İnşaallah bişey olmamıştır. İstersen bir eczacıyı ara sorHa buzdolabında mi.muhafaza edelim hoş üstünde açıldıktan sonra oda sıcaklığında kalabilr diyir ana zaten ben 2 gun oda sıcaklığında biraktm açıldıktan sonra
İnşallah canm valla sık sık emziriyirym zaten haftaya kan testi yapcaz yine inşallah düşmüştür dusmemisse ne yapabilrz aceba 40 günlük olack ozmnNormal canim uyuyo diye emzirmeyi ihmal etme insallah en kisa zamanda sariligida gecer
Soyledm birsey olmaz dedi ama tereddüt kaldmİnşaallah bişey olmamıştır. İstersen bir eczacıyı ara sor
Cok ileri bi seviyede degilse emzirmekten baska yapilacak bisey yok canim. Ama Allah korusun ileri seviyedeyse hastanede isik tedavisi uygulanir. Onun disinda benim bildigim baska yontem yok. Benim oglanda sarilik olmustu 2 haftada anca hafifledi 3 haftada tamamen kaybolduİnşallah canm valla sık sık emziriyirym zaten haftaya kan testi yapcaz yine inşallah düşmüştür dusmemisse ne yapabilrz aceba 40 günlük olack ozmn
Biz 1 aylık olduk ama hala var sankiCok ileri bi seviyede degilse emzirmekten baska yapilacak bisey yok canim. Ama Allah korusun ileri seviyedeyse hastanede isik tedavisi uygulanir. Onun disinda benim bildigim baska yontem yok. Benim oglanda sarilik olmustu 2 haftada anca hafifledi 3 haftada tamamen kayboldu
Benim oglanda 5 gunluktu sarilik ciktiginda 3 haftada anca gecti yani 1 aylikken falan anca gecmistiBiz 1 aylık olduk ama hala var sanki
İnşallah bizim ki de atlatır canm Allah evlatlarimizi korusunBenim oglanda 5 gunluktu sarilik ciktiginda 3 haftada anca gecti yani 1 aylikken falan anca gecmisti
Bilurubin degerinz kaç cann bizim 8.9 bizim de hala hafiften sarılık varBiz pazartesi 40 günlük olacağız sarılık hala hafif var. Doktor bazı bebeklerin ki bir buçuk iki ayda geçebilir normal dedi ama tedbiren tiroid ve karaciğerle ilgili tahliller yapılacakmış haftaya
Ne ile sağıyorsun. Bestlak damla, humana still tee, dereotu, hurma, incir, üzüm, üzüm hoşafı bol su tüket. Artar insallah. Ne kadar sağarsan o kadar sütün gelirKızlar bebeklerim yoğunbakum kuvezinde sürekli sagmama rağmen sütüm hep aynı ne azalıyor ne artıyor hep 40 cc . Ne yapmamı tavsiye edersiniz bu gidişle bebekler çıktığında yetmesi imkansız
Canim bestlak damla kesinlikle kullan. Pestil veya kome de tuket esime getirmisler o da eve getirdi yedim olmayan sutum artti resmen kesinlikle al yeKızlar bebeklerim yoğunbakum kuvezinde sürekli sagmama rağmen sütüm hep aynı ne azalıyor ne artıyor hep 40 cc . Ne yapmamı tavsiye edersiniz bu gidişle bebekler çıktığında yetmesi imkansız
3 hafta önce 9 du sonra bi daha bakılmadı. Gözlerde ve yüzde çok hafif sarılık var halaBilurubin degerinz kaç cann bizim 8.9 bizim de hala hafiften sarılık var
Lansinoh elektrikli ikili pompa almıştım onunla şagıyorum, sagımın ilk 5 dk su ıyı geliyor sonra damla damla anca. Amin inşllh. Deneyeceğim yazdıklarınızı teşekkürlerNe ile sağıyorsun. Bestlak damla, humana still tee, dereotu, hurma, incir, üzüm, üzüm hoşafı bol su tüket. Artar insallah. Ne kadar sağarsan o kadar sütün gelir
Tamam canım çok teşekkürler deneyeceğim, hemen Damla’yı sipariş verdimCanim bestlak damla kesinlikle kullan. Pestil veya kome de tuket esime getirmisler o da eve getirdi yedim olmayan sutum artti resmen kesinlikle al ye
Bi de sağarken ara ver canım. Mesela 10 dk sağ 5-10 dk ara ver sonra bi 10 dk daha sağ. Sanki öyle daha iyi süt çıkıyor.Lansinoh elektrikli ikili pompa almıştım onunla şagıyorum, sagımın ilk 5 dk su ıyı geliyor sonra damla damla anca. Amin inşllh. Deneyeceğim yazdıklarınızı teşekkürler
Tamam canım cok teşekkürlerBi de sağarken ara ver canım. Mesela 10 dk sağ 5-10 dk ara ver sonra bi 10 dk daha sağ. Sanki öyle daha iyi süt çıkıyor.
Damak oluşumu hat safhada salyasi normal önlük bende takıyorum hem kusma hem salya için parmak emmesini durduramazsın 6. Ayda emme refleksi azaliyorms o zaman düzelir ancak emzik tutmuyorsa emme duygusunu öyle tatmin ediyorlar mecbur.Merhaba kizlarrrr. Benim minnaklar 3 ay 3 gunluk oldular. Oglum son 3 gundur asiri derecede parmak emiyo. Birini emerken diger eliyle kafasini seviyo gibi emzik denedim basarili olamadim nasil vazgeciricem bu huyundan ve asiri salyali bi bebek oldu onluk takmaya baslicam