2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Bu soruna en güzel cevap.. uykular haram oldu Gençliğim bak talanda oldu ah çok sevdim yalan.oldu ZALİİMMMM GECELER Zombi gibi geziyorum geceleri

Kızlar ben doğum yaptım. Erken doğum riskinden yatıyordum ya uzun suredir bugun tam Cuma vaktı bebeklerim dünyaya geldi çok şükür. 32.haftam dolmuştu 33.e gidiyorlardı. 1700 ve 1735 gram doğdular kuvezdeler
Rabbim tez zamanda saglikla cikmalarini yanima gelmelerini nasip etsin canim hayirli olsun bebeklerin

Hemen hemen ayni canim ama saatlerin degistigi zamanlar oluyor tabi ama ortalama 10 12 arasi yatiriyorum 3 saatte 1 beslenme zamanlari. Onlardan once kalkabilirsem ne àlà ama kalkamazsam bi mizirti tufani kopuyo evde elleri emmeler cokurdatmalar bisey gelmiyo diye cigliklar falan

Arkadaslar sitede ilk yilim dolmus sizlerle koca 1 sene gecirdik. Cogumuz cok sukur evlat sahibi olduk hala bir aradayiz. Olamayanlara da rabbim tez zamanda hayirlisiyla evlat nasip etsin insallahh. 1 senede dusununce ne yollardan ne zorluklardan gecmisiz her saniyemize sukurler olsun

Uyku düzeni oluşmaya başlamış ama ne güzel bi de gündüz uyursa süper bizim kız henüz küçük olduğundan sanırım geceleri zor uyutuyorum ama uyuyunca da uyanmak bilmiyor
başta bizde öyleydik. Büyüdükçe gece gündüz ayrımını kavrıyorlar :)
Bu soruna en güzel cevap.. uykular haram oldu Gençliğim bak talanda oldu ah çok sevdim yalan.oldu ZALİİMMMM GECELER Zombi gibi geziyorum geceleri
başta bizde öyleydik bacım, yapacak bir şey yok. Az sabredin
Benimki de öyle aç olsun, tok olsun ellerini emiyor
Kızlar slm benim kız mamayı reddediyor içine pekmez katsam zararı olurmu katanlar varmı şuanda 3 ay 5 günlük
Daha küçük bilemedim. Alerji durumu olur mu? doktoruna sor istersen

Cok sağol canım benim
Amin aminnnn
Rabbim hepimize evlatlarımızla güzel günler göstersin inşllh

Kızlar ben doğum yaptım. Erken doğum riskinden yatıyordum ya uzun suredir bugun tam Cuma vaktı bebeklerim dünyaya geldi çok şükür. 32.haftam dolmuştu 33.e gidiyorlardı. 1700 ve 1735 gram doğdular kuvezdeler
Canım Hadi gözün aydın ne riskleri atlattın haftan gayet iyi biraz ödemlerini ve kilolarını 10 gün içinde yavaş yavaş verecekler az az sonra bir daha almaya başlayacaklar sağlıklı şekilde,,, kilosu Dolayısıyla emme refleksi de güzelse Bir iki güne biberona geçerler sonra seni emerler annesi çok sevindim Allah analı babalı büyütsün

Canımm benim çok sağol Amin
Hemen kilo vermeye başlamışlar bile ama canları sağ olsunda bunları da yavaş yavaş atlatırlar inşllh.
çok az da olsa damla damla sağmaya uğraşıyorum inşllh kucağıma alıp emzirdiğim günleri de görürüm. Senin kuzucuklar nasıl

Kizlar ben bebegimi emziriken daha memeyi ağzına alıyor 10 sn dolmuyor kendini III diye sıkıyor sinra ağlıyor tekrar memeyi alıyor bu bu şekilde oluyir bu aralar memeyi ağzına alır almaz 5 10 sn olmadan sıkıyor kendini

Gazdan oluyor öyle canım bu arada doktorum bebekler gazı varken emmek ister çünkü sadece emerken rahatlarlar demişti gazı olduğu için emmek istiyor olabilir açlıktan degil benim ki 3 aydr kusuyor az ya da çok emzirmek hepsini denedim aralıkları 3 saate cikardm yinede kusuyor reflü var 6. Ayı bekliyoruz azalması için.

Biogaia diye bi damla var kullandnz mi aceba.. evet benmki de emmek çok istiyor hatta bazen kusuyor bilmiyorum bi bakaym inşallah tek dert gaz olsun reflü cikmasn. Reflusu olduğunu nerden anladnz

Biogaia diye bi damla var kullandnz mi aceba.. evet benmki de emmek çok istiyor hatta bazen kusuyor bilmiyorum bi bakaym inşallah tek dert gaz olsun reflü cikmasn. Reflusu olduğunu nerden anladnz
Sürekli kusuyor ayakta yatarken emdikten hemen sonra 2 saat sonra her bebek refludur dedi doktorum kimi az kimi şiddetli benim kızda şiddetli oluyor bu durum gaz damlasi hiç kullanmadım şuan azaldı zaten gaz sancıları ama tamamen gitmedide. İnşaallah reflü değildir çok emmedendr.

Amin inşallah canm teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…