2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Insallah canim kimi 6.aya kadar anca duzeliyo ama ilk hedef 3.ayi gormekk bende sabirsizlikla 3.aylarini bekliyorum

Benimki de beşiğinde daha 1 kere yatmadı. Koymamla ağlaması bir oluyor
Sensor takmislar besige yaklasirken gozler acilmaya basliyo Hep siz mi bizi uyutmucaksiniz dedik aksam ikisini de uyutmadik bayiliyolardi uykusuz. Aksam erkenden uyuyup gece yatmak bilmiyolardi yoksa bende uykusuz kaliyodum. Benimkine besigine koy bak dedim. Koymasiyla gozlerinin fal tasi gibi acilmasi bir oluyodu

Insallah canim kimi 6.aya kadar anca duzeliyo ama ilk hedef 3.ayi gormekk bende sabirsizlikla 3.aylarini bekliyorum
İnşallah bizimkiler 3. Ayda düzelir canım sen hangi mamayı kullanıyosn bebislere benimki sagip buzluğa koyduğum sütleri içmiyor kokusundan dolayı sürekli emdiği içinde sagacak kadar kalmıyor dışarı çıkamıyorm doktora giidcem gidemiyorm uyumuyor ben olmaynca emmeden en aznddan ben yokken idareten mama vereyim diyorm dışarı ciktgm zamanlarda.

Insallah canim. Baslarda evolvia kullandik ama marketlerde bulamiyoduk esiminde is cikisi saati eczaneler coktan kapatmis oluyodu o yuzden aptamile gectim bi fark olmadi bebeklerde ikisini de iciyolar

Tamam canım teşekkür edrrim çok

julican canımm Rabbim sağ salim evlatlarına kavuşmayı nasip etti hayırlısı ile iki savaşçı yoğun bakımdan çıkacaklar ve annelerinim babalarının yanlarında olacaklar güçlü dur evlatların için çok geçmiş olsun kiloları da çom güzel 2 kilonun üstüne çıkınca solunum sıkıntıları da olmazsa taburcu olurlar Rabbim evsatlarınızı size bağışlasın inşallah bol bol dua edicem

Allah razı olsun çok teşekkür ederim, inşallah her şey yolunda gider hep ve dediğin gibi olur

julican bebişlerin nasıl canım?
Bizim gözümüzden her şey iyi gidiyor şuan şükürler olsun. Doğdukları kiloda değiller veriyorlar ama normal oda inşallah en kısa zamanda daha kalıcı olarak alırlar kilo. Diğer kan sonuçları test sonuçları önümüzdeki perşembeye daha net belli olucak. Her şeyler güzelce ilerler inşallah Allah ın izniyle.

İnşaallah canım benim. Rabbim biran önce saglıkla kavuştursun sizleri.

çok gecmiş olsun canım Allah şifa versin
Benimki de aynı ya pusette ya da emzirme yastıgında iki bücüş uyumaya bayılıyor yataga yatırdıgın gibi aglıyor

Bir sagımda mı 200 ml geliyor canım? Çok iyiymiş maşallah

Benim sağ gogsum sürekli kacak yapıyor, süt hep boşa akıyor. Gogus pedi süt ile şişiyor, günde 3 kez degiştiriyorum.
pompa ile sagdıgımda sol gogse kıyasla maksimum yarı miktarda süt çıkıyor
Ama bunu önlemek için elimden bisey gelmez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…