Canım peki hangi marka bez ve süt sağma Makinesi aldın ?? Ben lansinoh elektrikli 2li alim dedim ama kimisi çok memnun kimisi kötü yorum yapmış karar veremedimBirde elektrikli süt sağma makinası al dedi hastane canım, o kendim için.
Ben hastane yatarken babalara liste verilince kafasına göre almışlar, lansinoh elektrikli ama tek pompalı, memnunum şimdilik 16 gündür kullanıyorum. Belki 2 li daha iyidir.Canım peki hangi marka bez ve süt sağma Makinesi aldın ?? Ben lansinoh elektrikli 2li alim dedim ama kimisi çok memnun kimisi kötü yorum yapmış karar veremedim
Tamam canım cok sagol, bugun sancım çıkıyor nst de . Tam 28olduk hamdolsunBen hastane yatarken babalara liste verilince kafasına göre almışlar, lansinoh elektrikli ama tek pompalı, memnunum şimdilik 16 gündür kullanıyorum. Belki 2 li daha iyidir.
Bez prima preminum care 0 numara, ıslak mendil uni baby yenidoğan kullanıyoruz başından beri.. Mama da aptamil prametüre aldık,
Canım sancılar hep oluyor maalesef onlardan hiç korkma. İlaçla serumla durdurulma imkanı var.Tamam canım cok sagol, bugun sancım çıkıyor nst de . Tam 28olduk hamdolsun ❤
Aynen canım serum verdiler durdu şimdi sancı ama doğucaklar diye cok korktumCanım sancılar hep oluyor maalesef onlardan hiç korkma. İlaçla serumla durdurulma imkanı var.
Lansinohun 2lisi teklisinden daha iyi onu biliyorum ikisini de denedim.Canım peki hangi marka bez ve süt sağma Makinesi aldın ?? Ben lansinoh elektrikli 2li alim dedim ama kimisi çok memnun kimisi kötü yorum yapmış karar veremedim
Teşekkürler canım, 2lisini aldım bakalım inşllh sağlıcakla bebekler doğduğunda kullanmaya başlarımLansinohun 2lisi teklisinden daha iyi onu biliyorum ikisini de denedim.
Merhaba kiloyu çok takmayın benim kızım 2600 doğdu küvöze girmedi inşallah sizinde sağsalim dünyaya gelirKızlar merhaba.. bebegimin suyu 250 ml olmuş oyüzden yarın acil sezeryana alınıyorm.. Bebeğin kilosu 2.500 inşallah kuvoze girmez duaniza muhtacm
Canım Küveze girse dahi çok çok kısa süre kalır rutin kontrol için sıkıntısı çıkmazda da kalmaz içini her türlü ferah tut Allah yardımcınız olsun. Kilosu gayet güzel Rabbim sağlığını da güzel eylesinKızlar merhaba.. bebegimin suyu 250 ml olmuş oyüzden yarın acil sezeryana alınıyorm.. Bebeğin kilosu 2.500 inşallah kuvoze girmez duaniza muhtacm
Çok sağol canm benm Allah razı olsun insallah duanizda yer almak istermMerhaba kiloyu çok takmayın benim kızım 2600 doğdu küvöze girmedi inşallah sizinde sağsalim dünyaya gelir
Allah razı olsun canm inşallah dedigin gibi olurCanım Küveze girse dahi çok çok kısa süre kalır rutin kontrol için sıkıntısı çıkmazda da kalmaz içini her türlü ferah tut Allah yardımcınız olsun. Kilosu gayet güzel Rabbim sağlığını da güzel eylesin
Sağol canm çok teşekkür ederim Allah büyük bakalm inşallah sıkıntı olmaz çok korkuyorum doğrusuFatMahmut canım Allah yardımcın olsun... sağlıkla kavuşun inşallah... dualarım seninle
Canım kim olsa korku yaşar çok normal... bol bol dua et güzel bi duş al yarın da yavrun kucağında olacak inşallah... gönlünü ferah tutSağol canm çok teşekkür ederim Allah büyük bakalm inşallah sıkıntı olmaz çok korkuyorum doğrusu
İnşallah canm ya oyke yaptm bende birazda evi halledeym malum.doğum temzligi yapamadimCanım kim olsa korku yaşar çok normal... bol bol dua et güzel bi duş al yarın da yavrun kucağında olacak inşallah... gönlünü ferah tut
Ben 35 haftalık 2380 doğurdum çok şükür küveze girmedi. Hersey iyi olacak dua etKızlar merhaba.. bebegimin suyu 250 ml olmuş oyüzden yarın acil sezeryana alınıyorm.. Bebeğin kilosu 2.500 inşallah kuvoze girmez duaniza muhtacm
İnsallah Hayırlısıyla kucağına alırsın kiloyu takma benim bebeğimde 2370 doğdu cok şükür küveze girmedi umarım senin bebişinde sağlıkla doğar ve küveze girmezKızlar merhaba.. bebegimin suyu 250 ml olmuş oyüzden yarın acil sezeryana alınıyorm.. Bebeğin kilosu 2.500 inşallah kuvoze girmez duaniza muhtacm
Sağlıkla kucagına alacaksın inşallah. Gönlünü ferah tut. Rabbim yardımcınız olsun. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar merhaba.. bebegimin suyu 250 ml olmuş oyüzden yarın acil sezeryana alınıyorm.. Bebeğin kilosu 2.500 inşallah kuvoze girmez duaniza muhtacm
İnşallah canm İNSALLAH Allah razı olsun sizden desteklerinizdenBen 35 haftalık 2380 doğurdum çok şükür küveze girmedi. Hersey iyi olacak dua et