Kırkından sonraki 3 hafta aynı durumdaydm sürekli ağladı uyumadı bı ara ayakta durumiyorm ağlıyordum hergun eşim aldı anneme götürdü beni orda biraz kendime geldim gergin sinirli dolaşıyordm ortada uykusuzluk ne zormuş anladm şimdi daha iyi o dönemler atak dönemleriyms bide farklı rahatsızlıkları oldu onları tedavi ettrdk şimdi daha duruldu en azndan ağlamiyor gece uyuyor bende dinleniyorm önce bı huzurszluk için doktora götürün ben iyiki gitmişim alnında atopik egzema vardı kaşıntı yaparms mesela idrarda enfeksiyon çıktı bunlar hep bebeği huzursuz yapıyor önce tıbbi bişey olmadığına bı baktr canim sonrasnda düzelecek inşallahKızlar merhaba nasılsınız
Ben uykusuzluktan mahvolmus durumdayım bebis sadece kucagimda uyuyo hic dinlenemiyorum
Kucagımdan besigine koydugum anda uyanıyo hemen
haftasonu annemler burdaydı ondada durmadı
Son bi haftadır kimsede durmuyo sadece bende susuyo
Yemek yiyemiyorum dus alamıyorum
Kırkı cıkınca hersey daha kolay olacak diyolardı 45 günlük oldu hala aynı
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende aynı durumdaydım biraz rahatladık gibi şu çingene beşiği diyorlar hamak ondan aldım içinde biraz duruyor bir deneyin istersenizKızlar merhaba nasılsınız
Ben uykusuzluktan mahvolmus durumdayım bebis sadece kucagimda uyuyo hic dinlenemiyorum
Valla benimki onda uyuyor gündüz cidden ise yarıyor çaresizlikten aldm napaym.Bende aynı durumdaydım biraz rahatladık gibi şu çingene beşiği diyorlar hamak ondan aldım içinde biraz duruyor bir deneyin isterseniz
O da olmasa artık dayancak halim kalmamıştıValla benimki onda uyuyor gündüz cidden ise yarıyor çaresizlikten aldm napaym.
İnşallah büyüdükçe dahada durulacaklar canım.O da olmasa artık dayancak halim kalmamıştı
İyi oluyor ama degil miDoğduğundan beri öyle tartiyorm ben100 gram oynuyor sağlık ocagyla öyle takip ediyorum demek bı ben degilmsm kara usul kilo ölçen
Olmazmı canım ya haftada olcuyorm her an takip etmek daha iyiİyi oluyor ama degil mi
Kırkından sonraki 3 hafta aynı durumdaydm sürekli ağladı uyumadı bı ara ayakta durumiyorm ağlıyordum hergun eşim aldı anneme götürdü beni orda biraz kendime geldim gergin sinirli dolaşıyordm ortada uykusuzluk ne zormuş anladm şimdi daha iyi o dönemler atak dönemleriyms bide farklı rahatsızlıkları oldu onları tedavi ettrdk şimdi daha duruldu en azndan ağlamiyor gece uyuyor bende dinleniyorm önce bı huzurszluk için doktora götürün ben iyiki gitmişim alnında atopik egzema vardı kaşıntı yaparms mesela idrarda enfeksiyon çıktı bunlar hep bebeği huzursuz yapıyor önce tıbbi bişey olmadığına bı baktr canim sonrasnda düzelecek inşallah
Bı ara bizde oyleydik canım uyuyunca beşiğine koyma önce yatağına koy sende yanına yat uyandikca pispisla tekrar dalar belki ben öyle öyle tekrar beşiğe alistrdm.Bizde huzursuzluk yok canım ama kucagımdan inmek istemiyo yoksa gün içindede gecede sakin kucagımda 2 saat uyuyo ama yatagıns koyar koymaz uyanıyo hemen yeniden kucaga cıkıyo
Olmazsa alayım su hamaktan
Canım Allah kolaylık versin. Geçecek bu günler daha minicik ve annesini istiyor kuzu :)Kızlar merhaba nasılsınız
Allah razı olsun canım inan aklımda byük bir boşluktu hastane olayı çok iyi oldu bu anlattıkların içim rahatladı elimden geldiğince hemşirelerden destek almaya çalışırım yanıma bol bol kuru incir hurma kuruyemiş götürürüm dediğin gibi besleneyim ki sütüm olsun inşallah vaktiyle doğar da sıpalarım emzirme olaylarını o gün yaşarızEgepolde memnun kaldım. Ümit hanımın özellikle istediği bir kat var o kattaki personel gerçekten çok iyi. Gittiğimizde o kattaki geniş odalar doluydu en küçük odaya aldılar bizi ama geniş odalar öğlen boşalınca sizi oraya alırız dediler ve öyle de oldu. Çok da iyi oldu, sürekli gelen oldu. Ama keşke gelen olmasaydı. Mümkünse ziyaretçi kabul etme. Hastanede sadece kendine ve bebeğine konsantre ol. Odada birileri var diye sürekli emzirmeyi erteledim belki sütüm ondan çok az geldi. Bi de zaten ağrın sızın çok oluyor. Kendini sakın aç bırakma. Hastane çok az yemek veriyor, sen yanına atıştırmalık bişeyler al sık sık ye. Komposto, nescafe, hurma, ceviz, badem, kuru incir, kuru kayısı, kek, kurabiye vs muhakkak al kendini aç bırakma sütü etkilemesin. Bi de insan çok halsiz kalıyor doğum sonrası, yemek şart. Bol su iç.
