Küvezde kaldıkları süre içinde kıyafet istemiyorlar canım. Sadece 0 numara bez, sütün yetmediği taktirde vermek için prametüre mana. Islak mendil, d3 damla, bunlar istendi bizden, geçen günde avent cam biberon istediler en son.2 3 günde bir bez ve ıslak mendil götürmeye devam ediyorum bezleri n 11 den bulabildik uşakta pek satan yok 0 numara. Allah dayanmanızı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımjulican canım birsey soracağım. Olurda Doğum olursa daha kıloları 1100 gram ,küveze girerken prematüre kıyafeti veriyor muyuz. Yoksa sadece bez mi veriyoruz. Buraya hastaneye ona göre getirteceğim de sana bir sorim dedim
Bebeklerin durumu nasıl canım?Küvezde kaldıkları süre içinde kıyafet istemiyorlar canım. Sadece 0 numara bez, sütün yetmediği taktirde vermek için prametüre mana. Islak mendil, d3 damla, bunlar istendi bizden, geçen günde avent cam biberon istediler en son.2 3 günde bir bez ve ıslak mendil götürmeye devam ediyorum bezleri n 11 den bulabildik uşakta pek satan yok 0 numara. Allah dayanmanızı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Birde elektrikli süt sağma makinası al dedi hastane canım, o kendim için.julican canım birsey soracağım. Olurda Doğum olursa daha kıloları 1100 gram ,küveze girerken prematüre kıyafeti veriyor muyuz. Yoksa sadece bez mi veriyoruz. Buraya hastaneye ona göre getirteceğim de sana bir sorim dedim
Günaydın cantanem, verdikleri kiloyu geri almaya devam ediyorlar ikizler. 1425, 1245 gr lardı dün Kü kiloları. Sükür daha anne sütüm yetiyor onu veriyorlar ikiside biberon ile emmeye başladı. Sütüm e soğuk sıkım zeytinyağı da istediler hazırlarken biberona zeytinyağı da ilave ediyorlar, trofen multivitaminde ilave ediyorlar ama sanırım onu zeytinyağı kadar çok değil. Sarılık için ışık tedavisi alıyor ikiside. Büyüğüm enfeksiyon için antibiyotik başlanmış. 15 gün bitti Allah a şükür. İnşallah gün geçtikçe sıkıntısız ilerler kilo alımlarıBebeklerin durumu nasıl canım?
Ayyy maşallah onlara.Günaydın cantanem, verdikleri kiloyu geri almaya devam ediyorlar ikizler. 1425, 1245 gr lardı dün Kü kiloları. Sükür daha anne sütüm yetiyor onu veriyorlar ikiside biberon ile emmeye başladı. Sütüm e soğuk sıkım zeytinyağı da istediler hazırlarken biberona zeytinyağı da ilave ediyorlar, trofen multivitaminde ilave ediyorlar ama sanırım onu zeytinyağı kadar çok değil. Sarılık için ışık tedavisi alıyor ikiside. Büyüğüm enfeksiyon için antibiyotik başlanmış. 15 gün bitti Allah a şükür. İnşallah gün geçtikçe sıkıntısız ilerler kilo alımları
Amin canım amin❤❤ Cok sağol. Bol bol yatıyorum her gece saat 12yi geçince cok mutlu oluyorum. Senın kuzucuklar nasılInsallah canim sen moralini bozmamaya calis bol bol su icip tv izle vakit gecir. Dedigin gibi gunler su gibi akip geciyo insallah sizde aylar gecirirsiniz saglikla vaktinde dogarlar
Ben Perşembe günü yaptrdm canım herzamanki hâli ekstra bişey yapmadi.Verem aşısını yaptıran kızlar bebeğinizde uykusuzluk huzursuzluk yaptımı 2. Gün?
