasip etsin doğum yapan arkadaşlarımın da evlatlarını korusun inşallah

julican zameboz kızlar gözünüz aydin süt olmasi için bulgur dereotu sutlac bestlak damla ve humana still tee tavsiye edern ve özellikle bol su uykuu
Cok teşekkürler amin
hepsini deniyorum ilk güne göre daha iyi sütüm çok teşekkürler

Son düzenleme:
Amin canım çok teşekkürler ,Rabbim sana da hayırlısıyla vakti saatinde doğum nasıp etsin.
Erken Doğum çok zormuş bebeklerimi orada bırakıp çıkmak beni mahvetti. İnşllh çabucak toparlarlar

Canım dün bebeklerimi gördük oğlum iyi sadece 100 gram kılo vermiş ve benim sütümü kabulleniyormuşmidesi gerekli tomografileri çekilecekmiş yakında fakat kızım doğduğundan beri sürekli midesinden pislik çıkıyormuş o kadar zayıflamışki 300 gramı gecik kilo vermiş midesi öyle olduğundan hiç anne sütü verilmiyormuş sadece besleyici serum veriliyormuş kaç gündür hiç tuvalette yapmamış durumu çok iyi değilmiş orada yığıldım kaldım. Rabbim inşllh şifa verir akşamdan beri çok kötüyüm

Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah.

Allah şifa versin canım bebeğine inşallah tez zamanda sağlıkla evinize götürürsünüz

Allah ım oğlunada kızınada çok sağlık versin canım. Dayan güçlü ol onlar da güçlü inan ki atlatıcaklar Allah ın izniyle, dualarımdasınız

Rabbim sifalarini versin canim uzulme kucuk oldugu icindir hemen toparlarlar. onlar minik savascilar gunu gelicek sutunu bile yetistiremicen obur olucaklar

Kızlar gaz için bebeGime gaz icin humana kimyonlu rezene çayı ndan verebilrmiym bebeğim 28 günlük. . Şuanda bebegime biogaia diye gaz ilacıveriyorum normalde 5 damla kullanılıyor ama ben 3 damla veriyorum ama sanki bu ilac uyku yapiyir yoksa gazını çıkardığı için mi uyuyor anlamadm bu biagai gaz ilacı ndan kullanan varmi

Ben 1 cay kasigi kimyon cayi veriyodum canim. Biogaia denedim ama fayda gormedim ben nurse diye var o biraz ise yaradi bizde. Biogaia yi ayni saatte vermen gerekiyormus ve 5 damla ver mutlaka canim zaten bi kismi kasikta kaliyo. Az buyuduklerinde de masaj yapip bacaklarini hafif karinlarina bastiriyoduk rahat gaz cikariyolardi.ama naparsan yap bi sure o gazi maalesef cekiyosun. Sansliysaniz ilacla hafifliyo ama tamamen asla kesilmiyo ikinmalari falan bi sure cekiyosun canim

Rabbim şifa versin sana bağışlasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…