2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Canım peki hangi marka bez ve süt sağma Makinesi aldın ?? Ben lansinoh elektrikli 2li alim dedim ama kimisi çok memnun kimisi kötü yorum yapmış karar veremedim
Ben hastane yatarken babalara liste verilince kafasına göre almışlar, lansinoh elektrikli ama tek pompalı, memnunum şimdilik 16 gündür kullanıyorum. Belki 2 li daha iyidir.
Bez prima preminum care 0 numara, ıslak mendil uni baby yenidoğan kullanıyoruz başından beri.. Mama da aptamil prametüre aldık,

Ben hastane yatarken babalara liste verilince kafasına göre almışlar, lansinoh elektrikli ama tek pompalı, memnunum şimdilik 16 gündür kullanıyorum. Belki 2 li daha iyidir.
Bez prima preminum care 0 numara, ıslak mendil uni baby yenidoğan kullanıyoruz başından beri.. Mama da aptamil prametüre aldık,
Tamam canım cok sagol, bugun sancım çıkıyor nst de . Tam 28olduk hamdolsun ❤️

Kızlar merhaba.. bebegimin suyu 250 ml olmuş oyüzden yarın acil sezeryana alınıyorm.. Bebeğin kilosu 2.500 inşallah kuvoze girmez duaniza muhtacm
Canım Küveze girse dahi çok çok kısa süre kalır rutin kontrol için sıkıntısı çıkmazda da kalmaz içini her türlü ferah tut Allah yardımcınız olsun. Kilosu gayet güzel Rabbim sağlığını da güzel eylesin 🤲🏻🙏

Kızlar merhaba.. bebegimin suyu 250 ml olmuş oyüzden yarın acil sezeryana alınıyorm.. Bebeğin kilosu 2.500 inşallah kuvoze girmez duaniza muhtacm
İnsallah Hayırlısıyla kucağına alırsın kiloyu takma benim bebeğimde 2370 doğdu cok şükür küveze girmedi umarım senin bebişinde sağlıkla doğar ve küveze girmez

X