2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kırkından sonraki 3 hafta aynı durumdaydm sürekli ağladı uyumadı bı ara ayakta durumiyorm ağlıyordum hergun eşim aldı anneme götürdü beni orda biraz kendime geldim gergin sinirli dolaşıyordm ortada uykusuzluk ne zormuş anladm şimdi daha iyi o dönemler atak dönemleriyms bide farklı rahatsızlıkları oldu onları tedavi ettrdk şimdi daha duruldu en azndan ağlamiyor gece uyuyor bende dinleniyorm önce bı huzurszluk için doktora götürün ben iyiki gitmişim alnında atopik egzema vardı kaşıntı yaparms mesela idrarda enfeksiyon çıktı bunlar hep bebeği huzursuz yapıyor önce tıbbi bişey olmadığına bı baktr canim sonrasnda düzelecek inşallah

Bende aynı durumdaydım biraz rahatladık gibi şu çingene beşiği diyorlar hamak ondan aldım içinde biraz duruyor bir deneyin isterseniz

Bizde huzursuzluk yok canım ama kucagımdan inmek istemiyo yoksa gün içindede gecede sakin kucagımda 2 saat uyuyo ama yatagıns koyar koymaz uyanıyo hemen yeniden kucaga cıkıyo
Olmazsa alayım su hamaktan

Bizde huzursuzluk yok canım ama kucagımdan inmek istemiyo yoksa gün içindede gecede sakin kucagımda 2 saat uyuyo ama yatagıns koyar koymaz uyanıyo hemen yeniden kucaga cıkıyo
Olmazsa alayım su hamaktan
Bı ara bizde oyleydik canım uyuyunca beşiğine koyma önce yatağına koy sende yanına yat uyandikca pispisla tekrar dalar belki ben öyle öyle tekrar beşiğe alistrdm.

Canım Allah kolaylık versin. Geçecek bu günler daha minicik ve annesini istiyor kuzu :)

Allah razı olsun canım inan aklımda byük bir boşluktu hastane olayı çok iyi oldu bu anlattıkların içim rahatladı elimden geldiğince hemşirelerden destek almaya çalışırım yanıma bol bol kuru incir hurma kuruyemiş götürürüm dediğin gibi besleneyim ki sütüm olsun inşallah vaktiyle doğar da sıpalarım emzirme olaylarını o gün yaşarız

Anladım canım ben 27 + 6 da vuruldum doktorum gerek suyarsak 32 de tekrar yaparız iğneyi dedi inşallah 34 leri görürüm de ciğerleri olabildiğine gelişmiş doğarlar

Iyi geceler kızlar
Bugun sünnet olduk biz çok şukür korktugum kadar zor geçmedi

Igneden sonra uyuşması için beklerken

Emzirdim uyudu ve sünneti uyurken oldu hiç uyanmadı

Eve gelince 1tanede fitil verdim ağrısı olmadı mışil mişil uyuyor
Doktorun dedigine göre olursa ilk 12 saat ağrı olurmuş sonradan olmazmış

Sünneti erken yaptırmayı tavsiye ederim kızlar

Bide çabuk iyleşsin diye sargı yapmadı
köpük bi bardağı kesip onunla kalkan yaptı beze deymesin diye
yoksa öteki türlü sargı bezi pipiye yapışıp zor çikabiliyomuş

Hayırlı olsun canım :) bende düşünüyordum erken yaptırmayı doğru bir karar olacak demek ki... etrafımda erken sünnet yaptıran herkes çok memnun... çabucak iyileşsin kuzucuğun :)

Oyy, maşallah canım. Allah askerliğini, evlendiği, torun torba oldugu günleri de göstersin

Bizde bu ay yaptırmayı düşünüyoruz bakalım :)

FatMahmut canim hayirli dogumlarin olsun iyi dusun hersey guzel gecicektir. Bi cok arkadasin bebegi senin bebeginin kilosunda sorunsuz dogdu insallah senin minikte sorunsuz dunyaya acicak gozlerini
İnşallah canm bebek 2250 gr doğdu çok minik Allah yardm etsn bugün kan tstleri güzel çıktı yarın beyin ve ciğer emarlari çekilecek dua edin nolur bebeğim güçlü olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…