Sağolasın canım verdiğin bilgiler için.Günaydın cantanem, verdikleri kiloyu geri almaya devam ediyorlar ikizler. 1425, 1245 gr lardı dün Kü kiloları. Sükür daha anne sütüm yetiyor onu veriyorlar ikiside biberon ile emmeye başladı. Sütüm e soğuk sıkım zeytinyağı da istediler hazırlarken biberona zeytinyağı da ilave ediyorlar, trofen multivitaminde ilave ediyorlar ama sanırım onu zeytinyağı kadar çok değil. Sarılık için ışık tedavisi alıyor ikiside. Büyüğüm enfeksiyon için antibiyotik başlanmış. 15 gün bitti Allah a şükür. İnşallah gün geçtikçe sıkıntısız ilerler kilo alımları
4. Ayindan itibaren 8. Ayina kadar kustu. Suan kusma yok. Gaz sorunu hareket edene kadar oluyor. Benim ki 6.ayindam sonra daha fazla hareket ettihi icin kendi cikartiyor. Kucagimda tasirkende cikartiyor. Birlikte oyun oynarkende cikartiyor. Sirt ustu yere yatir bacaklarini karnina ittir cek hareket olsun. O zamanda rahatlar. Ayak ortasina masaj yap. Kisacasi ne kadar hareket ederse o kadar gazi cikiyor.Biberon kuaniyorsan boş emmesin.Teşekkür ederiz canım
Sen ilk çocuğundan tecrübelisindir gaz sorunları kaçıncı aya kadar devam ediyor
Bi yerde okudum
asıl 6.aydan sonra ek gıdaya geçince gaz sancıları dahada artiyomuş doğru mu
Canim gecmis olsun. Kuvezdeler sanirim.Allah yardimciniz olsun.Günaydın cantanem, verdikleri kiloyu geri almaya devam ediyorlar ikizler. 1425, 1245 gr lardı dün Kü kiloları. Sükür daha anne sütüm yetiyor onu veriyorlar ikiside biberon ile emmeye başladı. Sütüm e soğuk sıkım zeytinyağı da istediler hazırlarken biberona zeytinyağı da ilave ediyorlar, trofen multivitaminde ilave ediyorlar ama sanırım onu zeytinyağı kadar çok değil. Sarılık için ışık tedavisi alıyor ikiside. Büyüğüm enfeksiyon için antibiyotik başlanmış. 15 gün bitti Allah a şükür. İnşallah gün geçtikçe sıkıntısız ilerler kilo alımları
Iyiler cok sukur canim caril curul gunlerimizi geciriyoruz. Yarim saat kadar uyumusum bi kac saat uyumus gibi cok iyi geldiAmin canım amin❤❤ Cok sağol. Bol bol yatıyorum her gece saat 12yi geçince cok mutlu oluyorum. Senın kuzucuklar nasıl
Cok gecmis olsun canimKizlar cok hastayim. İgne serum antiyotiklerle ayakta duruyorum. Cocuga gececek diye cok korktum. Bogaz bagirsak enfeksiyonu grip vs oldum. Allah kinseyi caresiz birakmasin.
Iyiler cok sukur canim caril curul gunlerimizi geciriyoruz. Yarim saat kadar uyumusum bi kac saat uyumus gibi cok iyi geldi
Darisi herkese insallahh. Evet cok yorucu ama gulucuk atmaya basladilar butun herseyi unutuyo insanoyy oyy cok yorucu senin için ama cok ta güzel günlerdir eminim . Ne mutlu ,maşallah subhanallah
Evet canım küvezdeler 30+3te doğum yaptım 16 günleri bugün. Çok teşekkür ederim Allah ın izniyle küvezden de çıkıcaklar sağlıklaCanim gecmis olsun. Kuvezdeler sanirim.Allah yardimciniz olsun.
Allahin izniyle cikacaklar tabi annesi.Evet canım küvezdeler 30+3te doğum yaptım 16 günleri bugün. Çok teşekkür ederim Allah ın izniyle küvezden de çıkıcaklar sağlıkla
Suyunda geldimi?Kızla bugün kahve rengi sumuksu akışkan leke görüyorum korkuyorum aceba nisanmi diye