Doğumdan sonra kısa sürede ten tene temas ve emzirme için geliyorlar bu uygulamayı çok iyi değerlendir. Emzirme eğitim hemşiresi var süper biri ondan sık sık yardım al emzirme işini hastanede halletmeye çalış canım. Gece uykusuz kalmamaya dikkat et.
Eğer sütün gelmez veya bebek emmezse sakın bebekleri aç bırakma. Enjeksiyon ile mama ver muhakkak. Hatta gerekirse göğsüne birlikte enjeksiyonu da araya kıstır ara ara sıkarak mama ver hem de bebek seni emmiş olur. Aç kalınca hemen sarılık riski oluyor. Biz 2.gün akşam mama başladık ona rağmen miktarı az gelmiş kızım sarılık oldu Allahtan şimdilik tehlikeli düzeyde değil.
Doğumda ve taburcu olurken ücretsiz foto çekimi yapıyorlar. Ben ayrıca telefonu mu da verdim çok güzel pozlar yakalamışlar.
Çocuk doktoru 3 gün sonrasına kontrol randevusu veriyor ve işitme testi randevusu veriyorlar ücretsiz bu da çok güzel.
Kısacası egepolün personelinden çok memnun kaldım tavsiye ederimaklıma takılan olursa sorarsın canım
Canım doktorun daha iyi bilgilendirir ama ben iğnenin etkisinin 24 saat olduğunu duymuştum gerekli dozları aldıktan sonra tekrar vurmuyorlar. Büyüğümde pek işe yaramamış mesela iğne ona daha fazla oksijen tedavisi ve asist tedavisi uygulandı. Ama elbetteki her gebelik her bebek farklı
Hayırlı olsun canım :) bende düşünüyordum erken yaptırmayı doğru bir karar olacak demek ki... etrafımda erken sünnet yaptıran herkes çok memnun... çabucak iyileşsin kuzucuğun :)Iyi geceler kızlar
Bugun sünnet olduk biz çok şukür korktugum kadar zor geçmedi
Igneden sonra uyuşması için beklerken
Emzirdim uyudu ve sünneti uyurken oldu hiç uyanmadı
Eve gelince 1tanede fitil verdim ağrısı olmadı mışil mişil uyuyor
Doktorun dedigine göre olursa ilk 12 saat ağrı olurmuş sonradan olmazmış
Sünneti erken yaptırmayı tavsiye ederim kızlar
Bide çabuk iyleşsin diye sargı yapmadı
köpük bi bardağı kesip onunla kalkan yaptı beze deymesin diye
yoksa öteki türlü sargı bezi pipiye yapışıp zor çikabiliyomuş
Oyy, maşallah canım. Allah askerliğini, evlendiği, torun torba oldugu günleri de göstersinIyi geceler kızlar
Bugun sünnet olduk biz çok şukür korktugum kadar zor geçmedi
Igneden sonra uyuşması için beklerken
Emzirdim uyudu ve sünneti uyurken oldu hiç uyanmadı
Eve gelince 1tanede fitil verdim ağrısı olmadı mışil mişil uyuyor
Doktorun dedigine göre olursa ilk 12 saat ağrı olurmuş sonradan olmazmış
Sünneti erken yaptırmayı tavsiye ederim kızlar
Bide çabuk iyleşsin diye sargı yapmadı
köpük bi bardağı kesip onunla kalkan yaptı beze deymesin diye
yoksa öteki türlü sargı bezi pipiye yapışıp zor çikabiliyomuş
Gece nöbetcileriOyy, maşallah canım. Allah askerliğini, evlendiği, torun torba oldugu günleri de göstersin
Bizde bu ay yaptırmayı düşünüyoruz bakalım :)
Eksik olmayn kuzum ben dogurdum yalnz bebek 2 250 grm doğdu küçük olduğu için kuveze alindi hayrlisi daha emziremedm bileGüzel haberlerini bekliyoruz canım. Lütfen bu güzel anların tadını çıkar iyi şeyler düşün... herşey çok güzel olacak inşallah
Elhamdulillah tabiki hayrlisi canmKötü düşünüp strese sokma kendini. İnşallah herşey güzel gececek. Doktorlar ona, göre önlemini alır
İnşallah canm bebek 2250 gr doğdu çok minik Allah yardm etsn bugün kan tstleri güzel çıktı yarın beyin ve ciğer emarlari çekilecek dua edin nolur bebeğim güçlü olsnFatMahmut canim hayirli dogumlarin olsun iyi dusun hersey guzel gecicektir. Bi cok arkadasin bebegi senin bebeginin kilosunda sorunsuz dogdu insallah senin minikte sorunsuz dunyaya acicak gozlerini