2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce iyi olur. Kusması ne durumda?
Kusmalar tüm şiddetiyle devam ediyor eskiden kıyafete kusardı şimdi omzuma aldığımda yere fışkırtıyorx relactaz vermişti ama kusmasına çok etken olmadı.
Canım senin bebek kaç kilo boyu kaç?

Benimkide 2380doğdu 2090a kadar indi sonra yavaş yavaş kilo aldı.

Gecmis olsun canim hipotiroid ne oluyo?
Tiroit bezi çalışmıyormuş cnı im geçicide olabilirmiş kalıcıda tiroidin üretemediği hormonu dışardan kullanıyoruz şimdilik.

Insallah gecicidir canim

İlk basta zaten az geliyor. Ve rengi sari oluyor. Sen emzirmekten vazgecme. Elektirikli pompa al. Gerekirse onunla cek. Benimde cok zor geldi. Mama verdim. Doktor mama ver demisti. Bir ay kadar meme de verdim mamada. Sonra aile hekimi mamayi kes dedi. Ve memeye daha cok alisti. Sarilikta düştü. Hepimizin basina gelen birsey bu.

Evet canım yarın olacak bi aksilik olmazsa. Ben de hem preklampsi riski var hem karaciğer kolestazı var bebeğin suyu da azaldı. En tehlikesi kolestaz bebeği gün geçtikçe çok olumsuz etkiliyormuş o yüzden zaten en geç 38de alınacaktı. Ciğer geliştirici yapılmıştı. Benim karaciğer fonksiyonları yükselmeye devam edince doktor artık bekleyip riske girmeyelim dedi. Allahtan riskli haftaları atlatabildik. Senin de riskin geçmesine sevindim. Senin için nasıl rahat edecekse öyle yap annenin psikolojisi de çok önemli

ShinSeGi maşallah bebeğin kilosu gayet güzel ama benmki herhalde biraz küçük 2450 gram çok mu.az aceba
Yooo seninkinin de kilosu güzel. Benim en baştan beri 2 hafta önde gidiyordu son zamanlarda bi ara nerdeyse hiç kilo alamadı son hafta biraz toparladı ama ben o ara acaip yedim kilo alamıyor deyip sütler, yoğurtla, etler, dondurmalar, meyveler, hamur işleri, tostlar, balıklar, ceviz, badem abandım resmen onun faydası oldu mu bilemiyorum. Seninki de birden atak yapabilir belli olmaz.

Ben bebeği çıkarken görebilmek için genel istemedim ama en rahatı genel anestezi bence. Mis gibi bir uykuya dalıyorsun hooop uyanıyorsun herşey bitmiş benim spinal +epidural olacak hatta oluyorsa ben az da sakinleştirici isteyeceğim başta.

Genel anestezi de olmus biri olarak maalesef genel anestezi sonrasi hoopp diye uyanilmiyo canim agrisi daha cok ayilmasi daha zor. en rahati spinalmis ayilma derdi olmuyo hemen emzirebiliyosun falan

Genel anestezi de olmus biri olarak maalesef genel anestezi sonrasi hoopp diye uyanilmiyo canim agrisi daha cok ayilmasi daha zor. en rahati spinalmis ayilma derdi olmuyo hemen emzirebiliyosun falan
Hadi ya sanırım kişiden kişiye değişiyor. Kimi çok memnun genel anesteziden. Bi de ben histeroskopi vs oldum kaç kere genel anestezili ondan çok hoşuma gitmişti ama tabi doğum daha zor bir operasyon

Kızlar bu arada ben hafif nezle oldum yarın bebeği nasıl kucağıma alıcam nasıl emziricem kahroluyorum bebeğe mikrop bulaştırır mıyım. Gerçi benimki daha çok geniz akıntısı kaynaklı boğaz acısı, burun tıkanıklığı vs

Hadi ya sanırım kişiden kişiye değişiyor. Kimi çok memnun genel anesteziden. Bi de ben histeroskopi vs oldum kaç kere genel anestezili ondan çok hoşuma gitmişti ama tabi doğum daha zor bir operasyon
Bende laparoskopi histeroskopi oldum canim cok kez anestezi aldim ama dedigin gibi dogum daha baska bisey. Kimi sacmaliyomus falan oyle seyler yasamadim ama acisiyla uyandim surekli icin geciyo uyanik hissediyosun kendini ama bi sure konusamiyosun gozunu acamiyosun basini kaldiramiyosun falan. Ben dogumfan sonra iyice kendime gelene kadar gozumu acmamistim kimseyle konusmadim. Ama spinal ayri bi eglenceliymis ikiz olmasa bi daha dogururdum

Bunu doktoruna soyledin mi canim? Merak etme hastaligin hafifse korkma. ilk sutun bebegi hastaliklardan korur ona gecicegini sanmiyorum

Bişey olmaz Allahın izni ile. Sende ne heyecan vardır şimdi saglıkla gelsin minik

Kızlar 3 4 gündğr devam eden bir sorunum vardı karnımın özellijle üst bölümü aniden taş gibi oluyor ve içimde bişey kaskatı okuyordu sanki 10 15 saniye sürüp geçiyordu dün doktorum ile görüştüm muayeneye gittik doktorum korkacak bişey yok ksılmalar olabilir dedi günde 10 defa rahat yaşıyorum rahim ağzım 3 haftada 45 mm den 32 ye düşmüş dün 2 doz bugünde 2 doz celeston yapıldı 36 yo görür müyüm diyordum 32 33 ü görsem şükredicem artık

zameboz julican kızlar nasılsınız benimde yavaş yavaş kasılmalarım başladı kasılmalar için şu an doktorum birley önermedi doktorum bebekler hareket ettikçe kasılma olarak hissediyor olabilirsin diyor ama karnım taş gibi oluyo 10 15 saniye sonra gevşiyor ben mi anlatamadım acaba doktoruma sorunumu normalde adalat falan başlanıyormuş sanırım bu durumlarda öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…