2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Selam kızlar girip çıkıp yazamıyorum tek başıma birde kolik zorluyor. Oğlanlardan önce Ömer sonra Mete hastalandı. Buhar ve ilaç verdim Ömer iyileşti Mete’nin tedavisi devam ediyor. Orkide_sever Orkide_sever canım memleket havası almış gelmişsin ben güzel
Gecmis olsun canim kolik cok zormus kardesimin kizi da kolik bi bebekti bayramda konustukta bi daha cocuk mu tovbe diyo.rabbim yardimciniz olsun.

Kızlar ben doğum yaptım size fırsat bulunca herşeyi detaylı anlatıcam ama acil yardımınıza ihtiyacım var.

Benim bebiş ilk gün çok az zoraki emdi, memede uyukluyor cimdiklesen uyanmayaxak şekilde, altını açıyoruz uyanıyor memeye gelince geri uyuyor. Biraz manayı gösğümle damlata damlata verdik hem emdi hem mama yedi. Sonra gece 2 kere yarım saat falan memede tuttum uyurken ara ara emdi. Ertesi gün yani bugün hastanede çok güzel 3 kere emdi.

Eve geldik memeyi ilk başta alıyor 1-2 dk sonra arı sokmuş gibi ağlıyor 😭 saatlerdir uğraştık emmedi. Eşim şimdi mama almaya gitti.

Süt sağma pompası aldık hiç süt çıkmıyor 😔 halbuki hastanede emdi üstüne çiş de yaptı. Acaba uykusuzluk sütüm mü gitti?

Bu sağma pompası ile ne kadar süre sağmalıyım ki tekrar gelsin. Elektrikli lansinoh aldık.
Pompa konusunda bisey diyemicem ama sut konusunda bi dus al bolca su icip ustune iyi bi uyku cek canim hemen sutun gelir

Canım bayramdan önce köye attım kendimi bebeklerden fırsat olmadı birde net çekmiyor pek. Bayramda da bizim köy ve eşimin köy arasında git gel derken bebekleri üşütmüşüz onlarla uğraştık iki haftadır. Şimdi Konya’da evdeyiz aşımızı da yaptıramadık haftaya kaldı. Ben muayeneye bile gidemedim. Bebekleri çocuk druna götürdüğümüzde Fuat beyi de ziyaret ettik hediyesini verdikle mutlu oldu aldığım en anlamlı hediye dedi
Bende fuat beyde muayene olamadim daha canim. Gecmis olsun insallah biran once toparlanir kuzucuklar. Ben bebekleri 1 kere cikarabildim sansima hava o kadar cok esiyodu ki cikardigimda da arabadan indirmedim

Kızlar ben doğum yaptım size fırsat bulunca herşeyi detaylı anlatıcam ama acil yardımınıza ihtiyacım var.

Benim bebiş ilk gün çok az zoraki emdi, memede uyukluyor cimdiklesen uyanmayaxak şekilde, altını açıyoruz uyanıyor memeye gelince geri uyuyor. Biraz manayı gösğümle damlata damlata verdik hem emdi hem mama yedi. Sonra gece 2 kere yarım saat falan memede tuttum uyurken ara ara emdi. Ertesi gün yani bugün hastanede çok güzel 3 kere emdi.

Eve geldik memeyi ilk başta alıyor 1-2 dk sonra arı sokmuş gibi ağlıyor 😭 saatlerdir uğraştık emmedi. Eşim şimdi mama almaya gitti.

Süt sağma pompası aldık hiç süt çıkmıyor 😔 halbuki hastanede emdi üstüne çiş de yaptı. Acaba uykusuzluk sütüm mü gitti?

Bu sağma pompası ile ne kadar süre sağmalıyım ki tekrar gelsin. Elektrikli lansinoh aldık.
Evet ılık dus al gohdun yumusasin. Bol su iç. İlkbaşlarda bizimde öyle oldu. Çorba felan yapsinlar bol bol iç. Uyuyabilirsen uyu dinlen. Meyve hosafi yapsinlar ic. Dere otuda süt yapar. Hem bebekteki gazida alir.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün... uykusuzluk gerçekten etkiliyor... yanında yardım eden birileri varsa biraz uyu canım... bol sıvı al bir an evvel toparlanırsın inşallah

Benim oglan sabah kanepeden kendi indi aşşagiya.Baş edemiyorum küçücük yavruyla :) Masada yemek yiyemiyoruz yere seriyoruz sofrayi. Yiyeceklere uzaniyor. Kendini yiyeceklerin uzerine atiyor :) Allahım ne tatlı sen daha küçücüksün ne biliyon onun yemek olduğunu :-)
Maşallah paşaya 😍 çok sevimli
Selam kızlar girip çıkıp yazamıyorum tek başıma birde kolik zorluyor. Oğlanlardan önce Ömer sonra Mete hastalandı. Buhar ve ilaç verdim Ömer iyileşti Mete’nin tedavisi devam ediyor. Orkide_sever Orkide_sever canım memleket havası almış gelmişsin ben güzel
çok geçmiş olsun canım. Hava değişikliği etkilemiştir. Bazen büyük insanlar bile etkileniyor
Acik hava iyi geldi gercekten guzel uyudular. Az buz tutmuyor aylik 1bucugu sadece mama geciyo
Allah yardımcınız olsun canım 😕 büyük oğlunda okula gidecek, zor

Kızlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Kendime hiç bakamadım :KK43: mecbur mama aldık şimdi bi süre kaşıkla mama veriyor annemler. Ben duşa aldım, bi çorba hoşaf yiyeceğim sonra güzel bir uyku. Ben kendime bakmadan bu çocuğa faydam olmayacak. Azcık mama desteği mecbur alıcaz artık napalım çocuk nerdeyse 6-7 saattir açtı.

Kızlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Kendime hiç bakamadım :KK43: mecbur mama aldık şimdi bi süre kaşıkla mama veriyor annemler. Ben duşa aldım, bi çorba hoşaf yiyeceğim sonra güzel bir uyku. Ben kendime bakmadan bu çocuğa faydam olmayacak. Azcık mama desteği mecbur alıcaz artık napalım çocuk nerdeyse 6-7 saattir açtı.
Gözün aydın canım, sag salim kucagına almışsın şükür. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.
Sen yinede emzirmeyi bırakma, ne kadar çok emerse o kadar erken sütün iner. Benim de 2 gün sütüm gelmemişti. Emzirmeye devam et, mamada yesin. Şırınga ile verebilirsin mamayı, kaşıktan daha kolay olur.

Bestlak süt arttırıcı iç. Oda fayda ediyor. Önceliğin bol bol meme vermek, su içmek olsun. 1 2 güne tam anlamıyla gelecek merak etme

Gözün aydın canım, sag salim kucagına almışsın şükür. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.
Sen yinede emzirmeyi bırakma, ne kadar çok emerse o kadar erken sütün iner. Benim de 2 gün sütüm gelmemişti. Emzirmeye devam et, mamada yesin. Şırınga ile verebilirsin mamayı, kaşıktan daha kolay olur.

Bestlak süt arttırıcı iç. Oda fayda ediyor. Önceliğin bol bol meme vermek, su içmek olsun. 1 2 güne tam anlamıyla gelecek merak etme
Çok sağol canım. İşte bugün sıkıntı meme almak istememesi oldu :KK43: çocuk memeye gelince canavar görmüş gibi ağlıyor, dudakları titreye titreye çığlık çığlığa :KK43: 4 saat falan bi uyuyayım sonra mama versek bile göğsüme damlatarak vericem enjeksiyonla.

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün ❤️❤️

Çok sağol canım. İşte bugün sıkıntı meme almak istememesi oldu :KK43: çocuk memeye gelince canavar görmüş gibi ağlıyor, dudakları titreye titreye çığlık çığlığa :KK43: 4 saat falan bi uyuyayım sonra mama versek bile göğsüme damlatarak vericem enjeksiyonla.
Alışır zamanla. Dış dünyaya alışmak kolay mı annesi. Sonuçta 9 ay farklı bir ortamdaydı. :) Bi kaç güne o sana alışacak, sende ona.

Mama vermen iyi olmus ac kalmasin kuzu. Ama sen memeyi agzina sok yinede. istersen az meme ucuna mama degdir. Mama ordan geliyor sansin.Ne kadar cok emerse o kadar cok sut gelir.

isimsiz871 isimsiz871 nasılsınız canım, bebegin nasıl?
Iyyiz çok şükür canım
Ama cok gazlı bi bebegim var sürekli karni balon gibi surekli ağrı giriyor ağlıyor saatlerce susmuyor
2 ayda 5.6 kere gece acile gittik ağladigi icin gazı var deyip yolluyolar
Damlalarda bi işe yaramıyor
Inşallah geçer bir an önce

O öyle kıvranıp iki büklüm ağlayınca
Kendimi çok yetersiz hissediyorum ☹

Sİz nasılsınız iyisinizdir inşallah

Allah analı babalı büyütsün ben daha bebeklerimi kucağıma alıp emzirme deneyiminde bulunmadım ama lansinoh süt sağma tekli elektrik li makina ile 14 gündür süt sağıyorum. İlk iki gün biberonun altını kaplıcak kadar geldi 20 25 dk uğraştım bir gögüs te. Sonraki günler yarım saat 45 dk uğraşarak az daha çoğalttım. Şimdi daha kısa sürede daha fazla geliyor

Amin canım amin . Burda da Doğum olduğunda yer olmazsa Bursa’ya göndeririz diyorlar. Aslında dr um özeldeydi ama açilden geldiğim için şehir hastanesinde yatıyorum Allah razı olsun çok ilgileniyorlar. Bugün 27+4 canım
Maşallah canım Rabbimin izni ile riskli haftakarı atlatıyorlar ciğer geliştiricileri de yapılmış ne güzel korkma Allahın izni ile herşey yoluna girecek

Amin canim acik hava iyi geldi degisiklik oldu cocuklara. Artik odayi taniyolar onlar bile ayni seylere bak bak skiliyo
Bide benimki sevseydi dışarıyı evde tikildk kaldık sağlık ocağına git gel ağla a
Canim önce dediğin gibi bı güzel beslen ve uyu sen iyi değilsen bebeğinde değil zaten sonrada kuzucun şuan hep uyuyor zaten gece 3 saate kadar uyuusn demişti bana doktor sarılığı yoksa tabi varsa 2 saatte bir uyandır zaten ama hep emzir benimki de aynı tutmuyordu memeyi ağlıyordu mutlaka bı skntisi vardr burnu tıkalıdr falan nefes alamıyodur belki emerken dikkat et ılık duş al ama emzirmeden bebeğin ağzı memeye değmeden sütün hemen gelmez sen yinede sağ sagmakta uyarır çünkü 10 dk biri 10 dk biri sağ sıcak duş yap güzelce rezene ic ben çok içtim sütüm inmişti hemen eve geldiğimde. Allah'ım analı babalı sağlilki büyütsün hadi gözünz aydın inşallah 🙏😘😊

X