- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Emzik asla tutmuyo atiyo. Meme veriyorum en azindan 2 ceker fazladan sut gider bogazina diye bu sefer isiriyo isirip cekistiriyo canimi yakiyo illa parmak emicekmis cok tatli geliyo kendinden geciyo resmenDamak oluşumu hat safhada salyasi normal önlük bende takıyorum hem kusma hem salya için parmak emmesini durduramazsın 6. Ayda emme refleksi azaliyorms o zaman düzelir ancak emzik tutmuyorsa emme duygusunu öyle tatmin ediyorlar mecbur.
Hayirli olsun bebegin canim. Sen normal dogurmak istiyosan doktorunu degistirmeni oneririrm. Ikiz olup normal doguran arkadasimiz bile var. Hersey musaitse ve sen normal dogum istiyosan tabiki dogurabilirsin tup bebek olmasi hic biseye engel degilArkadaşlar cok merak ediyorum tup bebek anneleri dogumlariniz nasil oldu
Dr gecen bana sezeyan yapariz dedi 38. haftada gelisimine gore bakariz dedi
birde bebegim haftasina gore hep ilerde
tecrubeli anneler kirmizi alarm yorumlariniza ihtiyacim var
İyiyiz kuzum bebişler kuvezde hala az da olsa yeni yeni kilo almaya başladılar hamdolsun. Sen naptın çıktı dimi yavruların. Nasıl zor oluyor mu iki bebiş aynı anda
Ben sezeryan yaptım ama normal doguran arkadaşlarımız var.Arkadaşlar cok merak ediyorum tup bebek anneleri dogumlariniz nasil oldu
Dr gecen bana sezeyan yapariz dedi 38. haftada gelisimine gore bakariz dedi
birde bebegim haftasina gore hep ilerde
tecrubeli anneler kirmizi alarm yorumlariniza ihtiyacim var
Günaydın cok yorucu ve uykusuz aralıksız 3 4 saat uykuya hasretim geç saatlere kadar uyumuyoruz uyanık oldukmu ya kucakta duracak yada sallanacak bebişim cok fena alıştı uyanık olduğu zamanlar hiç bir işimi yapamıyorum ama herseye rağmen onunla zaman geçirmek cok keyifli zaman nasıl geçiyor anlamıyorum Cuma günü 2 aylık olucaz asımız var bu ası ateş yapabilir mis ateş yapmasın diye önceden ateş düşürücü versem öyle götürsem asıya olur mu acaba siz nasıl yaptınız ateş çıkmasın diye bi önlem aldınız mıGünaydın kızlar
Nasılsınız?
Bebişlerle hayat nasıl gidiyor?
Canim benim bebislere ates yapmadi asi. illa ates yapacak diyede bisey yok. Oncesinde ates dusurucu vermeyin diyolar asiyi etkilermis. Sen sonrasi icin atesi cikarsa diye surup al bulunsun evdeGünaydın cok yorucu ve uykusuz aralıksız 3 4 saat uykuya hasretim geç saatlere kadar uyumuyoruz uyanık oldukmu ya kucakta duracak yada sallanacak bebişim cok fena alıştı uyanık olduğu zamanlar hiç bir işimi yapamıyorum ama herseye rağmen onunla zaman geçirmek cok keyifli zaman nasıl geçiyor anlamıyorum Cuma günü 2 aylık olucaz asımız var bu ası ateş yapabilir mis ateş yapmasın diye önceden ateş düşürücü versem öyle götürsem asıya olur mu acaba siz nasıl yaptınız ateş çıkmasın diye bi önlem aldınız mı
Adet basindan sayarak 6+4 de gordum. Yani 3 hafta sonra falanKeseyi transferden kaç gün sonra gördünüz arkafaslar
Biz de iyiyiz bin sukur canim. Zaman su gibi akiyo ne ara aksam oluyo anlamiyorum hatta ne ara bi dahaki mama saatleri geliyo hic anlamiyorum surekli bebek besliyo gibiyimGünaydın kızlar
Nasılsınız?
Bebişlerle hayat nasıl gidiyor?
Arkafasımın 18 eylülde transferi olmustu bugün hastaneye gitmek istiyor acaba erken mi kese içinAdet basindan sayarak 6+4 de gordum. Yani 3 hafta sonra falan
Kacinci gun embriyosu. Gitse buyuk ihtimalle gorur ama doktoru zaten belli bi tarih vermis olmali ona gore gitse daha iyi18
Arkafasımın 18 eylülde transferi olmustu bugün hastaneye gitmek istiyor acaba erken mi kese için
Canm ohss oluşmuştu biraz korktu o yüzden beklemek istemiyor acıkcaksı,3. Gün embiryosu tedavi olduğu doktor başka şehirde o biraz geç tarih verdiKacinci gun embriyosu. Gitse buyuk ihtimalle gorur ama doktoru zaten belli bi tarih vermis olmali ona gore gitse daha iyi
bebeklerin geneli kucak istiyor, sallanmak istiyor. Benimki de aynıGünaydın cok yorucu ve uykusuz aralıksız 3 4 saat uykuya hasretim geç saatlere kadar uyumuyoruz uyanık oldukmu ya kucakta duracak yada sallanacak bebişim cok fena alıştı uyanık olduğu zamanlar hiç bir işimi yapamıyorum ama herseye rağmen onunla zaman geçirmek cok keyifli zaman nasıl geçiyor anlamıyorum Cuma günü 2 aylık olucaz asımız var bu ası ateş yapabilir mis ateş yapmasın diye önceden ateş düşürücü versem öyle götürsem asıya olur mu acaba siz nasıl yaptınız ateş çıkmasın diye bi önlem aldınız mı
Zor vallahi Allah yardımcın olsun. Ben tek bebekle parka falan zor çıkıyorum. Sen iki bebekle haliyle hiç çıkamazsınBiz de iyiyiz bin sukur canim. Zaman su gibi akiyo ne ara aksam oluyo anlamiyorum hatta ne ara bi dahaki mama saatleri geliyo hic anlamiyorum surekli bebek besliyo gibiyimarabamiz ciksada az hava almaya cikabilsem su siralar sac boyatma meraki sardi beni.
Siz nasilsiniz pasalarla
Bebek arabasi bakmaya basladim ama ne alacagima karar veremedim ikiz olunca arabalar agir hantal oluyomus. Biraz daha hafif kibar olanlar 2 3 bin tlbebeklerin geneli kucak istiyor, sallanmak istiyor. Benimki de aynıkoyduğun yerde duran bebek yoktur sanırım
Aşı için ateş yapar diyolar ama kimisinde yapmıyor. Evde ateş düşürücü fitil ve şurup bulundur. 1 çay kaşığı verirsin duruma göre. Bizde ateş yapmıştı. Sürekli ateşini takip et. Ateşi oldugun da uyuyorlar.
Zor vallahi Allah yardımcın olsun. Ben tek bebekle parka falan zor çıkıyorum. Sen iki bebekle haliyle hiç çıkamazsın
Bebek arabası büyük kolaylık olur senin için. En azından az dolaşmak bile iyi gelir.
3.gun embriyosuysa biraz daha beklesin canim doktorun dedigi tarihi beklesin. Erken giderse varsa bile gorememe ihtimali var bos yere kendini uzmesinCanm ohss oluşmuştu biraz korktu o yüzden beklemek istemiyor acıkcaksı,3. Gün embiryosu tedavi olduğu doktor başka şehirde o biraz geç tarih verdi