Kusmalar tüm şiddetiyle devam ediyor eskiden kıyafete kusardı şimdi omzuma aldığımda yere fışkırtıyorx relactaz vermişti ama kusmasına çok etken olmadı.Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce iyi olur. Kusması ne durumda?
Benimkide 2380doğdu 2090a kadar indi sonra yavaş yavaş kilo aldı.Kızlar ya benim bebeğim kilo almıyor daha hala tam ememiyor sütümde fazla Yok zaten mama da veriyorum ama kilo almıyor 2370 gr doğdu 2170 gr a düştü bugün 17. Günümüz hala 2390 gr sizce de çok az değilmi kilo alımı ne yapmam lazım ki sarılıgımız da daha geçmedi
Tiroit bezi çalışmıyormuş cnı im geçicide olabilirmiş kalıcıda tiroidin üretemediği hormonu dışardan kullanıyoruz şimdilik.Gecmis olsun canim hipotiroid ne oluyo?
İnsallah canımBebeğin emmesi lazimm canim o bosaltinca yerine dolması lazım ememedigi için öyle sen yemeye devam et azck kilo alsn emmesi guclenince sütun dolar inşallah
Insallah gecicidir canimKusmalar tüm şiddetiyle devam ediyor eskiden kıyafete kusardı şimdi omzuma aldığımda yere fışkırtıyorx relactaz vermişti ama kusmasına çok etken olmadı.
Canım senin bebek kaç kilo boyu kaç?
Benimkide 2380doğdu 2090a kadar indi sonra yavaş yavaş kilo aldı.
Tiroit bezi çalışmıyormuş cnı im geçicide olabilirmiş kalıcıda tiroidin üretemediği hormonu dışardan kullanıyoruz şimdilik.
İlk basta zaten az geliyor. Ve rengi sari oluyor. Sen emzirmekten vazgecme. Elektirikli pompa al. Gerekirse onunla cek. Benimde cok zor geldi. Mama verdim. Doktor mama ver demisti. Bir ay kadar meme de verdim mamada. Sonra aile hekimi mamayi kes dedi. Ve memeye daha cok alisti. Sarilikta düştü. Hepimizin basina gelen birsey bu.Mor ışık tedavisi gördük 1 gece yatırdılar yatış yapıldığında 19 du sarılık 9 a düştü taburcu etti ama tekrar yukseldi bugun 17 günlük olduk kuru incir yiyorum bol su içiyorum rezrne cayı bestlak damla kuru dut hepsini yapıyorum kendim sıkınca süt geliyor ama bebeğime yeterli kadar geliyor mu bilmiyorum ilk günler gogsum tas gibiydi şimdi ise boş sanki yumuşadı iyice bu saydıklarımı hep yapıyorum ama göğüsün hic dolu dolu değil
Geçmiş olsun canım yaİyiyim canım, bebişin sarılık nedeni belli oldu, hipotiroidi dediler, ilaç başladık.
