- 1 Mart 2016
- 1.209
- 1.706
- 28
İnşallah canim benim destekleriniz icin cok sagolunİnsallah Hayırlısıyla kucağına alırsın kiloyu takma benim bebeğimde 2370 doğdu cok şükür küveze girmedi umarım senin bebişinde sağlıkla doğar ve küveze girmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canim benim destekleriniz icin cok sagolunİnsallah Hayırlısıyla kucağına alırsın kiloyu takma benim bebeğimde 2370 doğdu cok şükür küveze girmedi umarım senin bebişinde sağlıkla doğar ve küveze girmez
Çok sağol kuzum eksik olmayin. . Ben burada çok şey ogrendm görmeden dostluk kazandı iyiki varsinzSağlıkla kucagına alacaksın inşallah. Gönlünü ferah tut. Rabbim yardımcınız olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz
Sende iyiki varsın. :)Çok sağol kuzum eksik olmayin. . Ben burada çok şey ogrendm görmeden dostluk kazandı iyiki varsinz
Yaaa canımmm unutmamissiinnnn :) aynen.öyle elhamdulillah inşallah bu plt degerim 62 binlerce yabi sarı kan değeri doğumdan sonra 2 3 unite kan verilecek bana bakalım. Çok korkuyirum ondan doğrusu uyuyupda uyanamamaktanSende iyiki varsın. :)
Spermiogram sonucun için ağladığın günü unutmadım. Bak, Allaha şükür şimdi doguma gidiyorsun :)
Saglıkla al, minik yavrunu kucagına. :)
Kötü düşünüp strese sokma kendini. İnşallah herşey güzel gececek. Doktorlar ona, göre önlemini alırYaaa canımmm unutmamissiinnnn :) aynen.öyle elhamdulillah inşallah bu plt degerim 62 binlerce yabi sarı kan değeri doğumdan sonra 2 3 unite kan verilecek bana bakalım. Çok korkuyirum ondan doğrusu uyuyupda uyanamamaktan
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Lütfen bu güzel anların tadını çıkar iyi şeyler düşün... herşey çok güzel olacak inşallahYaaa canımmm unutmamissiinnnn :) aynen.öyle elhamdulillah inşallah bu plt degerim 62 binlerce yabi sarı kan değeri doğumdan sonra 2 3 unite kan verilecek bana bakalım. Çok korkuyirum ondan doğrusu uyuyupda uyanamamaktan
1 aylık kilo kontrolünde anlarsın. Bide evde de baskülün varsa dijital. İlk kendin tartıl, sonra kucagına bebegi alıp tartıl. O şekilde de anlarsın. Banada oglumda gittigim saglık ocagındaki ebe söylemişti. Ben öyle kontrol ediyorumKızla bişey sorucam ben sütümün bebeğime yetip yetmediğini nasıl anlayabilirim acaba ilk olduğu icin biraz tecrübesizim
Ama ben Suan hem emdiriyorum hemde mama veriyorum o yüzden sordum zaten sütüm yeterliyse mama vermek istemiyorum sadece anne sütü vermek istiyorum1 aylık kilo kontrolünde anlarsın. Bide evde de baskülün varsa dijital. İlk kendin tartıl, sonra kucagına bebegi alıp tartıl. O şekilde de anlarsın. Banada oglumda gittigim saglık ocagındaki ebe söylemişti. Ben öyle kontrol ediyorum
Canim sen mama vermeyi birak 1 hafta sadece 2 saatte 1 emzir. Ilk gun tart bi de 1 hafta sonra tart ordan kolaylikla anlarsin. Haftalik 200 250gr almasi lazimmis. Aliyosa sadece emzirmeye devam edersinAma ben Suan hem emdiriyorum hemde mama veriyorum o yüzden sordum zaten sütüm yeterliyse mama vermek istemiyorum sadece anne sütü vermek istiyorum
Tamam canım teşekkür ederim deniycemCanim sen mama vermeyi birak 1 hafta sadece 2 saatte 1 emzir. Ilk gun tart bi de 1 hafta sonra tart ordan kolaylikla anlarsin. Haftalik 200 250gr almasi lazimmis. Aliyosa sadece emzirmeye devam edersin
Mama vermeyi kesmeden anlayamazsın canım. Emerken yutkunuyorsa sütün var demektir. Hulya nın dediği gibi bir hafta mamasız dene istersenAma ben Suan hem emdiriyorum hemde mama veriyorum o yüzden sordum zaten sütüm yeterliyse mama vermek istemiyorum sadece anne sütü vermek istiyorum
Evet canım emerken yutkunuyor ama cok çabuk yoruluyor meme ağzında öyle beklıyorum emmiyor ama memeyi de bırakmıyorMama vermeyi kesmeden anlayamazsın canım. Emerken yutkunuyorsa sütün var demektir. Hulya nın dediği gibi bir hafta mamasız dene istersen
Oda geçer zamanla, yine de emmesi de iyi bişey. Doyuyordur belkiEvet canım emerken yutkunuyor ama cok çabuk yoruluyor meme ağzında öyle beklıyorum emmiyor ama memeyi de bırakmıyor
Canım kuveze sadece minik bebisler girmiyor 4 kilo doğup girende var korkma inşaallah bişeyck olmaz hemencik toparlar oKızlar merhaba.. bebegimin suyu 250 ml olmuş oyüzden yarın acil sezeryana alınıyorm.. Bebeğin kilosu 2.500 inşallah kuvoze girmez duaniza muhtacm
Doğduğundan beri öyle tartiyorm ben 100 gram oynuyor sağlık ocagyla öyle takip ediyorum demek bı ben degilmsm kara usul kilo ölçen1 aylık kilo kontrolünde anlarsın. Bide evde de baskülün varsa dijital. İlk kendin tartıl, sonra kucagına bebegi alıp tartıl. O şekilde de anlarsın. Banada oglumda gittigim saglık ocagındaki ebe söylemişti. Ben öyle kontrol ediyorum
Canım sütun yetip yetmediği için mamayı kes 1 hafta süt ver sadece haftada 200-250 arası alması gerek yettiğini öyle anlarsn zaten aç kalırsa uyumaz ağlar ya da çabuk uyanır.Kızla bişey sorucam ben sütümün bebeğime yetip yetmediğini nasıl anlayabilirim acaba ilk olduğu icin biraz tecrübesizim