KıyamamIyyiz çok şükür canım
Ama cok gazlı bi bebegim var sürekli karni balon gibi surekli ağrı giriyor ağlıyor saatlerce susmuyor
2 ayda 5.6 kere gece acile gittik ağladigi icin gazı var deyip yolluyolar
Damlalarda bi işe yaramıyor
Inşallah geçer bir an önce
O öyle kıvranıp iki büklüm ağlayınca
Kendimi çok yetersiz hissediyorum ☹
Sİz nasılsınız iyisinizdir inşallah
Teşekkür ederiz canımKıyamam ☹geçmiş olsun karnına sancı giriyordur. Küçücük bebekler nasıl, dayansın. Benimki de gaz yüzünden aglıyor. Özellikle emerken. Kendini geri atıyor, bacaklarını kendine dogru çekip duruyor, aglıyor.
İnşaallah biran önce tüm bebişlerin gaz sorunu geçer.
Bebekten bebege değişiyor canım. Oglumda da ilk dogdugunda, gaz sancısı olmuştu ama bu denli olmamıştı.Teşekkür ederiz canım
Sen ilk çocuğundan tecrübelisindir gaz sorunları kaçıncı aya kadar devam ediyor
Bi yerde okudum
asıl 6.aydan sonra ek gıdaya geçince gaz sancıları dahada artiyomuş doğru mu
Aminn canım cümlemiz sağ salim alalım kucaklarımıza yavrularımızıSağolasın canım amin amin Rabbim sağ saglim vaktinde versin herkese. Sende bol bol yat dinlen canım bizim bebeklerimiz zaten tüp bebek ne kadar çok dikkat edersek o kadar cok iyi. Yüce Rabbim hepimize güzel günler göstersin inşllhParamedik92
Evet canım ciğer geliştirici etkisi 2 3 gün diye duymuştum bende mesela ben 25.hafta oldum sonra 29. Hafta doğumdan 2 gün önce oldum 30. Hafta doğurdum doğumdan 2 gün önce olmam avantajdıKızlar ben bişey öğrendim bugün mesela ciğer geliştirici yapılıyor ya hani onun etkisi 1 hafta sürüyormuş öyle mi ben hep yaptırınca ciğerleri daha aktif olacak doğuma kadar toparlarlar diye düşünmüştüö duyunca çok şaşırdım
Valla canım güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum dr her gün ultrasonla bakıyor her baktığında bugün yarın doğacaklar diyor ultrasonu bile yattığım odaya getiriyorlar yataktan kalkmadan muayene ediyorlar, böyle diye diye toplamda 6gün oldu bakalım Allah büyüktürAminn canım cümlemiz sağ salim alalım kucaklarımıza yavrularımızıİyi düşünelim iyi olsun bugün nasılsınız stabil mi durumlar halen
Korkma canim rabbim buyuk ne olacagi belli olmaz. Bende 29.haftada 4 gun yattim hastanede 25mm rahimagzi ve siddetli kasilmalarla doktor hersey olabilir demisti. Hic gecmeyen kasilmalara ragmen koca 2 ay devirmistik kuzularimla.Valla canım güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum dr her gün ultrasonla bakıyor her baktığında bugün yarın doğacaklar diyor ultrasonu bile yattığım odaya getiriyorlar yataktan kalkmadan muayene ediyorlar, böyle diye diye toplamda 6gün oldu bakalım Allah büyüktür ❤ Böyle böyle 28.haftayı Pazar günü bulucaz inşllh sonrası Allah Kerim
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canımBide benimki sevseydi dışarıyı evde tikildk kaldık sağlık ocağına git gel ağla a
Canim önce dediğin gibi bı güzel beslen ve uyu sen iyi değilsen bebeğinde değil zaten sonrada kuzucun şuan hep uyuyor zaten gece 3 saate kadar uyuusn demişti bana doktor sarılığı yoksa tabi varsa 2 saatte bir uyandır zaten ama hep emzir benimki de aynı tutmuyordu memeyi ağlıyordu mutlaka bı skntisi vardr burnu tıkalıdr falan nefes alamıyodur belki emerken dikkat et ılık duş al ama emzirmeden bebeğin ağzı memeye değmeden sütün hemen gelmez sen yinede sağ sagmakta uyarır çünkü 10 dk biri 10 dk biri sağ sıcak duş yap güzelce rezene ic ben çok içtim sütüm inmişti hemen eve geldiğimde. Allah'ım analı babalı sağlilki büyütsün hadi gözünz aydın inşallah
Amiiin canım inşallah sağlıkla
Yooo benim doktor doğumdan 2-3 hafta önce yapmıştı. Doğum zamanına karar verirken ciğer geliştirici de yapıldı nasılsa hadi daha fazla beklemeyelim dedi.Kızlar ben bişey öğrendim bugün mesela ciğer geliştirici yapılıyor ya hani onun etkisi 1 hafta sürüyormuş öyle mi ben hep yaptırınca ciğerleri daha aktif olacak doğuma kadar toparlarlar diye düşünmüştüö duyunca çok şaşırdım
Ne güzel inşallah böyle böyle 30.haftayp bile görürsünüz. Bende farklı sıkıntılar vardı ama gün saya saya geçti resmen. Her geçen güne şükrettim ve çok şükür 3 haftayı atlattık gün sayarakValla canım güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum dr her gün ultrasonla bakıyor her baktığında bugün yarın doğacaklar diyor ultrasonu bile yattığım odaya getiriyorlar yataktan kalkmadan muayene ediyorlar, böyle diye diye toplamda 6gün oldu bakalım Allah büyüktürBöyle böyle 28.haftayı Pazar günü bulucaz inşllh sonrası Allah Kerim
İnşşlh canımNe güzel inşallah böyle böyle 30.haftayp bile görürsünüz. Bende farklı sıkıntılar vardı ama gün saya saya geçti resmen. Her geçen güne şükrettim ve çok şükür 3 haftayı atlattık gün sayarak
Bana 24. haftada yapılmıştı iki doz sonra tekrar hastaneye yatınca 26.haftada yine iki doz yapıldı. Yapılalı 14 gün olucak yarın. Dr a sorduğumda dozların tamamlandı artık ciğer geliştirici yapılmıcak yeterli dozlar dedi banaKızlar ben bişey öğrendim bugün mesela ciğer geliştirici yapılıyor ya hani onun etkisi 1 hafta sürüyormuş öyle mi ben hep yaptırınca ciğerleri daha aktif olacak doğuma kadar toparlarlar diye düşünmüştüö duyunca çok şaşırdım
Masallah canım, 11 gün 22.haftada yattım 12 gündür de tekrardan yatırıldım ama dediğin gibi Allah büyük ,inşllh bende sen gibi güzel haftalara ulaşıp ikizlerimi sag saglim kucağıma alırımKorkma canim rabbim buyuk ne olacagi belli olmaz. Bende 29.haftada 4 gun yattim hastanede 25mm rahimagzi ve siddetli kasilmalarla doktor hersey olabilir demisti. Hic gecmeyen kasilmalara ragmen koca 2 ay devirmistik kuzularimla.
Insallah canim sen moralini bozmamaya calis bol bol su icip tv izle vakit gecir. Dedigin gibi gunler su gibi akip geciyo insallah sizde aylar gecirirsiniz saglikla vaktinde dogarlarMasallah canım, 11 gün 22.haftada yattım 12 gündür de tekrardan yatırıldım ama dediğin gibi Allah büyük ,inşllh bende sen gibi güzel haftalara ulaşıp ikizlerimi sag saglim kucağıma alırım