2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Bende laparoskopi histeroskopi oldum canim cok kez anestezi aldim ama dedigin gibi dogum daha baska bisey. Kimi sacmaliyomus falan oyle seyler yasamadim ama acisiyla uyandim surekli icin geciyo uyanik hissediyosun kendini ama bi sure konusamiyosun gozunu acamiyosun basini kaldiramiyosun falan. Ben dogumfan sonra iyice kendime gelene kadar gozumu acmamistim kimseyle konusmadim. Ama spinal ayri bi eglenceliymis ikiz olmasa bi daha dogururdum😅
Benim spinal +epidural olacak bakalım ne maceralar olacak yazarım size 😅

zameboz zameboz julican julican kızlar nasılsınız benimde yavaş yavaş kasılmalarım başladı kasılmalar için şu an doktorum birley önermedi doktorum bebekler hareket ettikçe kasılma olarak hissediyor olabilirsin diyor ama karnım taş gibi oluyo 10 15 saniye sonra gevşiyor ben mi anlatamadım acaba doktoruma sorunumu normalde adalat falan başlanıyormuş sanırım bu durumlarda öyle mi
Merhaba canım nst ye sokup sancın varmı diye bakmalı,, sancın çıkarsa adalat, nidalat belki yazar, hareket ettikçede kasıyor olabilir belki ama o anlıktır, en iyisini doktor bilir sen fazla ayakta kalma uzan mümkün oldukça
zameboz zameboz
12.günümüz bizimde, Allah a şükür olması gereken gibi gidiyor herşey🙏kilo alımları azda olsa basladı, 1335 e 1230 gr lar Dı bugün. Ağızdan beslenme hortumları çıkarıldı biberona başladılar miniğim pek beceremiyor ama alışacak inşallah 🤲🏻

Merhaba canım nst ye sokup sancın varmı diye bakmalı,, sancın çıkarsa adalat, nidalat belki yazar, hareket ettikçede kasıyor olabilir belki ama o anlıktır, en iyisini doktor bilir sen fazla ayakta kalma uzan mümkün oldukça
zameboz zameboz
12.günümüz bizimde, Allah a şükür olması gereken gibi gidiyor herşey🙏kilo alımları azda olsa basladı, 1335 e 1230 gr lar Dı bugün. Ağızdan beslenme hortumları çıkarıldı biberona başladılar miniğim pek beceremiyor ama alışacak inşallah 🤲🏻
Nst de bişey çıkmadı canım daha doğrusu o kdar hareketliler ki nst de kalp atışlarını odaklamak mümkün değil maşallah canım verene kurban olurum toplayacaklar inşallah bir bakmışsın 2 kiloyı geçmişler almışsın kucağına yakın zamanda zaten emzirme çalışmalaro için seni çağırırlar🥰🥰 çok sevindim iyi olmalarına

Benim spinal +epidural olacak bakalım ne maceralar olacak yazarım size 😅
Canım yarın galiba, sağlıkla kucağına alırsın inşallah... ben de merak ediyorum maceralarını:)
benim kızım da zorunlu sezaryen olmuştu genel anestezi ile.. şimdi de sanırım genel tercih ederim gibi. Orada ne yaptıklarını, hissetmesem de, bilmek görmek duymak istemiyorum, ama senin hikayeni de ondan merak ettim acaba hangisi iyi, galiba kişiden kişiye değişiyor..

zameboz zameboz
julican julican
Oyy kuzulara masallah. Zamanla alışacaklar canım Allah’a şükür bak her geçen gün daha iyi oluyorlar❤
Paramedik92 Paramedik92
canım yat bol bol dınlen çok kıpırdama, dr bir sakınca görseydi ilaca başlardı emin ol. Hayırlısı ile vaktınde doğurursun inşllh🤲🏻

Bende tekrardan hastaneye yattım işin kötüsü bu sefer her gelen dr doğarlar diyor. Tekrardan ciğer geliştirici iğne yaptılar, bebişler dikişe gelmiş dayanmış fakat hala nst de sancım veya kasılmam yok. Dr birkaç güne kanaman veya suyun gelir bebekleri ve dikişini Alırız dedi daha Pazar günü 28.haftaya geçecekler inşllh Pazar’a kadar beklerler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bunu doktoruna soyledin mi canim? Merak etme hastaligin hafifse korkma. ilk sutun bebegi hastaliklardan korur ona gecicegini sanmiyorum
Evet söyledim canım parol ile birlikte bi tane soğuk algınlığı ilacı verdi. Sinüslerim iltihaplandı sanırım ateş, öksürük, hapşuruk vs yok tek güvencem o.

