2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

İnşallah canm valla sık sık emziriyirym zaten haftaya kan testi yapcaz yine inşallah düşmüştür dusmemisse ne yapabilrz aceba 40 günlük olack ozmn
Cok ileri bi seviyede degilse emzirmekten baska yapilacak bisey yok canim. Ama Allah korusun ileri seviyedeyse hastanede isik tedavisi uygulanir. Onun disinda benim bildigim baska yontem yok. Benim oglanda sarilik olmustu 2 haftada anca hafifledi 3 haftada tamamen kayboldu

Cok ileri bi seviyede degilse emzirmekten baska yapilacak bisey yok canim. Ama Allah korusun ileri seviyedeyse hastanede isik tedavisi uygulanir. Onun disinda benim bildigim baska yontem yok. Benim oglanda sarilik olmustu 2 haftada anca hafifledi 3 haftada tamamen kayboldu
Biz 1 aylık olduk ama hala var sanki 😢

Biz pazartesi 40 günlük olacağız sarılık hala hafif var. Doktor bazı bebeklerin ki bir buçuk iki ayda geçebilir normal dedi ama tedbiren tiroid ve karaciğerle ilgili tahliller yapılacakmış haftaya

Kızlar bebeklerim yoğunbakum kuvezinde sürekli sagmama rağmen sütüm hep aynı ne azalıyor ne artıyor hep 40 cc . Ne yapmamı tavsiye edersiniz bu gidişle bebekler çıktığında yetmesi imkansız😢

Kızlar bebeklerim yoğunbakum kuvezinde sürekli sagmama rağmen sütüm hep aynı ne azalıyor ne artıyor hep 40 cc . Ne yapmamı tavsiye edersiniz bu gidişle bebekler çıktığında yetmesi imkansız😢
Ne ile sağıyorsun. Bestlak damla, humana still tee, dereotu, hurma, incir, üzüm, üzüm hoşafı bol su tüket. Artar insallah. Ne kadar sağarsan o kadar sütün gelir

Canim bestlak damla kesinlikle kullan. Pestil veya kome de tuket esime getirmisler o da eve getirdi yedim olmayan sutum artti resmen kesinlikle al ye

Ne ile sağıyorsun. Bestlak damla, humana still tee, dereotu, hurma, incir, üzüm, üzüm hoşafı bol su tüket. Artar insallah. Ne kadar sağarsan o kadar sütün gelir
Lansinoh elektrikli ikili pompa almıştım onunla şagıyorum, sagımın ilk 5 dk su ıyı geliyor sonra damla damla anca. Amin inşllh. Deneyeceğim yazdıklarınızı teşekkürler 😊

Lansinoh elektrikli ikili pompa almıştım onunla şagıyorum, sagımın ilk 5 dk su ıyı geliyor sonra damla damla anca. Amin inşllh. Deneyeceğim yazdıklarınızı teşekkürler 😊
Bi de sağarken ara ver canım. Mesela 10 dk sağ 5-10 dk ara ver sonra bi 10 dk daha sağ. Sanki öyle daha iyi süt çıkıyor.

Merhaba kizlarrrr. Benim minnaklar 3 ay 3 gunluk oldular. Oglum son 3 gundur asiri derecede parmak emiyo. Birini emerken diger eliyle kafasini seviyo gibi emzik denedim basarili olamadim nasil vazgeciricem bu huyundan ve asiri salyali bi bebek oldu onluk takmaya baslicam

Bu arada kizlar kizim ishal gibi tahminen mamaya thickener koyulastirici kattigim icin onun yaptigini dusunuyorum. oglumda tam tersi bugun cok koyu yapti kakasini kabiz degil ama kati kivamli. ikisininkide normal bi bebek kakasi degil yani ters giden biseyler mi var acaba yaa doktoru arasam mi napsam karar veremedim

Merhaba kizlarrrr. Benim minnaklar 3 ay 3 gunluk oldular. Oglum son 3 gundur asiri derecede parmak emiyo. Birini emerken diger eliyle kafasini seviyo gibi emzik denedim basarili olamadim nasil vazgeciricem bu huyundan ve asiri salyali bi bebek oldu onluk takmaya baslicam
Damak oluşumu hat safhada salyasi normal önlük bende takıyorum hem kusma hem salya için parmak emmesini durduramazsın 6. Ayda emme refleksi azaliyorms o zaman düzelir ancak emzik tutmuyorsa emme duygusunu öyle tatmin ediyorlar mecbur.

X