2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

julican julican canım birsey soracağım. Olurda Doğum olursa daha kıloları 1100 gram ,küveze girerken prematüre kıyafeti veriyor muyuz. Yoksa sadece bez mi veriyoruz. Buraya hastaneye ona göre getirteceğim de sana bir sorim dedim
Küvezde kaldıkları süre içinde kıyafet istemiyorlar canım. Sadece 0 numara bez, sütün yetmediği taktirde vermek için prametüre mana. Islak mendil, d3 damla, bunlar istendi bizden, geçen günde avent cam biberon istediler en son.2 3 günde bir bez ve ıslak mendil götürmeye devam ediyorum bezleri n 11 den bulabildik uşakta pek satan yok 0 numara. Allah dayanmanızı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Küvezde kaldıkları süre içinde kıyafet istemiyorlar canım. Sadece 0 numara bez, sütün yetmediği taktirde vermek için prametüre mana. Islak mendil, d3 damla, bunlar istendi bizden, geçen günde avent cam biberon istediler en son.2 3 günde bir bez ve ıslak mendil götürmeye devam ediyorum bezleri n 11 den bulabildik uşakta pek satan yok 0 numara. Allah dayanmanızı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Bebeklerin durumu nasıl canım?

julican julican canım birsey soracağım. Olurda Doğum olursa daha kıloları 1100 gram ,küveze girerken prematüre kıyafeti veriyor muyuz. Yoksa sadece bez mi veriyoruz. Buraya hastaneye ona göre getirteceğim de sana bir sorim dedim
Birde elektrikli süt sağma makinası al dedi hastane canım, o kendim için.

Bebeklerin durumu nasıl canım?
Günaydın cantanem, verdikleri kiloyu geri almaya devam ediyorlar ikizler. 1425, 1245 gr lardı dün Kü kiloları. Sükür daha anne sütüm yetiyor onu veriyorlar ikiside biberon ile emmeye başladı. Sütüm e soğuk sıkım zeytinyağı da istediler hazırlarken biberona zeytinyağı da ilave ediyorlar, trofen multivitaminde ilave ediyorlar ama sanırım onu zeytinyağı kadar çok değil. Sarılık için ışık tedavisi alıyor ikiside. Büyüğüm enfeksiyon için antibiyotik başlanmış. 15 gün bitti Allah a şükür. İnşallah gün geçtikçe sıkıntısız ilerler kilo alımları 🤲🏻

Günaydın cantanem, verdikleri kiloyu geri almaya devam ediyorlar ikizler. 1425, 1245 gr lardı dün Kü kiloları. Sükür daha anne sütüm yetiyor onu veriyorlar ikiside biberon ile emmeye başladı. Sütüm e soğuk sıkım zeytinyağı da istediler hazırlarken biberona zeytinyağı da ilave ediyorlar, trofen multivitaminde ilave ediyorlar ama sanırım onu zeytinyağı kadar çok değil. Sarılık için ışık tedavisi alıyor ikiside. Büyüğüm enfeksiyon için antibiyotik başlanmış. 15 gün bitti Allah a şükür. İnşallah gün geçtikçe sıkıntısız ilerler kilo alımları 🤲🏻
Ayyy maşallah onlara. :nazar::nazar:Minicik iki can, onları bekleyen anne ve baba.:KK36:

Hastanede olmaları şuanda onlar için en iyisi.
Biraz daha toparlanınca saglıkla kavuşacaksınız inşallah.💞😍

Insallah canim sen moralini bozmamaya calis bol bol su icip tv izle vakit gecir. Dedigin gibi gunler su gibi akip geciyo insallah sizde aylar gecirirsiniz saglikla vaktinde dogarlar
Amin canım amin❤❤ Cok sağol. Bol bol yatıyorum her gece saat 12yi geçince cok mutlu oluyorum. Senın kuzucuklar nasıl

Sağolasın canım verdiğin bilgiler için.
Masallah kuzucuklara🧿🧿 Günler su gibi akıp gecıp tez zamanda sağlıcakla kavuşacaksın yavrularına bak ne guzel kilo da alıyorlar kuzucuklar

Teşekkür ederiz canım
Sen ilk çocuğundan tecrübelisindir gaz sorunları kaçıncı aya kadar devam ediyor

Bi yerde okudum
asıl 6.aydan sonra ek gıdaya geçince gaz sancıları dahada artiyomuş doğru mu
4. Ayindan itibaren 8. Ayina kadar kustu. Suan kusma yok. Gaz sorunu hareket edene kadar oluyor. Benim ki 6.ayindam sonra daha fazla hareket ettihi icin kendi cikartiyor. Kucagimda tasirkende cikartiyor. Birlikte oyun oynarkende cikartiyor. Sirt ustu yere yatir bacaklarini karnina ittir cek hareket olsun. O zamanda rahatlar. Ayak ortasina masaj yap. Kisacasi ne kadar hareket ederse o kadar gazi cikiyor.Biberon kuaniyorsan boş emmesin.

Canim gecmis olsun. Kuvezdeler sanirim.Allah yardimciniz olsun.

Kizlar cok hastayim. İgne serum antiyotiklerle ayakta duruyorum. Cocuga gececek diye cok korktum. Bogaz bagirsak enfeksiyonu grip vs oldum. Allah kinseyi caresiz birakmasin.

X