Evet canım yarın olacak bi aksilik olmazsa. Ben de hem preklampsi riski var hem karaciğer kolestazı varShinSeGi canm hadi hayrli olsn gelecek hafta çarşamba mi.yoksa yarına mi doğum ? Benimde suyum elhamdulillah arttı doktor artk normal doğum düşünebiliriz diye ddi ama ben sezeryan olacağım normal olup riske atmak istemiyorum.. banada 14 - 24 eylül arası tarih verdi senin niye bukadar erken doğum aramızda 1 hafta var herhalde ama
Yooo seninkinin de kilosu güzel. Benim en baştan beri 2 hafta önde gidiyordu son zamanlarda bi ara nerdeyse hiç kilo alamadı son hafta biraz toparladı ama ben o ara acaip yedim kilo alamıyor deyipShinSeGi maşallah bebeğin kilosu gayet güzel ama benmki herhalde biraz küçük 2450 gram çok mu.az aceba
Ben bebeği çıkarken görebilmek için genel istemedim ama en rahatı genel anestezi bence. Mis gibi bir uykuya dalıyorsun hooop uyanıyorsun herşey bitmişDoktorum suyum normale döndüğü için normal doğum artık olablr diyor. Ama tup bebek doktorum sen çok zor şartlarda hamile kaldn sakin normal yapma o sancıları çekme önermem dedi oyüzden sezeryan olacağım herhalde normal çok istiyordum ama napiym korkuda oluyor bebegme ya birsey olursa diye.. Bu arafa sezryan da komple anestezili mi yoksa epidural yada spinal önerirsiniz Merk ettm
Genel anestezi de olmus biri olarak maalesef genel anestezi sonrasi hoopp diye uyanilmiyo canim agrisi daha cok ayilmasi daha zor. en rahati spinalmis ayilma derdi olmuyo hemen emzirebiliyosun falanBen bebeği çıkarken görebilmek için genel istemedim ama en rahatı genel anestezi bence. Mis gibi bir uykuya dalıyorsun hooop uyanıyorsun herşey bitmişbenim spinal +epidural olacak hatta oluyorsa ben az da sakinleştirici isteyeceğim başta.
Hadi ya sanırım kişiden kişiye değişiyor. Kimi çok memnun genel anesteziden. Bi de ben histeroskopi vs oldum kaç kere genel anestezili ondan çok hoşuma gitmiştiGenel anestezi de olmus biri olarak maalesef genel anestezi sonrasi hoopp diye uyanilmiyo canim agrisi daha cok ayilmasi daha zor. en rahati spinalmis ayilma derdi olmuyo hemen emzirebiliyosun falan
Bende laparoskopi histeroskopi oldum canim cok kez anestezi aldim ama dedigin gibi dogum daha baska bisey. Kimi sacmaliyomus falan oyle seyler yasamadim ama acisiyla uyandim surekli icin geciyo uyanik hissediyosun kendini ama bi sure konusamiyosun gozunu acamiyosun basini kaldiramiyosun falan. Ben dogumfan sonra iyice kendime gelene kadar gozumu acmamistim kimseyle konusmadim. Ama spinal ayri bi eglenceliymis ikiz olmasa bi daha dogururdumHadi ya sanırım kişiden kişiye değişiyor. Kimi çok memnun genel anesteziden. Bi de ben histeroskopi vs oldum kaç kere genel anestezili ondan çok hoşuma gitmiştiama tabi doğum daha zor bir operasyon
Bunu doktoruna soyledin mi canim? Merak etme hastaligin hafifse korkma. ilk sutun bebegi hastaliklardan korur ona gecicegini sanmiyorumKızlar bu arada ben hafif nezle oldumyarın bebeği nasıl kucağıma alıcam nasıl emziricem kahroluyorum bebeğe mikrop bulaştırır mıyım. Gerçi benimki daha çok geniz akıntısı kaynaklı boğaz acısı, burun tıkanıklığı vs
Bişey olmaz Allahın izni ile. Sende ne heyecan vardır şimdiKızlar bu arada ben hafif nezle oldumyarın bebeği nasıl kucağıma alıcam nasıl emziricem kahroluyorum bebeğe mikrop bulaştırır mıyım. Gerçi benimki daha çok geniz akıntısı kaynaklı boğaz acısı, burun tıkanıklığı vs
Benimki şu 2 ayda 2 kez grip oldu. Abisi sagolsun, ondan geçti ama kolay atlatıyor. Burnunu temizledim sürekliBunu doktoruna soyledin mi canim? Merak etme hastaligin hafifse korkma. ilk sutun bebegi hastaliklardan korur ona gecicegini sanmiyorum
Hastalıktan dolayı vücudumda kırıklık oldu heyecanımı bile rahatça yaşayamadım bugünBişey olmaz Allahın izni ile. Sende ne heyecan vardır şimdisaglıkla gelsin minik