- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Insallah canim kimi 6.aya kadar anca duzeliyo ama ilk hedef 3.ayi gormekk bende sabirsizlikla 3.aylarini bekliyorumPusette daha rahatlar aslında ondan canımdüz zemin asla sevmiyolar sanırım vücut şeklini alan şeyleri seviyorlar ben Elif huysuz olduğundan beri suyu zor içer oldum dünden beride kusmalar başladı yine biri bitiyor çocuk tam düzeldi diyorm başka bişey çıkıyor 3. Ayın bitmesini bekliyorum bakalım ne olacak doktora kadar herkes duzleecek diyor .
Sensor takmislar besige yaklasirken gozler acilmaya basliyoBenimki de beşiğinde daha 1 kere yatmadı. Koymamla ağlaması bir oluyor
Ayy elektrigi kestiler 10 ile 2 arasi yokmusnapicaz bakalim zaman nasil gececek 3 veletle
İnşallah bizimkiler 3. Ayda düzelir canım sen hangi mamayı kullanıyosn bebislere benimki sagip buzluğa koyduğum sütleri içmiyor kokusundan dolayı sürekli emdiği içinde sagacak kadar kalmıyor dışarı çıkamıyorm doktora giidcem gidemiyorm uyumuyor ben olmaynca emmeden en aznddan ben yokken idareten mama vereyim diyorm dışarı ciktgm zamanlarda.Insallah canim kimi 6.aya kadar anca duzeliyo ama ilk hedef 3.ayi gormekk bende sabirsizlikla 3.aylarini bekliyorum
Evet canim yaa. Elektriklerin gidecegini bildigimden ketilda su kaynattim mama icin dursun diye. Ocakta calismiyo kahvaltiyi nasil hazirlicam4 saat de uzun bir süre. Belki erken gelir
Insallah canim. Baslarda evolvia kullandik ama marketlerde bulamiyoduk esiminde is cikisi saati eczaneler coktan kapatmis oluyodu o yuzden aptamile gectim bi fark olmadi bebeklerde ikisini de iciyolarİnşallah bizimkiler 3. Ayda düzelir canım sen hangi mamayı kullanıyosn bebislere benimki sagip buzluğa koyduğum sütleri içmiyor kokusundan dolayı sürekli emdiği içinde sagacak kadar kalmıyor dışarı çıkamıyorm doktora giidcem gidemiyorm uyumuyor ben olmaynca emmeden en aznddan ben yokken idareten mama vereyim diyorm dışarı ciktgm zamanlarda.
Anladım canım sürekli kullanmayacağım için evolvia alaym madem iyi bı mama dimi?Insallah canim. Baslarda evolvia kullandik ama marketlerde bulamiyoduk esiminde is cikisi saati eczaneler coktan kapatmis oluyodu o yuzden aptamile gectim bi fark olmadi bebeklerde ikisini de iciyolar
Bisey soylemedi neden olarak bu aralar salgin var diyolarCanım günaydın çok çok geçmiş olsun neden olmuş soyledimi doktor bişey şimdi nasıl kuzu?
Doğrudur canım bizim kızda da idrarda enfeksiyon çıktı az da olsa nasıl oluyor anlamıyorum vallahi.Bisey soylemedi neden olarak bu aralar salgin var diyolar
Iyi canim icerik olarak karsilastirdim aptamille ayni duruyor. Fiyat olarakta ayniAnladım canım sürekli kullanmayacağım için evolvia alaym madem iyi bı mama dimi?
Golden goat aldm canım şimdi fiyatlara baktm hemen hemen aynı zaten doktoruna sordm arayıp uygun buldu bakalım inşallah içer biberonla.Iyi canim icerik olarak karsilastirdim aptamille ayni duruyor. Fiyat olarakta ayni
Tamam canım teşekkür edrrim çokAnladım canım bilmez miyim su bile içememe durumunu bu kızlar nazlı iyi düşünmüşsünüz annen de dinlenirsin biraz olsun
3 saat uyku bizim için buyuk dinlenmeye giriyor
Bence degişecekmerak etme
Biberonun canım sagma makinası başka marka bende
Allah razı olsun çok teşekkür ederim, inşallah her şey yolunda gider hep ve dediğin gibi olurjulican canımm Rabbim sağ salim evlatlarına kavuşmayı nasip etti hayırlısı ile iki savaşçı yoğun bakımdan çıkacaklar ve annelerinim babalarının yanlarında olacaklar güçlü dur evlatların için çok geçmiş olsun kiloları da çom güzel 2 kilonun üstüne çıkınca solunum sıkıntıları da olmazsa taburcu olurlar Rabbim evsatlarınızı size bağışlasın inşallah bol bol dua edicem
Bizim gözümüzden her şey iyi gidiyor şuan şükürler olsun. Doğdukları kiloda değiller veriyorlar ama normal oda inşallah en kısa zamanda daha kalıcı olarak alırlar kilo. Diğer kan sonuçları test sonuçları önümüzdeki perşembeye daha net belli olucak. Her şeyler güzelce ilerler inşallah Allah ın izniyle.julican bebişlerin nasıl canım?
İnşaallah canım benim. Rabbim biran önce saglıkla kavuştursun sizleri.Bizim gözümüzden her şey iyi gidiyor şuan şükürler olsun. Doğdukları kiloda değiller veriyorlar ama normal oda inşallah en kısa zamanda daha kalıcı olarak alırlar kilo. Diğer kan sonuçları test sonuçları önümüzdeki perşembeye daha net belli olucak. Her şeyler güzelce ilerler inşallah Allah ın izniyle.
çok gecmiş olsun canım Allah şifa versinKizlar günaydin
Biz 4 gündür hastanede yatiyoruz.mete mide bagirsak enfeksiyonu oldu.simdi daha iyiyiz sukur.ateş 37.2 iken hastaneye getirdim.sonra birskmadi doktor.ilk günlr sürekli inliyodu uyurken.simdi azaldi normal sesler cikariyor
Benimki de aynı ya pusette ya da emzirme yastıgında iki bücüş uyumaya bayılıyor yataga yatırdıgın gibi aglıyorKizlar bu cocuklar cok cins cikti. Besiklerine koyuyorum uyaniyolar pusetlerine koyuyorum uyuyolar. Koca besigi bosuna almis gibi hissediyorum 2 gecedir pusetlerindeler. Eziyette yatmasina bayiliyolar resmen.
Birde su icmeyi ihmal etmistim bi kac gundur haliyle suyla birlikte bestlaki da icmedim hemen sutume yansidi goguslerim eskisi gibi dolmuyo onu farkettim 200ml sut sagardim yari yariya bile zor cikarir oldum. Dun dereotu hurma falan bulamadim markette helva aldim aksamda incir aldiricam. Sansima koydeki incirler daha olmamisti getiremedim