Kızlar 3 4 gündğr devam eden bir sorunum vardı karnımın özellijle üst bölümü aniden taş gibi oluyor ve içimde bişey kaskatı okuyordu sanki 10 15 saniye sürüp geçiyordu dün doktorum ile görüştüm muayeneye gittik doktorum korkacak bişey yok ksılmalar olabilir dedi günde 10 defa rahat yaşıyorum rahim ağzım 3 haftada 45 mm den 32 ye düşmüş dün 2 doz bugünde 2 doz celeston yapıldı 36 yo görür müyüm diyordum 32 33 ü görsem şükredicem artık😞
Canım sen artık hep yat. Mümkün mertebe ayakta kalma, yürüme. Çalışıyorsan rapor al. Allahın izni ile 35i rahat göreceksin inanıyorum 🙏

julican julican
Oyy kuzulara masallah. Zamanla alışacaklar canım Allah’a şükür bak her geçen gün daha iyi oluyorlar❤
Paramedik92 Paramedik92
canım yat bol bol dınlen çok kıpırdama, dr bir sakınca görseydi ilaca başlardı emin ol. Hayırlısı ile vaktınde doğurursun inşllh🤲🏻

Bende tekrardan hastaneye yattım işin kötüsü bu sefer her gelen dr doğarlar diyor. Tekrardan ciğer geliştirici iğne yaptılar, bebişler dikişe gelmiş dayanmış fakat hala nst de sancım veya kasılmam yok. Dr birkaç güne kanaman veya suyun gelir bebekleri ve dikişini Alırız dedi daha Pazar günü 28.haftaya geçecekler inşllh Pazar’a kadar beklerler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Canım Allah yardımcın olsun inşallah doktorların dediğini ters çıkartır az daha dayanır sın. Her sınav bizler için doğsa dahi bak beni görüyorsun gün gün iyiye gidiyorlar. Ciğer geliştirici iğne olman çok iyi bende olmuştum işe yaradı. Sizde dualarımıdasınız inşallah sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucaklarınıza 🤲🏻

Canım yarın galiba, sağlıkla kucağına alırsın inşallah... ben de merak ediyorum maceralarını:)
benim kızım da zorunlu sezaryen olmuştu genel anestezi ile.. şimdi de sanırım genel tercih ederim gibi. Orada ne yaptıklarını, hissetmesem de, bilmek görmek duymak istemiyorum, ama senin hikayeni de ondan merak ettim acaba hangisi iyi, galiba kişiden kişiye değişiyor..
Evet canım sabah olacak inşallah. Aslında çooook korkuyorum. Epidural iğnesi filan nasıl takılacak. 20lik dişlerimden gömülü diş ameliyatı olmuştum. Lokal anestezi ile oldu, hiç acı hissetmedim ama yapılan çok şeyi fark ediyordum hele dikiş atılırken filan 😩 kaldı ki bu doğum daha da zor. Ama düşünmeden cahil cesareti ile gidiyorum. Ne olacaksa yaşayacağız artık. Benim kızımı karnımdan çıkarken görmem lazım yoksa inanamayacağım bu benim kızım mı diye, hala bazen hayal gibi geliyor ☺️

Nst de bişey çıkmadı canım daha doğrusu o kdar hareketliler ki nst de kalp atışlarını odaklamak mümkün değil maşallah canım verene kurban olurum toplayacaklar inşallah bir bakmışsın 2 kiloyı geçmişler almışsın kucağına yakın zamanda zaten emzirme çalışmalaro için seni çağırırlar🥰🥰 çok sevindim iyi olmalarına
Sancın çıkmadı ise demek ki çocukların hareketleri canım inşalllah da çıkmaz ağrın sancın..
Evet canım bir sonraki aşama annenin emzirmesi ama sanki ona daha var. Çok istiyorum bana alışsınlar beni benimsesinler 🙏

julican julican
Paramedik92 Paramedik92

İnşallah pazara kadar dayanılarlar canım 🙏

Kızlar ya benim bebeğim kilo almıyor daha hala tam ememiyor sütümde fazla Yok zaten mama da veriyorum ama kilo almıyor 2370 gr doğdu 2170 gr a düştü bugün 17. Günümüz hala 2390 gr sizce de çok az değilmi kilo alımı ne yapmam lazım ki sarılıgımız da daha geçmedi
Benim kızım 2630 doğdu 16.gün 2590 dı doktor sorun yok alıyor demişti sarılıktan olmuştur benimki ondandı

Kusmalar tüm şiddetiyle devam ediyor eskiden kıyafete kusardı şimdi omzuma aldığımda yere fışkırtıyorx relactaz vermişti ama kusmasına çok etken olmadı.
Canım senin bebek kaç kilo boyu kaç?

Benimkide 2380doğdu 2090a kadar indi sonra yavaş yavaş kilo aldı.

Tiroit bezi çalışmıyormuş cnı im geçicide olabilirmiş kalıcıda tiroidin üretemediği hormonu dışardan kullanıyoruz şimdilik.
Topuk kanında çıkmamışmıydı cnm onda bakılıyor

X