Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce toparlarsınKizlar cok hastayim. İgne serum antiyotiklerle ayakta duruyorum. Cocuga gececek diye cok korktum. Bogaz bagirsak enfeksiyonu grip vs oldum. Allah kinseyi caresiz birakmasin.
Olabilir canim ama korkma nisan gelince hemen dogum olmuyo yine de muayene olman lazimKızla bugün kahve rengi sumuksu akışkan leke görüyorum korkuyorum aceba nisanmi diye
Olabilir canım hiç belli olmaz bende Doğumdan bir gün önce gece aynı akıntı olmustu kahverengi sümüksü sabahına da suyum geldi meğer akşam gelen o akıntı nişanmiş yani sende dikkatli ol seninkinde nişan olabilirKızla bugün kahve rengi sumuksu akışkan leke görüyorum korkuyorum aceba nisanmi diye
Saol canim ilaclari kullaniyorum.Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce toparlarsın
Yok suyum gelmedi CnmS
Suyunda geldimi?
Canm doktor yoktu ebe alttan muayene etti ama açıklık yok dedi nst girdim sancı cikmadi.. bana bol su iç ağır is yapma ve ilişki yasak dedi bakalm pazartesi doktora gidecegmOlabilir canim ama korkma nisan gelince hemen dogum olmuyo yine de muayene olman lazim
Ebe muayene etti açıklık yoktu canm. Tamam dikkatli olurum senin açıklık olmusmuydi peki lekelnme görünce canmOlabilir canım hiç belli olmaz bende Doğumdan bir gün önce gece aynı akıntı olmustu kahverengi sümüksü sabahına da suyum geldi meğer akşam gelen o akıntı nişanmiş yani sende dikkatli ol seninkinde nişan olabilir
O akıntıdan önce doktor alttan muane etmişti 1 2 cm açılma var demişti aksamına akıntı oldu sonra ertesi sabah suyum geldi zatenEbe muayene etti açıklık yoktu canm. Tamam dikkatli olurum senin açıklık olmusmuydi peki lekelnme görünce canm
Anladm canm bilmiyorum ki benim neyden oldu pazartesi günü muayene günüm bakalm Allah yardım edecek insallahO akıntıdan önce doktor alttan muane etmişti 1 2 cm açılma var demişti aksamına akıntı oldu sonra ertesi sabah suyum geldi zaten
Ay masallah. O günleri bende görürüm inşllh hayali bile cok güzel canım yaaDarisi herkese insallahh. Evet cok yorucu ama gulucuk atmaya basladilar butun herseyi unutuyo insan
Ben 27 +5 te oldum olmasam da olur muydu yani etkisi geçti mi şimdiEvet canım ciğer geliştirici etkisi 2 3 gün diye duymuştum bende mesela ben 25.hafta oldum sonra 29. Hafta doğumdan 2 gün önce oldum 30. Hafta doğurdum doğumdan 2 gün önce olmam avantajdı
Valla canım güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum dr her gün ultrasonla bakıyor her baktığında bugün yarın doğacaklar diyor ultrasonu bile yattığım odaya getiriyorlar yataktan kalkmadan muayene ediyorlar, böyle diye diye toplamda 6gün oldu bakalım Allah büyüktürBöyle böyle 28.haftayı Pazar günü bulucaz inşllh sonrası Allah Kerim
Anlamadım bende canım kızın nasıl bu arada sağlıkla al kucağına memnun kaldın mı hastaneden bende egepolde doğum yapacağım ya tedirginim çok korkuyorumYooo benim doktor doğumdan 2-3 hafta önce yapmıştı. Doğum zamanına karar verirken ciğer geliştirici de yapıldı nasılsa hadi daha fazla beklemeyelim dedi.
İkiz annesi olmak böyle demek ki yarım saat uyku bile dinlendirebiliyor insanıIyiler cok sukur canim caril curul gunlerimizi geciriyoruz. Yarim saat kadar uyumusum bi kac saat uyumus gibi cok iyi geldi
Canım doktorun daha iyi bilgilendirir ama ben iğnenin etkisinin 24 saat olduğunu duymuştum gerekli dozları aldıktan sonra tekrar vurmuyorlar. Büyüğümde pek işe yaramamış mesela iğne ona daha fazla oksijen tedavisi ve asist tedavisi uygulandı. Ama elbetteki her gebelik her bebek farklıBen 27 +5 te oldum olmasam da olur muydu yani etkisi geçti mi şimdi
Canım ağır iş yapma sakın. Bu haftalarda kan basıncı yükseldiği için lekelenme olabiliyormuş ama çok dikkatli ol ihmal etme ne de olsa geri sayımlar başladı :))Ebe muayene etti açıklık yoktu canm. Tamam dikkatli olurum senin açıklık olmusmuydi peki lekelnme görünce canm
Hala lekelenme açık renkte de olsa devam ediyor canm.. inşallah canm tamam dikkat ederim ağır iş yapmam ama en azından doğum temzligimi bu hafta yapaym nolur nolmazCanım ağır iş yapma sakın. Bu haftalarda kan basıncı yükseldiği için lekelenme olabiliyormuş ama çok dikkatli ol ihmal etme ne de olsa geri sayımlar başladı :))
Doktoruna muayene olmadan temizlik yapma canım. Pazartesiyi bi atlat öyle dinlene dinlene yaparsınHala lekelenme açık renkte de olsa devam ediyor canm.. inşallah canm tamam dikkat ederim ağır iş yapmam ama en azından doğum temzligimi bu hafta yapaym nolur nolmaz
Doktoruna muayene olmadan temizlik yapma canım. Pazartesiyi bi atlat öyle dinlene dinlene yaparsın
Egepolde memnun kaldım. Ümit hanımın özellikle istediği bir kat var o kattaki personel gerçekten çok iyi. Gittiğimizde o kattaki geniş odalar doluydu en küçük odaya aldılar bizi ama geniş odalar öğlen boşalınca sizi oraya alırız dediler ve öyle de oldu. Çok da iyi oldu, sürekli gelen oldu. Ama keşke gelen olmasaydı. Mümkünse ziyaretçi kabul etme. Hastanede sadece kendine ve bebeğine konsantre ol. Odada birileri var diye sürekli emzirmeyi erteledim belki sütüm ondan çok az geldi. Bi de zaten ağrın sızın çok oluyor. Kendini sakın aç bırakma. Hastane çok az yemek veriyor, sen yanına atıştırmalık bişeyler al sık sık ye. Komposto, nescafe, hurma, ceviz, badem, kuru incir, kuru kayısı, kek, kurabiye vs muhakkak al kendini aç bırakma sütü etkilemesin. Bi de insan çok halsiz kalıyor doğum sonrası, yemek şart. Bol su iç.Anlamadım bende canım kızın nasıl bu arada sağlıkla al kucağına memnun kaldın mı hastaneden bende egepolde doğum yapacağım ya tedirginim çok korkuyorum